2017 Thor: Ragnarok - Film Yorumları

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,627
Reaksiyon puanı
9,608
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
359903.jpg


Thor: Ragnarok (2017)

Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik, Bilim Kurgu
Yönetmen: Taika Waititi
Senaryo: Eric Pearson, Craig Kyle, Christopher Yost

Oyuncular:
Chris Hemsworth
Tom Hiddleston
Cate Blanchett
Idris Elba
Mark Ruffalo
Jeff Goldblum
Tessa Tompson
Karl Urban
Anthony Hopkins
Benedict Cumberbatch

Filmin Konusu

Thor serisinin 2017 yılında izleyiciyle buluşacak olan üçüncü filminde, yaklaşmakta olan Norse kıyametine tanık olacağız. Asgard'tan uzakta, evrenin öbür ucunda hapsolmuş olan Thor çıkış yolu bulamamaktadır. Üstelik güçlü çekici de yanında değildir ve Asgard bir yıkımın eşiğindedir. Ragnarok zamanı gelmiştir, eğer gerçekleşirse bütün Asgardlıları yok edecek olan yıkımın sorumlusu ise acımasız Hela'dır. Ancak Asgard'ı kurtarabilmek için öncelikle özgür kalmalı, bunun içinde karşısına eski müttefiki Hulk'ı çıkaran ölümcül bir yarışmayı kazanmalıdır..

Filmin Fragmanı

 

Tolstoyevski

Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Abartıldığı kadar muhteşem değildi hatta ikinci film daha iyiydi bana göre ama yine de fena sayılmaz tabi. Aksiyonu bol ve eğlenceli olduğu için rahat izletiyor kendini. Ancak o meşhur İskandinav mitolojisindeki Ragnarok'a kıyasla çok sönük kalmış. Dahası filmin adı Ragnarok ama yüzde 75'i Ragnarok ile alakasız başka bir gezegende geçiyor.

Valkyrl hatun çok çekiciydi, bu Valkyrllere oldum olası hayranınımdır zaten Clash of Clans sayesinde.


7.0/10
 

MEnes

Moderatör
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
17,270
Reaksiyon puanı
19,072
Puanı
860
Konum
İstanbul
Diğer Thor filmlerine göre çok daha iyi düşünülmüş, sağlam güldüren ilginç bir film olmuş. Hikayesi güzel yazılmış iyi müziklerle bezenmiş eğlenceli bir filmdi. Temposu hiç düşmüyor filmin. Hulk'un bu şekilde kullanılması da baya iyiydi. Yeni karakterlerden Valkyrie ilgi çekiciydi filme artı katmış. Tabi adı itibarıyla daha büyük bir olay beklerdik hepimiz ama bunlar daha küçük çapta ve eğlencelik film yapmışlar. Ha şunu da demeden edemeyeceğim Cate Blanchett karizması başka bir seviye bee. İnanılmaz bir kadın etkilenmemek elde değil. :)

7,5/10
 

Sherlock

Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Filmi beğendim, ilk iki Thor filmine göre kesinlikle çok daha iyiydi.

İlk iki Thor filmi daha karanlık bir atmosferde geçiyordu ve eğlenceden uzaktı. Bu filmde ise tam tersi olmuş. Eğlendiğim birçok kısım oldu. Senaryosunu beğendim filmin, iyi hazırlanmış. Yönetmenlik de gayet başarılıydı.

Yeni karakterlerden Valkyrie ve Korg'u çok beğendim. Korg karakterine güldüğüm çok kısım oldu, baya eğlenceli bir karakterdi. Onun dışında Odin yine formundaydı, Thor'un ona güvenmemesi ve bu yüzden aldığı önlemler güldürdü.

Film daha çok eğlencelik gibi geldi bana, çok bir şey beklememek lazım ancak Avengers: Infinity War'ın temelleri de bu filmle atılıyor aslında. After Credit sahneleri güzeldi.

Puan: 7.5/10