Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,611
Reaksiyon puanı
62,935
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Aslında yorum yazmak pek aklımda yoktu, ama isteyenler olduğu için bir şeyler karalayayım bari. :)

Dizinin ilk tanıtımını gördüğümde bayağı nefret etmiştim, çünkü ucuz bir ergen dizisi görüntüsü veriyordu; ama bittikten sonra duyduğum yorumlarda öyle olmadığını anladım. Neyse, boş vaktim olduğu için birkaç gün önce başladım ve zamanında takip etmediğime gerçekten pişman oldum.

Şimdi her bölümü tek tek yorumlamayacağım elbette, ama 13 bölüm de birbirinden güzeldi. A'nın kim olduğunu en başından beri bilmeme rağmen verdiği heyecandan bir şey kaybettirmemesi takdire şayan. Aynı şekilde gerilimin hat safhada, ama bir o kadar da dozunda tutulması ve sürprizli bölüm sonları da cabası. İzlerken zamanın gerçekten hızlı geçtiğini hissettiren ilk dizi olduğunu da söyleyeyim.

Aslında düşününce tutmamasını o kadar iyi anlıyorum ki... Yani siz de reyting sonuçlarına baksanız bunu görürsünüz. Böyle kaliteli dizilerin harcanması beni çok üzüyor, ama büyük çoğunluğu bir şeyden anlamayan kalın kafalı insanlara incelikli bir hikaye anlatırsan olacağı bu.

Dizinin bir diğer güzel yanı da bizi muhteşem yeteneklerle tanıştırması oldu. Neredeyse tüm oyuncular beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Favorilerim Büşra Develi ve Melisa Şenolsun olsa da Bensu Soral, Dilan Çiçek Deniz, Burak Deniz, Mehmet Ozan Dolunay, Olgun Toker, Alperen Duymaz ve diğer genç oyuncuları beğendiğimi söylemek isterim. Tabii ki bu ifadeden Beste Kökdemir'i tenzih ediyorum. Yine de 11 ve 12. bölümlerde çok gözüme batmadı, o bile iyi sayılır.

Ayrıca adını anmadığım ve daha deneyimli olan Şükrü Özyıldız, Tülay Günal, Gökçe Yanardağ, Deniz Hamzaoğlu, Kaan Yılmaz gibi isimleri de atlamak istemem.

Neyse, sonuç olarak harika bir dizi izlediğimi düşünüyorum ve herkese de tavsiye ediyorum. Oyuncuların yanı sıra senarist Elif Usman, yönetmen Cem Karcı ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. :X

@Billy Kane, @ozgur2113, @GunesinOglu, @Yiğitt ve izleyen diğer herkes...
 
Son düzenleme: