Talisca Manchester United'a Transfer Olabilir!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

Talisca Manchester United'a Transfer Olabilir!

anderson-talisca-besiktas_qdag9ifss8lv1serz4v1p3d7a.jpg


Beşiktaş'ın sezon başında Benfica'dan kiraladığı Anderson Talisca, gösterdiği performans ile Manchester United'ın radarına girdi.

Talisca, ülkesinin ünlü yayın organı Globo Esporte'ye yaptığı açıklamada Premier Lig devi Manchester United'ın kendisiyle ilgilendiğini doğruladı.

Brezilyalı yıldız, "Yalan söylemeyeceğim, Jose Mourinho'yu seviyorum. Ama bu transfer sadece bana bağlı değil. Benfica'ya ve görüşmeleri yürüten temsilcilerime de bağlı. Ama yakında bu konuda yeni gelişmeler olacaktır." şeklinde konuştu.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Mirror'ın haberine göre de, Manchester United, 15 milyon pound değer biçilen Anderson Talisca için Benfica'ya bir teklif yapmaya hazır.

Hatırlanacağı üzere, Mourinho'nun Talisca'ya daha önce de talip olduğu ancak transferin İngiltere Futbol Federasyonu'nun uyguladığı 'Yabancı Futbolcu Kotası'na takıldığı öğrenildi.

Hemen ekleyelim; Premier Lig'de uygulanan kural nedeniyle yabancı futbolcular, ülke milli takımlarında forma giymek zorunda.


Orijinal formatta oku
 

Doğu

Favori Üye
Ölümsüz Üye
Katılım
26 Ekim 2015
Mesajlar
13,700
Reaksiyon puanı
20,686
Puanı
860
Konum
Ankara
Talisca müthiş bir futbolcu. Hatta bence Pogba'nın yerine oynasa kimse ''aaa niye Pogba oynamıyor?'' demez. Beşiktaş'ta kalacağını sanmıyorum. Kariyeri için İngiltere'yi seçmesi kendi yararına olacaktır.