Spartacus 2.Sezon Başlıyor !!!

King08

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
31 Ağustos 2008
Mesajlar
1,605
Reaksiyon puanı
0
Puanı
157
Yaş
31
Konum
Yanıma mı gelcen ???
Starz Kanalinin hit dizisi Spartacus Blood And Sand 2.sezona Ocak 21 Tarihinde başliyacak. başrol oyuncusunun Kanser olmasi nedeniyle büyük aksakliklar oldu.. yeni bölümlerin ismi ise “Gods of the Arena” Olucak çeşitli dedikodular dolaşiyordu İngilizce Metni elimden geldiği kadar Türkçeye çevirmeye çaliştim yeni sezon'un konusuna gelince

“Spartacus arenada ilk rakibi çarptı önce, kum üzerine kapıları bile geçti birçok gladyatör vardı. “Spartacus: Arena Gods,” Starz ‘hit dizi merakla beklenen prequel daha acımasız zaman Gannicus (Dustin Clare) önce: “Spartacus: Blood and Sand,” Batiatus Meclisi orijinal Şampiyonu anlatıyor onur sadece arena haline yolunu buluyordu Spartacus ‘varış. Yeni seri Melitta olarak Capua’s seksi sosyal tırmanıcı Gaia ve Marisa Ramirez, kalbin nihai karar bakmalıdır güzel bir köle olarak dökme Jaime Murray ekler. Jeffrey Thomas Batiatus babası Titus, Ludus geleneksel ve ihtiyatlı Lanista, baş oynar. ve Manu Bennett (Crixus) (o Doctore, gladyatör eğitmen olmadan önce, Oenomaus) Onlar kast üyesi John Hannah (Quintus Batiatus), Lucy Lawless (Lucretia), Peter Mensah dönen katılın.”



prequel başladığında babası Titus Sicilia uzun bir ziyaret sırasında, Quintus Batiatus oyunculuk Lanista olduğunu. Ama Batiatus Ludus bir gün devralan sadece düşünce memnun değildir; o siyasi güç ve prestij Capua, ve belki de ötesinde hedeflemektedir. Antik Roma’nın sınıf bilinçli dünyasında, Batiatus Meclisi ilk çok-saygı şampiyonluk nöbetleri mücadele Primus olarak adlandırılan gladyatörler için hakkı verilmeden önce her iki siyasetçi ve sosyete saygısını kazanmak zorundadır. Batiatus sadece Capua sert siyaset hayatta olmamalıdır da Batiatus Meclisi’ne saygısı ve saygı getirecek bir şampiyon gladyatör olarak kucaklamak onun hazcı avcı, Gannicus, zorlamak.

“Spartacus: Arena Tanrılar” Rob Tapert, Sam Raimi, Joshua Donen ve Steven S. DeKnight tarafından üretilmektedir. Season of biri “Spartacus: Blood and Sand” 18-49 bunun üzerine kapsama derece dayalı yayınlanan 13 Cuma 12 için kablo ağları arasında demografik için en yüksek puan alan gösteri oldu.

Alıntıdır...