Sergen Yalçın İstifa Etti!

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,529
Reaksiyon puanı
9,535
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
5192873.jpg


TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın Türkiye Kupası'nda oynayacakları Erzincanspor maçı öncesinde verdiği röportajda görevini bıraktığını açıkladı.

Sergen Yalçın'ın yaptığı açıklamalar ise şunlar oldu:

"FF 1. Lig'de geride kalan 5 haftada galibiyet yüzü göremeyen Eskişehirspor'da, teknik direktör Sergen Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası'nda saat 13.00'te oynanacak Erzincanspor maçı öncesi verdiği demeçte, ekibiyle birlikte istifa edeceğini açıkladı.

Sergen Yalçın'ın açıklamaları şöyle:

"Biz göreve başlarken çok farklı şeyler düşünüyorduk. Bir proje kapsamında görevi kabul ettim. Başkanla konuştuğumuzda çok şeyin farklı olacağını, puan silmelerin olmayacağını, eski sıkıntıların yaşanmayacağını konuştuk. Dün 5'te yola çıktık gece 2'de Erzincan'a geldik. Buradan otobüsle Gaziantep'e geçeceğiz. Böyle bir seyahat programı olmaz. Çocuklar böyle bir eziyet çekmek zorunda değiller. Bu çok yorucu bir iş. Oyuncular için özellikle... Biz de ekip olarak çok zorlanıyoruz. Başladığımız günden beri bir şeyleri düzeltemiyoruz. Oyunsal anlamda da bir katkı sağlayamıyoruz takıma. İçeride yaşadığımız sorunlar çok belli. Sağlıklı bir yapı yok. Belli bir hedefler doğrultusunda çalışan ekibiz. Şu ana kadar geldiğimiz noktada maalesef böyle bir görüntü yok. Yaşadığımız sorunları biliyoruz, bilerek görevi kabul ettik ama en ufak ilerleme olmaması bizi büyük sıkıntıya sokuyor. 2 gün evvel başkanla görüşerek son 2 maçımızın olduğunu paylaştım. Dün gelen 3 puan silme cezası motivasyonumuzu kırdı. Teknik ekiple oturup bir karar aldık. Önümüzü görebileceğimiz bir takımla çalışmak istiyoruz."
 

batuhankaralar

Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,228
Reaksiyon puanı
16,580
Puanı
1,061
Ortam güzel kalır diye düşündük de takım ciddi borç batağında olunca gitmiş belli :A