'Paramparça' Setinde Sular Durulmuyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,606
Reaksiyon puanı
62,924
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
'Paramparça' Setinde Sular Durulmuyor!

paramparça-yeni-sezon-150x150.jpg


Star TV'nin sevilen dizisi Paramparça setinde sular bir türlü durulmuyor.

Kulislerde Bolu-Yedigöller'de gerçekleşen çekimlerinde Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya arasında ciddi bir tartışma yaşandığı, bu tartışma sebebiyle Yedigöller çekimlerinin planlanandan önce bitmesi, oyuncuların ilk sezondan beri senaryodan şikayetçi olduğu, bölüm sürelerinin uzaması nedeniyle sorunların yaşanması, bazı oyuncuların çalışma saatlerini durmadan esnetmesi ve kişisel sebeplerle çekimleri aksatması yüksek sesle konuşulanlar arasında.

Öte yandan başrol oyuncularından birinin "Senaryoda sadece kendi sahnelerimi okuyorum, midem kaldırmıyor" demesi ve çekim mekanlarına yakın olan lokantalarda yaşanan sorunların garsonların gündem maddesi olmasının yanı sıra aralarındaki tartışma nedeniyle Yeşilçay ve Petekkaya'ya bir süredir ortak sahne yazılmadığı belirtiliyor.

İşleri karıştıran asıl olay ise Nurgül Yeşilçay'ın Endemol ile yaptığı son toplantıda diziden ayrılmak istediğini açıklaması olmuş. Kulislerde bu krizin aşılamaması durumunda Gülseren karakterinin ortalama 6-7 bölüm içinde hikayeden ayrılması gündemde.

Paramparça, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de Star'da!

Kaynak: Ranini.tv
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle
 
Son düzenleme:

dizi kolik

Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
18,975
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Erkan Petekkaya'da nedense dizilerde böyle yaptığı polemiklerle anılıyor hep. Nurgül Yeşilçay'ın işine ne kadar önem verdiğini her yapımcısı söylüyor zaten. Eğer bu diziden ayrılmak istiyorsa demek ki sette kendini gerçekten çok huzursuz edecek bir şey yaşamış olmalı. Veya haberde geçtiği gibi çok uzun süredir yaşıyor ve bardak artık taşmış...

Yine de umarım sorunlar halledilir ve böyle başarılı bir iş güzel bir şekilde son bulur...
 

yaya39

Yeni Üye
Katılım
27 Aralık 2014
Mesajlar
21
Reaksiyon puanı
16
Puanı
25
Dizi tam da 9 ratingi yakalamıştı. Kendi sahnelerim dışındaki bölümleri okumuyorum diyen kim acaba. Bence senaryo geyet iyi toparladı. Nurgülün ayrılmasını senaristler olumlu yönde bile kullanabilirler bence. Zira gülseren karakteri bir türlü sevilemedi. Ama ayrılmasını istemem.
 

Harunnn60

Emekli
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
49,573
Reaksiyon puanı
44,755
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Her ne olursa olsun çok iyi para kazanıyorlar nasıl yine memnun olmuyorlar anlamıyorum? Çalışma şartları ağır diyorlar peki madenciler ne yapsın? başrol de ki oyuncular arasında tartışma varmış peki bir işçi patronunu sevmediği halde sırf maaşı için katlanıyor ya o adam ne yapsın? Bunların sebepleri çok komik bence. :)
 

-potterhead-

Favori Üye
Katılım
31 Mart 2014
Mesajlar
4,170
Reaksiyon puanı
3,769
Puanı
460
Konum
Ankara
Keşke çıksa Nurgül Yeşilçay da keyifle izlesem zaten herkes Dilara'yı seviyor, gerek yok Gülseren varoşuna :Z
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Boşa değildir bu kadar laflar demek ki var bir şeyler.

Nurgül Yeşilçay ayrılırsa dizi 10 bölüm falan devam edip biter, umarım olmaz tabi.