xemrexxx

Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,545
Reaksiyon puanı
132,480
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
bölümün en kötü oyuncusu iboş cellatlar odaya daldığında öyle melül melül bakındı etrafına bu babası ölürken de böyleydi bakınıp dururdu gerçi @destere nin dzideki favori erkek oyuncusu iboş ama büyüyüp memeli oğlan olunca kötüler o zaman @Yiğitt le @Çiğdem- savunur:A @Bully @Harunnn60 @Doğu @MEnes @cookies @vadikızı
dgdgdfgfdg.png

Neyse tek çare onun gelmesi işte. :F

Dilruba'sından vazgeçemez o yılan anası gibi. :A
hümaşah şehzadelere de yetişirse madalya taksınlar :A
 

yatutarsa

Favori Üye
Katılım
8 Ekim 2012
Mesajlar
20,001
Reaksiyon puanı
13,224
Puanı
1,060
Dizimizin slow motion'larına alıştık, kabul ettik ve onu slow motion'larıyla sevdik ama insaf artık yönetmen arkadaşlar. :( Bu bölüm zaten bir saat slow motion'la geçti bir de üstüne bir saat de flashback koydunuz. Flashback'lerde Ahmed göründüğü için ve Ahmed'i ziyadesiyle özlediğim için bu seferlik bu kolaya kaçışınızı görmezden geliyorum ama bir daha zinhar olmasın.
Bu cellatlar şehzadeleri illa senkronize olarak mı öldürmek zorunda? Kösem ya da Davut'u olay yerine ulaştıracaklar diye uzattılar da uzattılar idam (!) sahnesini.
Bayram değil seyran değil Hümaşah, Kösem'e neden yardım etti? İskender'in isyanını destekleyecekti hani? Kösem'e şehzadelerin idamına engel olmasında yardım etmesi hiç mantıklı değil, Hacı Ağa sürüne sürüne gelip ağzıyla kapıyı açsa daha mantıklı bir sahne olurdu.
Fahriye Sultan'ın torbacılık yapmaya başlamış reenkarne hali olan Meleksima tatlım ne yapıyorsun? Cennet beş dakika önce idamdan kurtulmuş, beş tane şehzade idamın eşiğinde, devletin başında deli bir padişah var kim takar senin canına kıymanı?;(