Meltem Cumbul ve Fikret Kuşkan'lı 'Kırlangıç Fırtınası'nın Kadrosu Netleşti!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

Meltem Cumbul ve Fikret Kuşkan'lı 'Kırlangıç Fırtınası'nın Kadrosu Netleşti!

meltem-cumbul-ve-fikret-kuskan-dan-yeni-dizi-8028874.jpeg


Şu konuda daha önce 'Yılan Hikayesi' ve 'Muhteşem Yüzyıl' gibi dizilerde rol alan Meltem Cumbul ile 'Bıçak Sırtı', 'Parmaklıklar Ardında' ve 'Hanımın Çiftliği' gibi sevilen yapımlarda rol alan Fikret Kuşkan'ın, yeni bir dizide bir araya geleceğini duyurmuştuk.

Yeni gelen habere göre ise Limon Film'in yapımcılığını üstleneceği dizinin adı, kanalı, yönetmeni, oyuncu kadrosu ve senaristi belli oldu. Buna göre, Özcan Alper'in yönetmen koltuğuna oturacağı, reyting rekortmeni Karagül'ü yazan Erkan Birgören'in kaleme alacağı dizinin adı 'Kırlangıç Fırtınası' olacak. Oyuncu kadrosunda da Ebru Aykaç, Uğur Demirpehlivan, Haluk Cömert, Deniz Bolışık, Perihan Ünlücan, Tülin Yazkan, Ozan Osmanpaşaoğlu ve Atakan Yarımdünya gibi isimler yer alacak.

Meltem Cumbul'un "Ülfet", Fikret Kuşkan'ın "Kudret" karakterlerine hayat vereceği yapımın çekimleri önümüzdeki hafta Ürgüp'te başlayacak ve FOX'ta ekrana gelecek.


Orijinal formatta oku
 

gizem ak

Favori Üye
Katılım
28 Mayıs 2014
Mesajlar
3,743
Reaksiyon puanı
2,826
Puanı
360
Yaş
34
Fiktek Kuskan iyi oyuncu ama son dizileri tutmadi bu dizininde tutacagina pek inanmiyorum.Yolu acik olsun.Ebru Aykacida begeniyorum bu arada
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Kırlangıç Fırtınası ismi şahane görünüyor ve ilgi de çekici. İsminden nasıl bir konu olacağı belli değil sürprizlere gebe bir dizi olacağı kesin. Erkan Birgören gibi Karagül'ü uçurmuş bir senarist aynı olanağı bu diziye de sağlar bence. Ve ben bu diziyi izleyeceğimi düşünüyorum.