'Melek ile Serhat'ın Ön Gösterimi Gerçekleşti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,607
Reaksiyon puanı
62,926
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Aserat yeni bir haber konusu açtı

'Melek ile Serhat'ın Ön Gösterimi Gerçekleşti!

13858594-da85-42b5-9b3e-e6de47102b3d.jpg


Bir hastalığa dikkat çekmek için hazırlanan ilk sosyal sorumluluk projesi olan Melek ile Serhat'ın ön gösterimi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

MS hastalığına yakalanan iki gencin aşkını konu alan yapımın yönetmen ve senaristliğini Gani Müjde üstlenirken başrollerini ise Engin Hepileri ve Aslı Tandoğan paylaşıyor. 5 bölüm olarak tasarlanan dizi, önümüzdeki aydan itibaren Star'ın internet sitesinden (http://www.startv.com.tr/) ve http://www.yolarkadasimsin.com/ adresinden izlenilebilecek.

Kadrosunda Ayşen İnci, Ferdi Alver, Buğra Özmüldür, Özlem Çakar, Aybike Turan, Merve Polat, Ömer Köse ve Alişan Özkan'ın yer alacağı yapımda Emre Kınay, Önder Açıkbaş, Serap Maytaş, Ömer Duran ve Yasemin Hadivent de konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.

Özel gösterime ev sahipliği yapan ve tiyatro sanatçısı kimliğiyle dizide de rol alan Türkiye MS Derneği Başkanı Ayşen İnci konuyla ilgili şunları söyledi:
"Türkiye MS Derneği olarak bu yanlış algıyı düzeltmek ve hastalığın geniş kitlelerce doğru bilinmesini sağlamak en önemli amaçlarımızdan biri. Toplumsal önyargıların azaltılması MS’lilerin yaşamını kolaylaştırabiliyor. Bu nedenle MS’lilere yol arkadaşı olup onları daha iyi anlayabilir ve onların yaşamlarını kolaylaştırabiliriz. İşte bu sebeple, toplumda MS hastalığı farkındalığını artırmak için yola çıktık ve daha geniş kitlelere ulaşmak için bu dizi projesini gerçekleştirdik."

İlk defa böyle bir projede görev alan Gani Müjde ise şu ifadeleri kullandı:
"Melek ile Serhat’a başlarken ben de MS hakkında çok fazla bilgiye sahip değildim. Bu proje ile MS’in ülkemizde hasta yakınları ile birlikte yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren bir konu olduğunun farkına vardım. Hem hastaların, hem de yakınlarının MS’in toplum tarafından daha iyi anlaşılmasına ihtiyacı var. ‘Melek ile Serhat’ın bu önemli ihtiyaca cevap verdiğini düşünüyorum. Bu dizi, bugüne kadar yapılmış olan projelerden farklı ve bir ilk olma özelliğini taşıyor. ‘Melek ile Serhat’a kadar ülkemizde bir hastalık hakkında farkındalık yaratmak için hazırlanmış bu çapta bir dizi projesi yoktu. Bu ilke imza attığım için gururluyum. Ve umarım açılan bu yolda, ‘Melek ile Serhat’ sonrasında bu gibi projeleri daha sık görürüz.”

Öte yandan her bölümün ardından o bölümde işlenen temayla ilgili MS uzmanları ve MS’le yaşayanların katıldığı bölüm arkası çekimleri de sadece www.yolarkadasimsin.com sitesinde yayınlanacak. MS’in detayları ile tartışıldığı bu bölümlerde aile kurma, iş yaşamı, MS’e uygun beslenme tarzı ve egzersizle ilgili bilgiler paylaşılacak.

Melek ile Serhat, Haziran'da başlıyor!
Orijinal formatta oku
 

cookies

Tecrübeli Üye
Katılım
6 Ekim 2012
Mesajlar
29,742
Reaksiyon puanı
18,793
Puanı
1,060
Yaş
26
İnternet dizisimi olcakmış :) eğer parasız olursa Nidoşla izleriz:)
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
5 bölüm olarak kesinlikle televizyonda yayınlanmalıydı, çok büyük hata yapmışlar. İnternetten garanti izlerim diziyi. :)