Medcezir Bölüm Özetleri

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,228
Reaksiyon puanı
29,157
Puanı
1,061
Medcezir 57. Bölüm Özeti


Nadir’in Mert’i kaçırdığı öğrenildiği andan itibaren ortalık karışır... Mert hayatta kalmaya çalışırken onu kurtarmak için çabalayan Selim ve Yaman için, her geçen saniyenin büyük önemi vardır.

Korku dolu saatler günlere döner. Mira, umutsuzluğa kapılmaya başlayan Eylül ve Yaman’a umut olmaya çalışır. Altınkoy’daki tüm gençler Mert için güçlerini birleştirmişken, Nadir’in ağına yeni kurbanlar takılır.

Selim oğlunun sağlığından endişe ederken Mert kurtarılması için eline geçen tek fırsatı kullanmayı başarır. Mert’in bıraktığı ipuçları ilk kez Yamanları Nadir’in önüne geçirir. Nadir ise kaçış planını uygulamaya koyar.

Büyük kovalamaca başladığında Mert’i kurtarmak için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazır bekler. Yaman kardeşi için tehlikenin üstüne gözü kapalı yürüyecektir.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,228
Reaksiyon puanı
29,157
Puanı
1,061
Medcezir 58. Bölüm Özeti


Yaman can düşmanıyla karşı karşıya kaldığında aklında sadece Mert’i kurtarmak vardır. Nadir'in Yaman'la Mert'e doğrultuğu silah el değiştirdiğinde, Yaman babasının katiline karşı öfkesiyle mantığı arasında bir seçim yapar. Fakat sonunun yaklaştığını hisseden Nadir, Yaman’ı da yanında götürmek için elinden geleni yapacaktır. Son sözü patlayan silah söyler.

Yaman’a şarkısı için gelen teklif nedeniyle Mira ile bir galaya katılır. Ünlü yakışıklı oyuncu İnanç Pars, Mira ile yakından ilgilenince Yaman çok kıskanır...

Öte yandan polis Mert’i kaçıranların peşine düşer. Mert’in Mehmet’i teşhis etmesiyle Yaman polisin bir adım önüne geçer. Mira’nın kendisini takip ettiğinden habersiz Mehmet’in peşine düşen Yaman kendisini tekrar tehlikenin ortasında bulur.

Yaşanan zor günlerin ardından, Yaman’la Mira özlemini duydukları güzel anlara kavuşur.

Kıskançlıkla sonuçlanan gala gecesinin etkileri büyüyerek devam ederken, Mert ve Yaman kızlara masum bir oyun oynamaya karar verirler. Bu oyunun sonu herkes için nefes kesici olacaktır.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,228
Reaksiyon puanı
29,157
Puanı
1,061
Medcezir 62. Bölüm Özeti

Mira’nın annesinin hayatını kurtarmak için ateşlediği silah, Yaman’la birlikte hayalini kurdukları geleceği de içine alan büyük yangının fitilini yakar. Yaman, aşkı ile ailesi arasında tercihini yapar.

Kenan hastanede yaşam savaşı verirken Faruk ve Sude, Mira’nın bu olayı hasarsız atlatması için ellerinden geleni yapmaya kararlıdır. Yaman’ı görmek isteyen Mira’nın önünde ailesi duvar olur.

Orkun, başından beri yönettiği oyunun son perdesinde iki sevgilinin bir araya gelişini sonsuza kadar engellemek için bir hamle daha yapar.

Yaman’ın Mira’yı korumak için verdiği zor karar Altınkoy’a geldiğinden beri inşaa ettiği hayatının yerle bir olması anlamına gelir.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,228
Reaksiyon puanı
29,157
Puanı
1,061
Medcezir 63.Bölüm Özeti

Mira’nın Yaman’ın adını temize çıkarmak için suçunu polise itiraf etmesi, onu kurtarmak için hapse girmeyi göze alan Yaman’ı çaresiz bırakır. Sevdiği kadını kaybetme korkusuyla ona engel olmak için harekete geçer fakat Mira Nevin’le yaptığı konuşmanın etkisiyle son kararını çoktan vermiştir.

Selim, Yaman’ı eve geri getirmenin sevincini yaşarken daha büyük bir tehlike kapısını çalar. Bu sefer gelen davetsiz misafir Yaman ve Mira’nın içinde bulunduğu durumu da içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır.

Yaman’la karşı karşıya gelen Nevin ona Mira’yla ilgili son sözünü söyler. Bundan sonra Yaman için Mira’yla birlikte olmak sonsuz bir mücadele anlamına gelecektir. Yaman aşkı için bu mücadeleyi gözü kapalı kabul eder.

Yaman’a yaşattıklarından kendisini sorumlu tutan Mira içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmak için babasından yardım ister. Faruk’un teklif ettiği çözüm yolu Mira’nın hayatını tümüyle değiştirecektir.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,228
Reaksiyon puanı
29,157
Puanı
1,061
Medcezir 64.Bölüm Özeti

Mira Altınköy’e dönmemekte kararlı! Yaman ve Mira tekrar görüşebilecek mi?
Mira’nın yenilgiyi kabullenip, Altınkoy’u terk etmesi Yaman’ı derinden yaralar. Mira yeni hayatına alışmaya çabalarken Yaman’ın duyduğu acıyı kalbinde hisseder. Herkes için en doğru olanı yaptığını ümit eden Mira geri dönmemeye kararlıdır.
Mira’nın yokluğunu sindirmeye çalışan Yaman’a bir darbe de annesinden gelir. Oğlunun başına gelenlerden hesap sormak için Sude’nin kapısını çalan Nevin gerçekleri herkesin suratına haykırır. Kenan’ın yürüyemeyeceğini öğrenen Yaman için durum artık içinden çıkılmaz bir hal almıştır.
Uzun bir süre görüşemeyeceklerini düşünen Yaman ve Mira’yı, Kenan’ın vurulması olayında ortaya çıkan sürpriz tanık hiç ummadıkları bir şekilde karşı karşıya getirir.
Son yaşananlardan sonra Asım Şekip Kaya’ya bir çıkış yolu bulmak isteyen Sedef’in aklına gelen fikir Selim’in de katkısıyla tüm aileyi bir araya getiren gecenin davetiyesi olur. Yaman, Mira’nın Altınkoy’a dönüşünü nefesini tutmuş şekilde beklerken duyulan siren sesleri gecenin hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanacağının habercisidir..
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,228
Reaksiyon puanı
29,157
Puanı
1,061
Medcezir 65.Bölüm Özeti


Kenan’ın tekerlekli sandalyesiyle yaptığı gövde gösterisi, amacına ulaşır ve Mira’yı büyük bir vicdan azabına mahkum eder. Mira, gecenin ağırlığı altında kendini kaybeder ve gözünü hastanede açar. Doktorunun ağzından dökülen birkaç kelime, Mira’nın geleceğini ve hayallerini belirlemede önemli bir rol oynayacaktır.

Kenan’ın intikam hırsından nasibini alan bir tek Mira olmamıştır. Hastanenin bir diğer odasından çıkan haber de, birçok insanın hayatını değiştirebilecek niteliktedir.

Kenan’a karşı hissettiği suçluluk duygusundan biraz olsun kurtulmak isteyen Mira, çareyi arabasını satmakta bulur. Mira’nın, vicdanında boğulmamak için çaresizce çırpındığını gören Yaman, ona bir nefes olabilmek için uğraşacaktır.

Selim ve Sedef’in konuşmalarına kulak misafiri olan Mert, hedefi şaşmış bir haberin kurbanı olur ve duydukları karşısında Yaman’ı da kurmaca bir cennet hayaline uçurur. Yaman bu hayalin çocuksu heyecanıyla yükselirken, öğreneceği gerçek onun yere çakılmasına neden olacaktır.

Mira, ortaya çıkan yeni gerçekle darmadağın olur, artık Mira için bu acının sorumlusuyla hesaplaşma zamanı gelmiştir.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,228
Reaksiyon puanı
29,157
Puanı
1,061
Medcezir 66.Bölüm Özeti

Yaman'ın Mira’ya yaptığı sürpriz, Mira'yı çok sevindirir. Bu coşku, Yaman’ın verdiği zor kararın yükünü de hafifletecektir. Ancak, bu mutluluğun sesini Narlıçeşme’nin gürültüsü bastırır. Birden bire kendilerini, komşu evin hayat hikayesinin tam ortasında bulurlar.

Sude’nin test sonuçlarının yankısı Kenan’a ulaştığında, Kenan bunun kaderin kendisine verdiği ikinci bir şans olduğunu hisseder ve bir an önce Sude ile konuşmanın yollarını arar.

Sude’nin elinde tuttuğu test sonuçları, herkesin elini yakan bir alev topuna dönerken, Asım Şekip Kaya’nın öfkesi bu ateşle büyüyecektir.

Yaman'ın kendisinden habersiz burs çekini bozmasından Selim'in haberi olur. Yaman'la aralarındaki mesafenin giderek büyümesinden huzursuzdur.

Mira’ya sürpriz yapma şansını Yaman yüzünden kaçıran Orkun eskisinden daha hırslı bir şekilde Sude’nin kapısını çalar. Aynı saatlerde Kenan da Altınkoyda'dır ve Asım test sonucu yüzünden çok öfkelidir. Yaman ve Mira, Sude’nin arabasını terk edilmiş olarak bulduklarında, Sude’nin esrarengiz kayboluşuyla ilgili bütün gözler, Kenan'a ve Asım Şekip Kaya'ya çevrilir.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,228
Reaksiyon puanı
29,157
Puanı
1,061
Medcezir 67. Bölüm Özeti

Yaman da Mira da Sude'nin oyununu çözer, ama gerçeğin, aralarında aşılması zor koca bir dağ olacağını bildikleri için sessiz kalmayı tercih ederler. Yaman ağabeyini aradığında, O’nun uçuruma doğru bir adım atmak üzere olmasının bu kararı almasında büyük bir etkisi olur.

Orkun ise, Mira’yla Yaman'ı ayırmak için eline geçirdiği yeni kozu kullanmak için tam zamanı olduğunu düşünür.

Bu savaşta kendi kızlarını bile harcamaktan çekinmeyen Sude, yaptığı planın kusursuz işlediği için mutludur. Ama Selim, hikayenin peşini bırakmaya niyetli olmadığını ispatlar.

Mira annesinin kaçırılmasının kurmaca olduğundan emin olduğu halde, Narlıçeşme’deki evlerinin etrafındaki adam bütün huzurunu kaçırır. Esrarengiz adamın yaşattığı kabusun heyecanı Altınkoy'a da yayılır.. Faruk'un acil Ankaraya gitmesi gerekir ve Yaman ile Mira yeni evde yalnız kalırlar.

Mira, Yaman'la geçirdiği o gece, bundan sonra hayatlarında ne yaşanırsa yaşansın sevdiği, güvendiği bu adamın, hep yanında olmasını istediğinden bir kere daha emin olur ve kararını verir...
 

beyazsoy

Favori Üye
Katılım
23 Aralık 2011
Mesajlar
29,669
Reaksiyon puanı
13,168
Puanı
1,059
seranay ile Çağatay ayrılmış malum dizi final yapıyor daha fazla ergenleri kandırmayalım demişler))))
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,228
Reaksiyon puanı
29,157
Puanı
1,061
Medcezir 68.Bölüm Özeti

Yaman’ın Almanya’ya gidişi, Yaman ve Mira’yı ayırmak isteyenler için büyük bir fırsata dönüşür. Yaman bu tuzaklara düşmemek niyetindedir.
Yaman ve Mira aralarındaki binlerce kilometreyi hissetmemek için, ellerinden ne geliyorsa yaparlar. Sürekli telefon, bilgisayar ellerinde dolaşırlar. Kenan'ın iyileşme haberleri Mira'yı çok mutlu eder, Kenan iyileştikçe, aralarındaki bir engeli daha yıkacaklarının farkındadırlar. Mira Yaman'ı karşılayacağı anın hayallerini kurar.
Mira’nın sağlığına gösterdiği aşırı ilgi, dikkat çekmeye başlar ve Sude kendi kullandığı bir ilacın, Mira’nın da kullandığını öğrenince, bu heyecanının sebebini anlar.
Mert ve Uzay’ın bitmek bilmeyen rekabeti Eylül’ü çileden çıkarır ve onların meselelerinden uzak durmaya çalışır, fakat bu uzaklık Mert’in, Eylül’den gizlediği gerçeklerin ortaya çıkmasına engel olamaz.
Asım Şekip Kaya, Sude’yi köşeye sıkıştırmak için şimdi de Mira'yı kullanır ve Mira’nın üniversiteyi bitirme hayallerinin karşısına dikilir.
Sedef, Orkun’la Sude’nin yaptığı işbirliğine şahit olur ve Asım Şekip Kaya ile birlikte Orkun’a büyük bir oyun oynarlar.
Orkun, Mira’nın gönlünü alabilmek için Yaman’ın yokluğunu fırsat bilerek bir yemek organize eder fakat bu yemek, hiç de Orkun'un beklediği gibi sonuçlanmayacaktır.
Mira üç haftayı üç yıl gibi yaşamış, kalan son üç gün artık ayrılık dayanılmaz hal almıştır. Mira'nın, Yaman'a en çok ihtiyacı olduğu anda, Yaman'ın elini yine omzunda hisseder.
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Medcezir 69.Bölüm Özeti

Yaman ve Mira’nın coşku dolu kavuşmalarına, gençlerin sürpriz organizasyonu da eklenince, uzun süredir arzuladıkları neşeye kavuşurlar. Fakat gecenin neşesi kadar gerilimi de büyük olur.

Eylül, Mert’e olan kızgınlığına bir kılıf uydurmak için debelenirken, Mert’in itirafı Eylül’ü yıkıma sürükler ve ikisinin aşkı hiç olmadığı kadar büyük bir darbe alır.

Yaman, Orkun’un atacağı çelmelere önceden hazırlıklı olduğunu herkese ispat ederken, Orkun’un, Mert ve Eylül’e bulaşarak hıncını almaya çalışması, Yaman için bardağı taşıran son damla olur. Öte yandan Sude’ye yardım eden hemşirenin ölüm haberiyle ortalık karışır.

Selim ise, Yaman ve Mira için gerçek mutluluğa giden yolun üzerinde duran bir engeli daha kaldırır.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,228
Reaksiyon puanı
29,157
Puanı
1,061
"Yaman, Orkun’un atacağı çelmelere önceden hazırlıklı olduğunu herkese ispat ederken,"

O fotograflardan kurtuluyor mu?
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,228
Reaksiyon puanı
29,157
Puanı
1,061
Medcezir 70.Bölüm Özeti

Mira ve Yaman, nişanlarında Nevin’in yokluğunun yarattığı boşluğa rağmen, yine de birbirlerine duydukları aşk ve inançla kazandıkları zaferin tadını çıkarmayı başarırlar.

Yaman, Orkun’un vincin ucunda sallandığını düşündüğü dakikalarda, Yaman ve Mira’nın nişan fotoğraflarını ilk beğenen Orkun olur. Olanları daha fazla gizlemeyi beceremeyen Yaman için de gerçekleri Selim ve Sedef’e anlatmanın zamanı gelmiştir.

Hemşirenin ölümüyle ilgili tüm deliller sürpriz bir şekilde tek bir kişiyi gösterir. Sude göz altına alınır. Bu durum, Mira ile aralarındaki uçurumu daha da derinleştirecektir.

Öte yandan o gecenin etkileri herkes üzerinde devam ederken, Uzay'ın aniden İstanbul’dan gitmesi Eylül ve Mert’i farklı etkiler.

Yaman'ın kaza ile ilgili şüpheleri vardır. Selim ve Mert de aynı kaygıları taşıyınca, gerçeğin peşinde iz sürerler. Gerçekle yüzleşmek herkes için şaşırtıcı olacaktır...



Medcezir 71.Bölüm Özeti

Yaman’la Mira etraflarını saran oyunlardan, yalanlardan, kendi dünyalarını kurmak üzere kaçarken arkalarında sadece iki mektup bırakır.

İki sevgilinin yol haritası Mert’in sürpriz nişan hediyesiyle değişince pusulaları aşk olur.

Yaman’ın evden ayrılmadan önce verdiği cesaretle Mert, Eylül’ün karşısına çıkar. İlişkilerinde açtığı yarayı telafi etmeye çalışırken, Eylül’le aralarında kapanması zor bir boşluk açılır.

Asım Şekip Kaya’nın yaptığı kazayı ortaya çıkarması Selim’i Bay Aşk’ın hedef tahtasına yerleştirir. Diğer taraftan da Sedef’le arasında beklemediği bir gerilime yol açar.

Yaptığı kötülükler ortaya çıktıkça Orkun, Altınkoy sakinleri tarafından sessizce dışlanır. Orkun’un kontrolünü tamamen kaybetmesiyle, Altınkoy’un korunaklı duvarları sakinlerinin üstüne yıkılır.

Yaman’la Mira çıktıkları yolculukta kaderlerini yeniden yazabileceklerine her geçen gün daha çok inanır. Yarattıkları cennette artık sadece kendi sesleri yankılanır.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,228
Reaksiyon puanı
29,157
Puanı
1,061
Medcezir 72.Bölüm Özeti

Mira’nın geçirdiği atak, iki aşığın çıktıkları büyülü yolculuğu sonlandırsa da, Mira’yla Yaman’ın geleceğe dair umutlarını elinden alamaz. Kaderlerini değiştirmek için en büyük korkularıyla yüzleşirler. Mira’nın ameliyat tarihine karar verilir.

Altınkoy’da Orkun’un fitili ateşlediği bomba dönüp dolaşıp kendi evinde patlar. Gecenin sessizliğini bozan silah sesleri Altınkoyluları yeniden bir araya getirir.

Mert'in ihanetini öğrenen Eylül, O’nun kendisine ulaşmasını sağlayacak bütün yolları kapatır. Eylül aşk acısına, Mert ise yaşadığı büyük pişmanlığa teslim olur.

Mert’le Uzay’ın çizgi romanlarının ilk taslağı matbaadan çıktığında, Eylül de hayatını altüst eden adrestedir.

Mira ve Yaman ömür boyu birlikte olmak için bir adım daha atar ve nikah tarihi alırlar. Bu mutluluk haber hem Altınkoy'da hem Tozludere'de yankı bulur. Orkun nikah tarihini Yaman'ın kendisinden öğrenirken. Nevin de haberi anneler gününde alır.

Bu yıl anneler günü, Mert için de, Yaman için de, Eylül için de, Mira için de iyisiyle kötüsüyle sürprizli geçecektir...
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,228
Reaksiyon puanı
29,157
Puanı
1,061
Medcezir 73.Bölüm Özeti

Anneler gününde Nevin’in Altınkoy’a gelerek özür dilemesi Yaman’la Mira’nın kalbindeki en büyük eksiği tamamlar. Anne oğul arasındaki barış, yaşanan kötü günlerin üstünü örter. Ancak Kenan’la Asım arasındaki gizli pazarlık, Yaman’ın olayların dışında kalmasını imkansızlaştırır.

Selim’in kasasındaki emanet silahın kaybolmasından sonra yaşanan panik sürerken, Orkun, elindeki silahtan aldığı güçle, şimdi daha da tehlikelidir.

Mert’in Eylül için hazırladığı video sürprizi bir tek Eylül’ün kalbini yumuşatmaya yetmez. Mira ve Yaman en yakın arkadaşlarını yeniden bir araya getirebilmek için farklı bir yöntem uygulamaya karar verir.

Mira, Yaman’la birlikte ameliyat stresinden olabildiğince uzak, huzurlu günler yaşarken, düğün hazırlıklarına başlar. İlk durağı gelinlikçi olur. Diğer yandan Amerika’daki okula kabul edilmeleri için iki sevgili gerekli işlemleri yerine getirir. Geriye bir tek yabancı dil sınav sonuçlarının açıklanması kalır.

Mert ve Uzay’ın karikatür kitabının basın davetinde Eylül’le Mert’i barıştırmak için herkes seferber olurken, Mert o gün kendisi için doğan umut ışığına sıkı sıkıya sarılır.

Sınav sonucu açıklandığında Mira hayatındaki zorlu gerçekle bir kere daha yüzleşmek zorunda kalır. Üstelik Yaman bu sefer yanında yoktur.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,228
Reaksiyon puanı
29,157
Puanı
1,061
Medcezir 74.Bölüm Özeti

Mert, Mira’nın gözleri önünde ölümün kıyısından döner. Mert’i kaybetme korkusu, Eylül’ü derinden etkileyince, Mert de fırsattan istifade tüm gücüyle Eylül’ü yakınında tutmaya çalışır. Eylül ise öfkesini ve kırgınlığını bir süreliğine askıya alarak, Mert’le geçireceği birkaç huzurlu saatin tadını çıkarmaya çalışır.

Sude, Mira ve Yaman’ın düğün organizasyonu ile ilgili planlarını dile getirince, iki aile arasındaki gerilim de kendini göstermeye başlar.

Orkun’un silah taşıdığı haberi hızla yayılmaya başlar ve Yaman, Orkun’dan gelebilecek tehlikelere karşı her an tetikte bekler. Orkun da Yaman’ı kışkırtmak ve üzerine çekmek için elinden geleni yapar.

Mira, Yaman’ın sürpriz doğum günü partisinin heyecanıyla koştururken, Orkun da geçmişte canını yakan herkesten bir bir intikamını alarak, yolunda ilerler. Yaman’ı da hazırladığı tuzağa adım adım yaklaştırmayı başarır.

Yaman, Mira’dan gizli yaşadığı tüm gerilime rağmen, doğum gününü keyif içinde geçirirken, Orkun’un intikam hırsıyla verdiği zararlar artık onun bile hesap edemeyeceği kadar büyük bir hızla yayılır…
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,228
Reaksiyon puanı
29,157
Puanı
1,061
Medcezir 76.Bölüm Özeti

Yaman ve Mira balayında.

Orkun’un Yaman’a öfkesi büyüyor.

Yaman ve Mira hayallerindeki düğünü yaşarlar. Sedef'in düğün hediyesi, ömür boyu unutamayacakları bir anı olacaktır.

Rüya gibi geçen düğünleri bir tek Orkun için kabusa dönüşür. Leyla’nın başlattığı oyun dalga dalga büyürken Orkun da korkudan ne yapacağını şaşırmış halde, kendine bir çıkış yolu arar.

Mert, Eylül’ün gönlünü yeniden kazanabilmek için çırpınırken, kendini kariyeri ile aşkı arasında seçim yapması gereken zor bir durum yaşar ve seçimini yapar.

Mira ve Yaman bütün gerilimlerden uzak, sadece huzuru ve aşkı soluyarak balayının keyfini çıkarırlar. Yaman’ın Mira'ya hazırladığı sürpriz, önlerindeki yolun ne kadar mutlu ve uzun olacağının göstergesidir.

Sude, Asım Şekip Kaya’dan boşanmasına sayılı günler kala eline geçirdiği fırsatın; Asım ise Sude’nin bu fırsatla ne kadar ileri gidebileceğinin farkında olarak, son hamlelerini yapmak üzere karşı karşıya gelirler.

Orkun üzerine oynanan oyunu anladığında Leyla, zaferinin tadını çıkarmaktadır. Orkun, bu oyunu Leyla'nın tek başına oynamadığından, bu işin içinde Yaman’ın olduğundan çok emindir. Öfkesi daha da büyür.

Mira ve Yaman balayına devam ederken, mutluluklarını sevdikleriyle paylaşmak isterler. Altınkoy'a yaptıkları kısa ziyarette büyük bir felaketin tanığı olurlar.