Medcezir Bölüm Özetleri

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,222
Reaksiyon puanı
29,153
Puanı
1,061
Medcezir 4.Bölüm Özeti

Annesi, Yaman’ın hayatından çıkmayı tercih eder. Giderken peşinden gelmesin diye Yaman’ın yolunu Hasan ile kapatır. Yaman bundan sonra yoluna tek başına devam edecektir. Bu vedalaşmaya tanık olan Ender, Yaman’ın yaşadığı trajediye tepkisiz kalmaz. Ona hissettirmeden sahiplenmeye karar verir. Yaman’ın bir süre daha kalması için, mesafesini de koruyarak, olanak sağlar. Yaman, Orkun’la birlikte yanan örnek evin onarımında çalışacaktır. Aynı zamanda Asım Şekip Kaya Üniversitesi’nin de sınavlarına hazırlanacaktır. Yalnız Ender’in bu evde kalabilmesi için tek şartı Yaman’ın hiçbir şekilde bir olaya karışmamasıdır. Bu konuda Selim de karısını destekler.

Yaman için Orkun’la örnek evde çalışırken geçirdiği günler çok zor geçecektir. Orkun, Yaman’ın sınırlarını zorlamak için onu sürekli tahrik eder.

Öte yandan Mira’nın panayır gecesi Nevin’i korumak için şarkı söylemesi, Mira ile Yaman arasında yeni bir dönem başlatır. Yaman ilk kez Mira’nın kendisine doğru attığı adımı karşılıksız bırakmaz. Bir araya geldiklerinde aralarındaki duvarı aşarak gerçek bir iletişim kurarlar.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,222
Reaksiyon puanı
29,153
Puanı
1,061
Medcezir 5.Bölüm Özeti

Babasının hırsızlıkla suçlandığı gece Mira’nın Yamanın omzunda teselli bulması Orkun’u çileden çıkarır. Hırsını almak üzere Yaman’ın kapısına dikilir , Yaman’ın olaya karışamayacağından cesaretle Yaman’ın damarına basar. Sonunda Yaman öfkesini zapt edemez. Yaman’ın arkadaşlığının kendisine iyi geldiğini hisseden Mira, Yaman’ın Tozludere’deki hayatına doğru onunla birlikte birkaç adım atar. Yaman’la Mira’nın mahallede kendilerini takip eden gözden habersiz geçirdikleri birkaç saat sonunda Mira çok mutludur. Öte yandan Mert, Eylül’le ilk buluşmaları olaylı bittiği için yeni durum yaratmaya çalışırken umutları hiç beklemediği bir anda yerle bir olur. Bu hayal kırıklığı Mert’in canını çok acıtır, ama Yaman’la dostlukları biraz daha güçlenir. Yaman’ın Asım Şekip Kaya vakfı üniversitesinde burslu okuyabilmesi için gireceği sınav günü yaklaşmıştır. Yaman bu sınava çok sıkı hazırlanır. Mira da bu süreçte Yaman’a varlığıyla destek olur. Sınav günü, Yaman için ağabeyine karşı ikinci bir sınavdır. Kenan kardeşinden imkansızı ister. Yaman, hayatının sınavını hiç tahmin etmediği bir yerde verecektir
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,222
Reaksiyon puanı
29,153
Puanı
1,061
Medcezir 6.Bölüm Özeti

Yaman tuzağa düşürülüyor!

Mira geçirdiği operasyonu atlatsa da artık bir saatli bombayla yaşayacaktır. Yaman Mira’nın hastalığının şokunu yaşarken Nevin onun kafasını karıştırmamak için yine uzaklaşmayı tercih eder. Hasan ise Yaman’ın yeni çevresiyle tanışmanın ona getireceği maddi faydaların peşindedir. Bu durumun farkına varan Yamanın Hasana olan nefreti daha da büyür.

Serezlerde ise büyük bir gerginlik hakimdir. Selim Yaman’ın sınava girmemesini kabul edemez. Üniversite onun için artık bir hayal olmuştur. Yaman ne kadar üzülse de verdiği karardan pişmanlık duymaz. Bu sefer Selim’i sakinleştiren taraf Ender olacaktır.

Öte yandan Yaman’ın aklı hep Mira’dadır. Sabaha karşı Mirayı görmek için hastaneye gider..O’nu uyurken bile olsa, yalnız görebilmek ister. Ama sanki Mira Yamanın gelişini beklermiş gibi uyanıktır. Hastanede geçen bu özel zaman, onları birbirlerine daha da yakınlaştırır.

Yamanın hastane ziyaretini öğrenen Orkun, bunun Mira’nın üzerindeki etkilerini de hissedince Yaman’dan daha çok nefret eder. O’nu Mira’dan ve bu çevreden uzaklaştırmak için Hasan’la işbirliği yapmaya karar verir. Ve Yaman tuzağa düşürülür...

 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,222
Reaksiyon puanı
29,153
Puanı
1,061
Medcezir 11.Bölüm Özeti


Yaman babasından gelen mektubun peşine düşüyor!

Yaman Selim’le birlikte, babasından gelen mektubun peşine düşer. İlk adresi annesi olur. Ancak Yaman’ın cevabını aradığı sorular, Nevin’in cevaplayamayacağı kadar karanlıktır. Oğlunu geçmişlerinden uzak tutmaya çalışır. Yaman ise kendisinden saklanan sırrın peşini bırakmaz ve her adımda babasının bilmediği bir yüzüyle tanışır.

Orkun Yaman’ı can evinden vurur!

Yaman’a gönderdiği mektubun ilk dakikadan işe yaraması Orkun’un cesaretini artırır. Davet gecesinde, Mira’yla konuşma şansı bulur. Ancak Orkun asıl şovunu yapmak için Yaman’ın da aralarına katılmasını bekler. Bütün gözler Mira’yla kendisine çevrildiği anda, Orkun Yaman’ı can evinden vurur. Öfkesi, bir kere daha Yaman’ın aleyhine işler. Gecenin gizli galibi ise bir köşede sessizce olanı biteni izleyen Tan olur. Tan ayağına gelen fırsatı kullanır ve Mira’yı hazırladığı tuzağa doğru çekmeye başlar.

Mira’yı bekleyen tehlike...

Olaylı gecenin ertesinde, Ender’le kardeşi Sedef arasında başlayan tartışma, hayatlarındaki en derin yaraya değerek sona erer. İki kardeş arasındaki kör düğüm çözüldüğünde, yan etkileri hiç beklemedikleri kadar büyük olur. Sedef’in düşünmeden başlattığı küçük kıvılcım, Mira’nın olaylara dahil olmasıyla büyük bir yangına dönüşür. Mira can havliyle Yaman'a koşar ama Yaman ona yardım edemeyecek kadar uzaktadır.
Mira yaşadığı hayal kırıklığının etkisiyle çok tehlikeli bir kapıyı çalar.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,222
Reaksiyon puanı
29,153
Puanı
1,061
Medcezir 13.Bölüm Özeti

Yaşadıkları zor günlerin ardından, Mira ve Yaman’ın elleri daha güçlü kenetlenir. Mira’nın dudaklarından dökülen sihirli kelimeler, Yaman’ın bütün kalkanlarını indirir. Aşka teslim olur...

Asım’la Selim arasındaki hukuk mücadelesinde ilk günden beri dengeyi tutturmaya çalışan Ender, davayı farklı bir gözle incelemeye başlar. Ender’in ulaştığı sonuçlar, O’nu çok zor bir kararın eşiğine getirir.

Öte yandan, Selim’in Ender’le baş başa vakit geçirmek için yaptığı plan, en çok Mert’i sevindirir. Ev Yaman'la Mert'e kalacaktır... Hemen büyük bir heyecanla Mira ve Eylül'le program yapmaya başlarlar... Ancak Sude'nin kızlarıyla baş başa vakit geçirme çabası planları değiştirirse de. Mira herkesi mutlu edecek bir formül bulur...

Öte yandan Yaman’ın geçmişinden bu kez eski kız arkadaşı sürpriz bir şekilde karşısına çıkar.. Mira annesi ve kız kardeşiyle yola çıktığında planlar tekrar değişir.
 

Bully

Emekli
Katılım
10 Mart 2013
Mesajlar
75,836
Reaksiyon puanı
49,711
Puanı
1,060
Medcezir 14.Bölüm Özeti

Mira ile Yaman’ın baş başa geçirdikleri ilk akşamları unutulmaz olur. Saflıkları kalplerindeki bütün kilitleri açar. Birbirlerini daha iyi tanırlar. Aralarındaki görünmez engellerle yüzleşirken Mira, Yaman’ın korkularına sakin bir liman olur.

Tuğçe’yle arasında yaşanan anın vicdan azabı, Mert’i Eylül’ü kapısına kadar götürür. Mert’in pişmanlığı, Eylül’ün hayal kırıklığını dindirmeye yetmez. Tuğçe, Mert ile Eylül arasındaki ilişkide en kritik eşik haline gelir.

Sude’yle yaptığı planı ters tepen Orkun, Yaman’la Mira’nın İstanbul’da yalnız kalmasını engellemeye çalışır. Ama iki sevgilinin arasına Mert’ten gelen telefon girer. Sedef, Mira’nın güzel anlarından çalmaya devam eder.

Öte yandan Yaman, bir anda ortaya çıkan eski sevgilisi Leyla konusunda Mira’nın içini rahatlatır. Ancak Leyla’nın kenarda durmaya niyeti yoktur. Yaman’ı Tozludere’ye kendi ayaklarıyla getirmenin yolunu bulur.

Mert’in bir türlü hayata geçiremediği parti planı Eylül’ün emrivakisiyle hayat bulur. Bu gecenin sürpriz isimleri en çok Yaman’ı şaşırtır.

Gecenin sonunda Mert, Eylül’e kendini affettirmek için tek bir şans yakalarken; Yaman, Mira’ya “seni seviyorum” demenin çok özel bir yolunu bulur.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,222
Reaksiyon puanı
29,153
Puanı
1,061
Medcezir 15.Bölüm Özeti

Yaman’ın romantik sürprizi, Mira’yı Yaman’a bir adım daha yaklaştırır... Yaman, bugüne kadar tanıdığı bütün erkeklerden çok farklıdır. Mert’le geçirdikleri gece Eylül’e aşkın yepyeni bir yüzünü gösterir. Eylül de o gece kalbini usulca Mert’in ellerine bırakır.

Selim’le Ender habersiz geldikleri için mahcup, sessizce evden ayrılırlar, doğruca şirkete giderler ve Asım Şekip Kaya’nın kendilerine açtığı savaşa hazırlıksız yakalanırlar...

Kenan’ın hapishanedeki ziyaretçisinin bıraktığı emanet Yaman’ın eline ulaşır... Fakat Kenan, ziyaretçisinden kimseye söz etmez... Olayları dışardan takip eden Selim, Yaman’ın ilk kez ondan bir şey sakladığına şahit olacaktır.

Öte yandan eski sevgilisinin hala Yaman’la ilgilendiğini fark eden Mira, Yaman’la Leyla arasındaki ilişkiyi daha çok sorgulamaya ve merak etmeye başlar. Bu süreç, Mira’nın şahit olduğu olaylara bakış açısını değiştir. Yaman ise Mira’ya yılbaşında özel bir hediye verebilmek için deli gibi çalışırken, ilişkilerindeki huzursuzluğu gözden kaçırır.

Yalan Mira’nın mayınlı bölgesidir. Yaman farkında olmadan bu alana girdiğinde, Mira’yla ilişkisindeki ilk büyük sınavı verecektir.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,222
Reaksiyon puanı
29,153
Puanı
1,061
Medcezir 17.Bölüm Özeti

Tozludere’deki hayatı, Yaman’ın ayağına bir kere daha dolanır. Eski arkadaşlarına uzattığı yardım eli, geleceğini yakabilecek bir ateşe dönüşür. Selim, bütün çabalarına rağmen Yaman’ın hayatının elinden kayıp gidebileceğini ilk kez fark eder ve restini çeker. Yaman’dan geri dönüşü olmayan bir tercih yapmasını ister.

Zaman geçtikçe aralarındaki uçurumun büyüdüğünü fark eden Mira, Yaman’la konuşmak için eline geçen ilk şansı değerlendirir. Ancak kırgınlığı, Yaman’a zırhlarını yeniden giydirmiştir. Mira’nın sesi önündeki duvarları aşıp, Yaman’a kadar ulaşmaz. Mira, çaresizce Enderden yardım ister. Ender masum bir oyunla gençleri buluşturur.

Bir yanda Tozludere, bir yanda yeni hayatı.. Bir yanda geçmişi, bir yanda geleceği, bir yanda vicdan azapları bir yanda Mira.. Yaman kendini iki arada kalmış hissederken, eski ve yeni hayatındaki bütün açık hesapları kapatmak için büyük bir fırsat yakalar...
 

Bully

Emekli
Katılım
10 Mart 2013
Mesajlar
75,836
Reaksiyon puanı
49,711
Puanı
1,060
Medcezir 18.Bölüm Özeti

Yaman’la Orkun arasındaki yüzleşme, etkisi uzun süre devam edecek bir deprem başlatır. Orkun, ailesinin ve arkadaşlarının önünde sadece itibarını kaybetmekle kalmaz; babasının öfkesinin hedefinde kaldığında gururu da yerle bir olur. Yaman ise temiz bir başlangıç yapmak için Orkun’dan sonra Hasan’la da yüzleşir. Geçmişine ait bütün karanlık kapıları tek tek kapatmaya kararlıdır.

Aynı gece Faruk’un geçirdiği trafik kazası Yaman’ın Tozludere’deki hayatına da dokunur. Öte yandan Mira ile Yaman’ın ayrıldıkları günden sonra ilk kez sakin bir şekilde konuşmalarına da olanak sağlar. Yaman, Mira’nın umutlarını yeniden yeşertecek değerli bir adım atar.

Civanoğlu ailesinin evinde başlayan kriz beklenmedik bir sonla noktalanır. O andan itibaren Yaman ile Orkun arasındaki gerginlik ezeli bir düşmanlığa dönüşür..

Orkun geçireceği büyük değişimden sonra, Yaman’ın karşısına eskisinden çok daha tehlikeli ve güçlü bir düşman olarak çıkar.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,222
Reaksiyon puanı
29,153
Puanı
1,061
Anlasilan Orkun'un intikami cok fena olacak bu yüzlesmeden sonra. Babasi ile ipler kopuyor gibi.

Faruk'un kazasi Tozludere ile ne alaka? Yoksa Hasan mi birsey yapiyor?
 

Bully

Emekli
Katılım
10 Mart 2013
Mesajlar
75,836
Reaksiyon puanı
49,711
Puanı
1,060
Medcezir 19. Bölüm Özeti

Babasının vefatından sonra, Orkun avuçlarına bırakılan gücü Yaman'a karşı kullanacağını açıkça gösterir. Artık bu savaşta Yaman için şartlar eskisinden ağır olacaktır.. Karşısında daha tehlikeli, elini kirletmekten korkmayan, gözü kara bir düşman vardır, Ancak Yaman, Orkun'un intikam yeminine geri adım atmayarak karşılık verir. Ne Mira'dan, ne de sahip olduğu hayattan asla vazgeçmeyecektir.

Ayşe'nin yaşadığı trafik kazasından sonra Faruk Beylice'nin yanında çalışmaya başlaması, Mira ile Yaman arasında yeni bir krize sebep olur. Yaman yaşanabilecek problemlerin önüne geçmeye çalışırken, en sevdiğini incitir. Kırdığı kalbi onarmak için adım atma sırası Yaman'a geçer.

Mithat Civanoğlu'na ait özel kasanın açılmasıyla birlikte, Orkun karşısına çıkan sırrın peşine düşer ve bu sırrı sadece Mirayla paylaşınca olaylar iyice karışır..
 

Bully

Emekli
Katılım
10 Mart 2013
Mesajlar
75,836
Reaksiyon puanı
49,711
Puanı
1,060
Medcezir 20.Bölüm Özeti

Hale’nin yarattığı tehlikeyle Mira'yı bir kez daha kaybetme korkusunu yaşayan Yaman, kırgınlıkları unutur. Mira'nın hayatındaki yeri bu az kalsın felaketle sonuçlanacak olayla daha da sağlamlaşır...

Öte yandan dikkatler Hale'nin üzerindedir. Herkes, Hale’nin kendisine ve Mira’ya zarar verecek kadar gözünü karartmasına neden olan durumun asıl sebebini öğrenmeye çalışır. Mira ve Orkun, sessizliklerini korurken, Sude yaşananları kendi lehine çevirmenin yine bir yolunu bulacaktır.

Kaza olayının şoku henüz atlatılamamışken, Asım Şekip Kaya’ya yönelik düzenlenen mali operasyon aile içinde şaşkınlık yaratır. Herkesten gizlenmeye çalışılan bu olay sonunda, Ender geçmişiyle zorlu bir yüzleşme yaşamak zorunda kalır. Selim ve Ender’in evliliği ciddi bir sınavdan geçerken; Mert, ailesinin yeni bir yüzüyle tanışır. Bütün soru işaretleri cevaplandığında, Selim ailesi için elini ateşe uzatmak zorunda kalır.

Mira’yla aralarındaki mesafenin kapanmaya başlaması, Yaman’ın da kalbinin kilidini açar. Mira’yı bir anlığına bile olsa görmek için gözünü karartır ve yan eve gizli bir yolculuk yaparak, o güne kadar ağzından çıkan hiçbir sözü boş yere söylemediğini Mira’ya ispat eder...

Tozludere'den gelen haberler, Yaman'ı tekrar bir yol ayrımına getirir. Annesinin aldığı önemli karar, Yaman’ın hayatının bütün akışını değiştirmek üzeredir...
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,222
Reaksiyon puanı
29,153
Puanı
1,061
Selim elini atese atiyorsa durum vahim demektir. Cünkü Selim hic bir zaman düsünmeden hareket etmez.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,222
Reaksiyon puanı
29,153
Puanı
1,061
Medcezir 21.Bölüm Özeti


Yaman’ın Tozludere’ye geri dönmesinin ardından, Mira hayatlarında hiçbir şeyin değişmediğini kanıtlamak için elinden geleni yapar. Yaman’ı görebilmek ve O’na daha yakın olabilmek için her fırsatı değerlendirir. Yaman da ayrılıklarından sonra aralarındaki mesafenin açılmasına izin vermez. Öte yandan Yaman eve dönerek üstlendiği sorumluluğun farkındadır, annesine verdiği sözü tutabilmek için gece gündüz çalışır.

Ailesini korumak için yaptığı usulsüz iş, Selim’in vicdanını her geçen gün daha çok kemirir. Ender, babasının ailesine yaptığı kötülükten habersiz, Selim’i içine düştüğü bunalımdan çıkarmaya çalışır. Ancak Selim’in her konuda sessizliğini sürdürmesi, Ender’i korkularıyla baş başa bırakır. Selim, Asım Şekip Kaya’ya dair aradığı açığı hangi adreste arayacağı sonunda bulur. Selim’le eski müvekkili Reyhan Arsen arasındaki gizli buluşma, başta Ender olmak üzere birçok kişiyi huzursuz edecektir.

Nevin yeni bir iş bulur. Mert ve Yaman, Nevin’in yeni işini kendi aralarında kutlamaya karar verir. Ancak bu mütevazi akşam yemeğinin Mert sayesinde başka misafirleri de olur. Mira, Eylül ve Mert ilk kez Yamanlar’ın evine misafir olurlar. Gece hem çok mutlu hem çok sürprizli geçer. “Tozludere’de yaşayan Tozludere’li çocuk” olarak Yaman'ın hayatı hiç de kolay değildir.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,222
Reaksiyon puanı
29,153
Puanı
1,061
Medcezir 22.Bölüm Özeti


Haftalar öncesinden planan Uludağ gezisi, sonunda, birçok engel aşılarak gerçeğe dönüşür. Yaman, Mira, Mert, Eylül ve Beren keyifli bir yolculuğun ardından otele geldiklerinde, kendilerini bekleyen ilk krizle baş başa kalır. Eylül’ün kriz yönetimi ve çözüm önerisi tatilin bütün rengini değiştirir. Orkun ve Hale’nin de dağda olmaları, her türlü girişime rağmen, keyifleri kaçırmaz.

Öte yandan, Selim’in yaşadığı iç hesaplaşmayı farklı yorumlayan Ender, şüphelerine tamamen teslim olur. Selim ile Reyhan Arsen arasındaki bağlantıyı çözmek isterken, kendisini içinden çıkılmaz bir duruma sürükler.

Selim ise Asım Şekip Kaya’dan intikamını almak için araştırmalarına devam eder. Bu araştırmalar Selim’i yıllarca saklanan bir sırra doğru sürükler...

Yaman ve Mira birlikte geçirdikleri ilk tatillerinde ayrı geçen zamanlarının acısını çıkarırlar. Eylül ve Mert ise ilişkilerinde yeni bir başlangıç yaparlar...

Mutlu ve eğlenceli geçen tatilin, gidişi olduğu gibi bir de dönüşü vardır.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,222
Reaksiyon puanı
29,153
Puanı
1,061
Medcezir 23.Bölüm Özeti

Annesinin sadece bir mektup bırakarak evi terk etmesinden sonra, Yaman kendisine ve annesine verdiği sözleri tutamamış olmanın ağırlığıyla Serezler’in yanına geri döner. Aile Yaman’ı çok sıcak karşılar. Mira, Yaman’ın kabuğuna çekilmesine izin vermez. Yaman, yine de annesinin gidişinin altındaki gerçek sebebin de peşini bırakmayacaktır.

Yaman’ın yaşadıklarının üstüne, Mira ve Beren’i de evde kötü bir sürpriz beklemektedir. İki kardeş annelerini hiç tahmin etmedikleri bir şekilde bulduklarında, kendilerinden tatil boyunca gizlenen gerçeği öğrenir.

Ender’le babası Asım Şekip Kaya arasındaki ilişkiyi bozmamak adına suskunluğa gömülen Selim, evliliği üstünde yarattığı zararları telafi etmeye çalışır.

Öte yandan Sedef’in Amerika’daki hayatına dair bilinmeyen ayrıntıların ortaya çıkmasıyla, Asım yaklaşan büyük tehlikeyi hemen sezer. Aralarındaki düşmanlığa rağmen bir tek Selim’in kapısını çalacaktır.

Sonunda Yaman annesinin izini bulur.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,222
Reaksiyon puanı
29,153
Puanı
1,061
Medcezir 24.Bölüm Özeti


Yaman, annesini bulmak için gittiği İzmir’de sürpriz bir şekilde babasıyla da karşılaşınca, geçmişine ait eksik parçalar tamamlanır. Yıllar sonra gerçek bir yüzleşme yaşanır.

Yaman yaşadığı zor geceden sonra yaralı bir şekilde otele döndüğünde, Mira’yı kendisini beklerken bulur. İki sevgili bu yarayla biraz daha yaklaşırlar.

Selim’in Ankara’da yaşayan Bahriye hanım, oğlu Cem ile birlikte İstanbula yeğeninin evine geleceğini haber verir.. Bu haberle Ender, büyük bir panik yaşar.. Serezler yaşamlarını Bahriye hanımın kurallarına göre ayarlamak için uğraşırken, Bahriye hanım beklenenden daha erken, kendi sırlarıyla kapıyı çalar.

Yaman yol arkadaşlarıyla İstanbula geri döner. Mira, eve adım attığı ilk anda, annesiyle babasının arasındaki ateşli bir tartışmanın ortasında kalır. Sude’nin öfkesi Mira’yı bir seçim yapmak zorunda bırakır. Öte yandan, Sude’nin Sedef’le Faruk’un ortaklığını sekteye uğratmak için attığı adımlar Asım Şekip Kaya ile Sedef’i karşı karşıya getirir. Sude’nin tuzağına düşen Sedef, Ender’in de kendisinden saklanan gerçekleri fark etmesini sağlar.

Kızlarını kaybetme noktasına gelen Asım Şekip Kaya, en zor anında sesini, sadece Yaman’a duyurabilecektir.