Kiralık Aşk'ın Yapımcısından İddialara Açıklama!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Kiralık Aşk'ın Yapımcısından İddialara Açıklama!

kiralik-ask-dizisinin-yayin-tarihi-belli-oldu-57498911-150x150.jpeg


Star Tv'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk adına iddialar çıkmıştı, bu iddialara yapımcıdan açıklama geldi!

Star Tv ekranlarında her cuma yayınlanan ve ilgiyle izlenen ''Kiralık Aşk'' dizisi için sosyal medya ve çeşitli haber sitelerinde iddialar yayınlanmıştı. Oyuncuların paralarını alamadığı, Elçin Sangu'nun sete çıkmak istemediği ve hastaneye kaldırıldığı iddiaları büyük tepki toplamıştı. Kiralık Aşk'ın yapımcısı Ortaks Yapım iddiaları yalanladı ve doğru olmadığını dile getirdi.

Kiralık Aşk yeni bölümleriyle her cuma 20.00'da Star'da! İşte basın açıklaması;


KAMUOYUNUN DİKKATİNE;

Ortaks Yapımın yapımcılığını üstlendiği “Kiralık Aşk” isimli dizi ve dizinin başrol oyuncusu olan Elçin Sangu hakkında gerek sosyal mecralarda gerekse görsel, dijital ve yazılı medya organları aracılığıyla tamamen bir kurgudan ibaret olan asılsız yayınlar, kamuoyuyla paylaşılmıştır. Bahse konu yayınlarda, yapımcı şirketinin gerek Elçin Sangu ile diğer oyunculara gerekse de set ekibindeki çalışanlara ödemelerini yapmadığı veya geç yaptığı, Elçin Sangu’nun zam istediği halde alamadığı ve ödemelerinin de yapılmaması gerekçesiyle yapımcı ile ihtilafa düştüğü ve bu nedenle de hastaneye kaldırıldığı hususunda çıkarılan haberlerin maksatlı bir karalama kampanyası çerçevesinde üretilen “Yalan Haber” niteliğindedir. “Kiralık Aşk” dizisi, izleyicilerine aktarmaya çalıştığı ruhundan da anlaşılacağı üzere gayet eğlenerek, keyifle ve saygı, sevgi çerçevesinde çekilmektedir.

Yaza damgasını vuran "Kiralık Aşk" isimli dizinin başarısından nemalanmak adına, bazı yayın organları aracılığıyla yapılan bu mesnetsiz ve “Yalan Habercilik” halkımızın defalarca gördüğü eski, ucuz, magazin haberciliğinin kötü bir örneğidir. Gerçek gazetecilik ve asparagas habercilik arasındaki farkı sevenlerimizin ve izleyicilerimizin ayırt ettiğini çok iyi biliyoruz. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreçte, ilkesiz ve duyarsızlar tarafından gündemin bu şekilde yalan haberler ile meşgul edilmesini toplumumuza karşı yapılmış bir saygısızlık olarak görüyor, sevenlerimizi bu duyarsız magazin zihniyetine karşı sağduyulu davranmaya davet ediyoruz.

“Kiralık Aşk” dizisinin kazandığı büyük toplumsal sempatiyi zedelemek amacı ile bilhassa ve art niyetle yapılan bu tür karalama kampanyalarının ve hayal mahsulü haberlerin bütün sorumluları hakkında gerekli hukuki işlemlerin başlatıldığını da kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.​
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,583
Reaksiyon puanı
62,903
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Dizinin başarısını inatla karalamak isteyenlere güzel bir cevap olmuş.
 

Turkuazz

Favori Üye
Katılım
4 Eylül 2015
Mesajlar
17,718
Reaksiyon puanı
13,201
Puanı
860
Konum
Dünyadan
Çok doğru dizinin başarısını çekemeyenler karalıyor işte ama dizi yapımcısından yapılan açıklama ortada
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Güzel yazmış adamlar.:D Gerçekten ne saçma haberdi öyle.

Ay Yapım olsa yalan deyip geçerdi. Gold yapım zaten Twiter'dan 140 hanelik bir şey yazıyor.:F Yapımcı gözüme girdi.:ok: