2017 Kingsman: The Golden Circle / Kingsman: Altın Çember - Film Yorumları

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,529
Reaksiyon puanı
9,534
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
index.php


Kingsman: The Golden Circle / Kingman: Altın Çember

Türü: Aksiyon, Casusluk, Komedi
Yönetmen: Matthew Vaughn
Senaryo: Jane Goldman, Matthew Vaughn

Oyuncular:

Taron Egerton
Colin Frth
Julianne Moore
Mark Strong
Halle Berry
Pedro Pascal
Channing Tatum
Jeff Bridges
Elton Jong

Filmin Konusu

Merkezleri yok edildikten ve dünya rehin alındıktan sonra, Kingsman ajanları bir kez daha harekete geçmek zorundadır. Araştırmaları sonucu Amerika’daki bir casus teşkilatının varlığından haberdar olurlar. Statesman olarak bilinen bu teşkilat da kendilerinin teşkilatıyla aynı dönemde kurulmuştur. Bu iki elit teşkilat; acımasız, ortak düşmana karşı beraber hareket eder. Dünyayı kurtarmak Eggsy için artık bir alışkanlık haline gelmiştir.

Filmin Fragmanı

 

Tolstoyevski

Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Böylece 2017 yapımı izlediğim ilk film oldu. Ancak oldukça kötü buldum, evet aksiyon ve çekim tekniği bakımından yine ilk filmi aratmayacak kadar güzel ama senaryo yönünden kesinlikle vasat altı. İlk filmden daha kötüydü klişesine girmeyeceğim, zaten ilk filmden daha iyi film olan devam filmi yok, ama bana kalırsa yaklaşamadı bile ilk filme. Ayrıca çok fazla sahne olduğu gibi ilk filmden kopyalanmış gibi durmuş, yani hikayenin devamı değil de filmi devam ettirmek için yapılmış resmen.

Son sahne beklendiği gibi klasik Hollywood klişesiyle bitti. İlk filmdeki gibi beklenmedik şeyler görmedik. Düz başladı düz bitti, sadece sürükleyici aksiyon tarafı elle tutulur, gerisi baştan sona belli.

5.5/10