Kehanet online rehber

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2010
Mesajlar
9,659
Reaksiyon puanı
4,310
Puanı
561
Konum
Bayenrn Münih
images


Kehanet Online, JoyGame'in yayımcılığını üstlendiği bir MMORPG. Şu anda oyunun hikayesi ve bazı özellikleri açıklanmış durumda. Ayrıca ırklar ve sınıflarla ilgili bilgiler de şimdiden gün yüzüne çıktı. Toplamda 5 ırk bulunuyor ve başlangıçta 10 ayrı sınıfta başlanıyor oyuna, daha sonra bu sayı 17'ye yükseliyor. Şimdi bir göz atalım...

İnsanlar

9k=

Erkekleri yaklaşık 1 ortalama 70 santim boya sahip, kızları ise ortalama 1 metre 60 santim boya sahip olan insanların erkekleri kızlarına göre daha uzun ve iri yapılı. Bu ırkta oyuna "Savaşçı" olarak başlıyorsunuz. İlk sınıf seçiminde(Meslek ve tecrübe seviyeniz 31 olduğunda) ise yüksek defans seviyesine sahip olan Keskin Kılıç yada uzun menzillere saldırı yapabilen Mızrakçı olarak devam edebiliyorsunuz.

Daha sonra 60 leveldeki sınıf seçiminde ise Mızrakçı sınıfı Büyü Savaşçısı sınıfını seçerken Keskin Kılıç Sınıfı Kılıç Ustası veya Tapınak Şövalyesi olmaktadır


Vata


2Q==

Erkekleri genelde 2 metre 20 santime ulaşan boylara sahip olan Wata'larda kızlar ise 1 metre 90 santime ulaşıyor. Vata iri ve güçlü yapıya sahip bir ırk. "Barbar" olarak oyuna başlayan Vatalar İlk sınıf seçiminde(Meslek ve tecrübe seviyeniz 31 olduğunda) güçlü bir "Cengaver"'a yada mistik bir "Şaman"'a geçiş yapabiliyorlar.

Level 61 olduklarında Şaman sınıfı Ejderan adlı sınıfa, Cengaver ise Demir Bilek veya Akıncı sınıfından birini tercih edebilmektedir.

Luluanta
9k=

Erkekleri yaklaşık 90 santim ve kızları ise yaklaşık 80 santime ulaşıyor. Erkeklerinin kulakları direkt olarak yukarıya uzarken, kızların kulakları daha aşşağıya dönük. Boyutlarının küçük olması onları sevimli gösterebilir ancak büyü kullanabilmeleri sayesinde güçlü bir ırklar.Level 31 eki meslek seçiminde Papaza veya sihirbaza dönüşebilirler.

Level 60 daki sınıf seçiminde ise Papaz sınıfı Keşişe veya Paladin sınıfına , Sihirbaz sınıfı ise Kahin sınıfını seçebilir.

Delfis



images


Delfis mavi bir deriye, kıvrılmış kulaklara ve balık kuyruğuna benzeyen yüzgeçlere sahipler. Erkekleri genelde 1 metre 60 santimetreye ve kızları genelde 1 metde 50 santimetreye ulaşıyor. Ömürleri ise 70 ila 80 yıl arasında. Irk suda yaşıyor ve vahşi okyanuslarda hayatta kalmaya çalışıyorlar. Yani oldukça hızlı reflekslere sahipler. Yakın savaşlarda başarılı olanDelfis ırkı, ayrıca uzaktanda atışlar yapabiliyorlar.İlk sınıf seçimlerinde Suikastçi veya Okçu olabiliyorlar.

Level 60 daki sınıf seçimlerinde ise Suikastçi sınıfı Bıçakçı veya Asura sınıfını , Okçu sınıfı ise Paladin veya Avcı sınıfıne seçebilirler.


Naiti

images

Naiti'ler yakın mesafeli saldırıları sevmiyorlar çünkü bunun fazla vahşi olduğunu düşünüyorlar. Bu yüzden daha çok büyülerine başvuruyorlar savaşırken.İlk sınıf seçiminde Simyacı veya Gözbağcı olabilirler

Level 60 daki sınıf seçiminde ise Simyacı sınıfı Büyü Ustası olurken , Gözbağcı sınıfı Araf Habercisi veya Kara RAhip olabilmektedir.


Irklar rehberi bu kadar. . .