Kara Para Aşk Bölüm Özetleri

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 32.Bölüm Özeti

Ömer Arda’nın anlattıkları karşısında deliye döner. Arda Ömer’i ikna edebilmek için tek tek bütün kuşkularını anlatır. Hiç bir somut kanıtı olmadığı için Ömer’i ikna edemez. Ömer Arda’ya inanmamıştır ama kafasında da bir soru işareti kalmıştır. Abisinin muhbir olma ihtimalini kendi içinde sorgulamaya başlar. Bu sırada Elif’in İpek’le ikisinin nişan fotoğraflarıyla karşısına çıkması işleri iyice karıştırır. Elif çok kırgın ve kızgındır. Ömer, Elif’i İpek konusunda ikna edebilecek midir?

Bahar cinayetinin peşini bırakmayan ekip yeni deliller bulmuştur. Hüseyin köşeye sıkışmak üzeredir ve Arda’dan iyice rahatsız olmaya başlamıştır. Arda’yı daha fazla tutamayacağını anlayan Hüseyin çareyi Tayyar’a gitmekte bulur. Tayyar’ın Arda konusundaki fikri bellidir. Susturulmasının tek yolu ortadan kaldırılmasıdır. Hüseyin bu kez Arda’nın ölüm fermanını onaylar. Arda büyük bir kumpasın ortasında kalacaktır. Tayyar Arda’yı öldürtebilecek midir?
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 34.Bölüm Özeti
İpek’le Nevzat’ı yakalayan Elif şoke olmuştur. Üstelik Nevzat, İpek’e oyun oynamış ve oğlunu getirmemiştir. İpek’i öldürmek üzeredir. Elif her şeye rağmen hayatını tehlikeye atarak İpek’i kurtarmayı başarır. Bütün ekip İpek’in oğluyla tehdit edildiğini ve bu yüzden ihanet etmek zorunda kaldığını öğrenir. Artık ele geçirmeleri gereken bir delil ve kurtarmak zorunda oldukları bir çocuk vardır. Ömer herkesi organize eder ve işe koyulurlar. Ömer delili bulup İpek’in oğlunu kurtarmayı başarabilecek midir?
Nilüfer ve Metin’in buluşmasını izlemek için bekleyen Ömer ani bir telefonla Nilüfer’in yanından ayrılmak zorunda kalacaktır. Giderken Nilüfer’e planların değiştiğini söyler ve eve gitmesi için onu bir taksiye bindirir. Nilüfer Metin’i oyuna getirmeyi her şeyden çok istemektedir ama Ömer ona yine mani olmuştur. Bu sırada Metin de onun için büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Metin’in Nilüfer için hazırladığı sürpriz nedir? Nilüfer Metin’in yanına gidecek midir?
Bütün bunlar olurken Elif ve Ömer’i ayırmakta kararlı olan Nedret de boş durmaz. İpek’in oğlunun Ömer’den olup olmadığını öğrenmek için araştırma yapar. Çocuk için bir babalık testi yapıldığını tespit eder ama sonuçlara bir türlü ulaşamaz. Hüseyin’den yardım ister. Hüseyin DNA testinin sonuçlarını alabilecek midir? Nedret ve Hüseyin çocuğun asıl babasını öğrenebilecek midir?
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 35.Bölüm Özeti

Ömer Yağız'ı kurtarmıştır ama Serhat Elif'e karşılık çocuğu istemektedir. Ömer takas teklif karşısında deliye döner. Bu işi de Tayyar'ın yaptırdığını düşünmektedir. Doğruca Hüseyin'e gider ve çok sert bir konuşma yapar. Hüseyin Ömer'in onun işbirlikçi olduğunu bildiğini anlayacak mıdır? Ömer'in masum bir çocuğu Serhat gibi bir manyağa vermeye hiç niyeti yoktur. Takas olmadan Elif'i kurtarmanın yollarını aramaktadır. Serhat'ın elinde tutsak olan Elif ise çok zor anlar yaşamaktadır. Serhat Ömer'i arar ve Elif'le konuşmasına izin verir. Serhat'ın adamlarının gözetiminde olan Elif Ömer'e getirildiği yer hakkında ip uçları veren şifreli bir konuşma yapar. Ömer Elif'in yerini tespit etmek için hızla çalışmaya koyulur. Ömer Yağız'ı vermeden Elif'i kurtarmayı başarabilecek midir? Hüseyin içinde delilin olduğu belleği kuyuya atmak isterken kaybettiğini fark eder. Bu sırada Melike de belleğin içinde ne olduğunu öğrenmeye çalışmaktadır. Hüseyin'in bütün sıkıştırmalarına rağmen belleğin kendisinde olduğunu söylemez. Tayyar ile konuşan Hüseyin iyice köşeye sıkıştığının farkındadır. Tayyar ona Elif'in ölümünün kesin çözüm olduğunu söyler. Elif Serhat'ın elindeyken ölürse Ömer onları suçlamayacak, Serhat'ın peşine düşecektir. İkisi de işten kolaylıkla sıyrılmış olacaktır. Tayyar Hüseyin'e bütün sıkıntılarından kurtulmak istiyorsan Elif'i öldür der ve baskı yapar. Hüseyin Tayyar'ı dinleyip Elif'i öldürecek midir

KARA PARA AŞK YENİ BÖLÜMÜ İLE 18 ŞUBAT ÇARŞAMBA SAAT 20:00'DE ATV'DE
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 36.Bölüm Özeti


Ömer Serhat'ı etkisiz hale getirmeye çalışırken Elif Hüseyin'in namlusunun ucunda gösterdiği yöne doğru ilerlemektedir. Hüseyin Elif'i öldürürse bütün dertlerinin sona ereceğini düşünür ama bunu yapamaz.

Bu arada kaybettiği belleğin Melike'de olduğunu öğrenir. Melike ve Hüseyin arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Yaşananlar Melike'nin Hüseyin'e karşı bileylenmesine neden olmuştur. Hüseyin'in eşyalarını karıştırmaya devam eden Melike eşyalarının arasında bambaşka bir şey bulur. Melike'nin bulduğu adres onu nereye götürecektir? Gördükleri karşısında Melike'nin tavrı ne olacaktır?

Nilüfer Tayyar'ın odaya girmesiyle saklanır ve Tayyar'a fark ettirmeden odadan çıkmayı başardığını düşünür. Oysa Tayyar Nilüfer'i fark etmiştir. Nilüfer'in neyin peşinde olduğunu öğrenmeye çalışan Tayyar gelinini yakın takibe alır. Tayyar, Nilüfer'in Ömer'le olan bağlantısını öğrenebilecek midir?

Ömer Hüseyin'in kirli polis olduğundan emindir fakat bir türlü ispatlayacak kanıta ulaşamamaktadır. Beklemeye de sabrı kalmamıştır. Hüseyin'in itiraf etmesini sağlayacak bir oyun hazırlar. Serhat'ı da yem olarak kullanacaktır. Hüseyin Ömer'in oyununa gelecek midir? Ömer bu kez Hüseyin'i yakalamayı başarabilecek midir?
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 37.Bölüm Özeti
Tayyar’dan Ömer’in kendisinden şüphelendiğini ve tuzağa düşürülmeye çalışıldığını öğrenen Hüseyin yıkılır. Çember iyice daralmaktadır. Hüseyin’in Ömer’le yüz yüze gelmemeye çalışırken Ömer her yerde onu aramaktadır. Ömer Hüseyin’i bulup konuşmayı başarabilecek midir? Hüseyin’in son hamlesi ne olacaktır?
Elif ve Ömer’i ayırmak için sessiz adımlarla ilerleyen Nedret, Elif’i İpek konusunda doldurmaya devam etmektedir. Ömer’le konuşmak için Arda’nın evine giden Elif, İpek’in davranışlarından Ömer’e karşı bir şeyler hissettiğinden emin olur. Bu sırada Serhat adamlarından İpek’i öldürmelerini ister. Ömer İpek’i kurtarabilecek midir? Elif Ömer’in İpek hakkındaki açıklamalarına inanacak mıdır? Nedret işleri hızlandırmak için yeni bir adım atmaya karar vermiştir. İpek’in kapısını çalar. Nedret’in İpek’e teklifi ne olacaktır?
Serhat’ı kontrol altında tutamayacağını anlayan Tayyar konuşmasına engel olmak için ondan kurtulmanın gerekli olduğuna karar verir. Metin’den yardım ister. Serhat’ı koğuşta öldürtmek için adamlar ayarlanır. Tayyar Serhat’ı öldürmeyi başarabilecek midir?
Nilüfer Mert’ten Tayyar’ın kendisinden şüphelendiğini öğrenmiştir. Her şeye rağmen kasayı açmaya ve Ömer’in aradığı CD’yi bulup ona vermeye kararlıdır. Nilüfer sonunda kasayı açmayı başarabilecek midir?
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 38.Bölüm Özeti

Ömer çok öfkelidir. Hüseyin’in Tayyar Dündar için çalıştığından emindir. Ne olursa olsun abisi suç işlemiştir ve cezasını çekecektir. Hüseyin hasta yatağında bu olaydan sıyrılmanın yollarını aramaktadır. Hiç bir şekilde kardeşinin katil olduğunu öğrenmesini istemez ve bunun için Tayyar’la pazarlık yapar. Elmaslarını ve elindeki bütün belgeleri Tayyar’a verecek ve karşılığında Sibel ve Ahmet Denizer cinayetlerini itiraf ettiği ses kaydını alıp yok edecektir. Hüseyin Tayyar’ı ikna edebilecek midir? Ömer cinayetleri işleyenin abisi olduğunu öğrenecek midir?
Nilüfer’in Ömer’le iş birliği içinde olduğunu bilen Tayyar ondan kurtulmak için plan yapar. Metin, Tayyar’ın Nilüfer’i öldürmeye çalıştığını öğrenir. Tayyar’dan intikam almak için harekete geçer. Öfkeden deliye dönen Metin, Ömer’e Tayyar Dündar’ı ve Hüseyin Demir’i verecek adımı atacak mıdır?
Bütün bunlar olurken bir yandan düğün hazırlıklarıyla ilgilenen Elif gelinlik provasına gider ve ona ulaşamayan Ömer endişelenip nerde olduğunu bulur. Elif’i gelinlik içinde görür. Elif bu durumdan hiç memnun olmamıştır. Düğünden önce damadın gelini gelinlikle görmesinin uğursuzluk getireceğine inanmaktadır. Ömer ve Elif bir kaç gün sonra nikahlarının olacağını sonunda ailelerine açıklar. Elvan ve Nedret düğün hazırlıklarına başlar.
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 39.Bölüm Özeti

Hüseyin Ömer’in onları dinlediğinin farkında olmadan üç kişiyi de öldürdüğünü itiraf etmiş ve Metin’in tuzağına düşmüştür. Konuşmaların hepsine şahit olan Ömer deliye döner. Ve Hüseyin’in karşısına çıkar. Ömer acı ve öfke içindedir. Üstelik bütün bunları evlenmek üzere olduğu Elif’e anlatmak zorundadır. Ömer, Elif’e abisinin babasının katili olduğunu söyleyebilecek midir?
Elif her şeyden habersiz kına gecesi ve nikah için hazırlanmaktadır. Ömer Elif’e gerçekleri nasıl söyleyeceğini bilemediği için ondan uzak durmaya çalışır. Elif bütün bunlara anlam veremez ama nikah günü gelip çatmış gelinliğini giymiştir. Ömer ve Elif her şeye rağmen evlenebilecek midir?
Tayyar’ın Nilüfer’i öldürmeye çalıştığını öğrenen Metin ilk iş olarak Hüseyin’i Ömer’e vermiştir ve intikamının ikinci basamağına gelmiştir. Tayyar’ın karşısına çıkar ve silahını çeker. Metin bu kez Tayyar’ı öldürmeyi başarabilecek midir?
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
40.Bölüm Basın Özeti.
Ömer sahilde Elif’in karşısına çıktığında gerçek ayrılık nedenini söyleyemez. Elif acı ve öfkeyle yanından ayrılırken Ömer sırtında kocaman bir yük ve aşk acısıyla kala kalır. Hüseyin’i yakaladığı gün Elif’e her şeyi anlatacaktır. Bu sırada kaçmak için tipini değiştiren Hüseyin Tayyar’ın kaçış planı için son hazırlıkları yapmasını beklemektedir.
Nikah iptal olduğu için herkes şokedir. Ömer’in perişan halini gören Elvan Ömer’i konuşturmayı başarır. Hüseyin’in katil olduğunu öğrenen Elvan bu acıya dayanamaz ve kalp krizi geçirir. Ömer annesini hastaneye yetiştirir. Hüseyin annesinin de ölmesine neden olacak mıdır?
Korku ve telaşla kaçacağı anı bekleyen Hüseyin, Elvan’ın durumunu öğrenir. Annesini son kez görmek ister ve Tayyar’ın adamlarını atlatıp hastaneye gider. Hastanede Hüseyin’i bekleyen büyük bir tehlike vardır. Hüseyin Ömer’e yakalanmadan annesini görebilecek midir? Ömer Hüseyin’in hastanede olduğunu öğrenecek midir?
Ömer’in Yağız’ın babası olma ihtimali Elif’e gerçekçi gelmemeye başlamıştır. Ona göre Ömer Yağız’ın babası bile olsa bu ayrılmalarına neden olacak bir durum değildir. Elif Ömer’in bir şeyler sakladığını düşünmeye başlar. İpek’le konuşmaya çalışır ama istediği cevabı alamaz. Geriye tek bir seçenek kalmıştır o da DNA testi yaptırmak.. Yağız’ın Ömer’in oğlu olup olmadığından emin olmak için harekete geçer. Elif gizliden DNA testi yaptırmayı başarabilecek midir?
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 41.Bölüm Özeti
Hüseyin hastanede Ömer’in elinden kaçmaya çalışacaktır. Bu sırada verdiği zarar Ömer’in abisine öfkesini daha da büyütecektir. Ömer Hüseyin’i yakalamak için daha da hırslanacaktır. Ömer Hüseyin’i yakalamak için birini yem olarak kullanmaya karar verir. Bu Ömer’in kazanmasına mı kaybetmesine mi yol açacaktır?
Tayyar iyileşir iyileşmez Elif’in Tayyar Dündar Vakfı’ndaki yönetim kurulu üyeliğini iptal ettirir. Ama Elif Tayyar’ın peşine bırakmamaya kararlıdır.
Ömer Hüseyin’in peşindeyken Elif’in başının dertte olduğunu Mert’ten öğrenir. Ömer Elif’e yardım eli uzatırken iki aşık karşı karşıya gelecektir. Ama Elif Ömer’in yardımını kabul etmek zorunda kalır. Eski günlerdeki gibi el ele bu sorunu aşmaya çalışırken Tayyar’ın hamlesiyle üstü örtülmüş bir sır yeniden açığa çıkar. Bu Elif’in canının çok yanmasına sebep olacaktır.
Elif Ömer’in Yağız konusunda yalan söylediğinden iyice emin olur. Bu yüzden DNA testi için başvurur. Elif gerçeğe ulaşabilecek midir?
Elif hala Ömer’in kendisini neden terk ettiğini tam olarak öğrenememiştir. Ama zaman geçtikçe Ömer’e kızgınlığı artar. Ömer’in ise zaman geçtikçe özlemi büyür. Elif ile Ömer hem yan yana hem de uzak olmaya dayanabilecekler midir? Yoksa aşklarına mı yenileceklerdir?
Hüseyin için çember daralmaktadır. Ömer’in onu yakalaması an meselesidir. Hüseyin Ömer’in elinden kurtulmak için ne yapacaktır. Bunu başarabilecek midir?
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
42.Bölüm Özeti:

Annesinin ölümüne sebep olduğunu anlayan Aslı büyük bir vicdan azabı içindedir. İçindeki acıyı biraz olsun dindirmek için polise teslim olur. Tutuklanan Aslı parmaklıklar arasındaki ilk gününde yaptığına pişman olmuştur. Zor durumdadır. Elif’ten kendisini kurtarmasını ister. Elif ne yapacağını bilememektedir. Aslı’nın hapiste olmasına gönlü razı olmayan Ömer onu kurtarmak için Tayyar’a gider. Tayyar Aslı’yı kurtarmanın karşılığında Elif ve Ömer’deki vakıf listelerinin olduğu CD’yi ister. Elif ve Ömer ellerindeki CD’leri Tayyar’a verecek midir?
Metin’in Ömer’le yaptığı anlaşma gereği Tayyar’ın evine gitmiştir. Tayyar Metin’i eve almaz ve mirasından men ettiğini söyler. Metin neye uğradığını şaşırmıştır. Metin Tayyar’ı ikna edip eve girmeyi başarabilecek midir? Metin’in Tayyar’a yaklaşabilmek için yeni planı nedir?
Hüseyin yakalanmıştır ve yolun sonuna geldiğini düşünmektedir. Kurtuluşun ölüm olduğunu düşünen Hüseyin intihara karar vermiştir. Hüseyin kendisini öldürecek midir?
Tayyar hala Hüseyin’de olduğunu bildiği flash diske ulaşamamıştır. Hüseyin konuşma ihtimali ve flash diski Ömer’e verme ihtimali onu çıldırtmaktadır. Flash diske ulaşan Ömer’in yeterli delile ulaşacağını ve kendisini hapse atacağını bilen Tayyar harekete geçer. Tayyar flash diski almayı başarabilecek midir?
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
42.Bölüm 2.Özeti
Babasının katilinin Hüseyin olduğunu öğrenen Elif şoke olmuştur. Hüseyin’in babasını neden öldürdüğünü merak eden Elif Hüseyin’le yüzleşmek ister ama görüşmeyi başaramaz. Bu konuda İpek’ten yardım ister. İpek Elif’e yardım edecek midir?
Hüseyin yakalanmış ve onun için yolu sonu gelmiştir. Emniyete suçlu olarak girmek, kardeşi tarafından sorguya çekilmek ağırına gitmiştir. Hüseyin için tek çare ölmektir. Hüseyin kendini öldürmeye karar vermiştir. Hüseyin intihar etmeyi başarabilecek midir?
Ömer Hüseyin’le birlikte yakalanan Tayyar’ın adamlarını sorgularken birini konuşturmayı başarır. Hüseyin’in elinde Tayyar’a karşı kullandığı bir flash bellek olduğunu öğrenir. Tayyar’ı içer atabilmek için o flash belleğe ulaşmak zorundadır. Peşine düşer. Flash belleğin peşindeki tek kişi Ömer değildir. Tayyar da ulaşmaya çalışmaktadır. Ömer flash belleğe Tayyar’dan önce ulaşmayı başarabilecek midir?
Annesinin ölümüne sebep olduğunu öğrenen Aslı büyük bir vicdan azabı duymaktadır. Kız kardeşlerine en çok da annesine karşı kendisini suçlu hissetmektedir. Aslı Vicdan azabından kurtulmak için bir karar verir. Aslı’nın kararı nedir?
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 43.Bölüm Özeti

Öfkelenip kendisini kaybeden Elif makasla Hüseyin’i omuzundan yaralamıştır. Ömer son anda yetişir, şoke haldeki Elif’i ve yaralı Hüseyin’i bulur. Elif çok kötü olmuştur. Ömer Elif’i savcının odasından çıkarır, ona destek olmaya çalışırken emniyetten gelen haberle sarsılırlar. Aslı annesini öldürmek suçundan kendisini tutuklatmayı başarmıştır.
Aslı’nın kazara annesinin ölmesine neden olduğunu bilen Ömer, onu kurtarmaya karar verir. Tek çare Tayyar’ın şahitliği ve o gün örtbas ettiği hastane kayıtlarına ulaşmaktır. Ömer’in planı nedir?
Ömer’in Tayyar’a karşı hazırladığı oyun yüzünden Elif ve Ömer karşı karşıya gelecektir. Her ikisi de aynı anda vakıf listelerinin olduğu CD’nin şifresini çözmeyi başarmıştır. Yakında yapılacak kara para aklama organizasyonunda kullanılacak kurye kızın ismine ulaşmışlardır. Her ikisi de kızın peşine düşer. Bu macera içinde Nedret’ten aldığı güvenle Elif’e iyice yakınlaşan Levent, ona ilanı aşk eder. Elif’in Levent’e cevabı ne olacaktır.
Hüseyin Tayyar’ın belleği ele geçirdiğinden habersizdir. Hala koz olarak kullanıp kaçmayı planlamaktadır. Tayyar da belleği aldığını belli etmeden Hüseyin’le pazarlığa devam eder. Niyeti Hüseyin kaçırıp ortadan kaldırmaktır. Ali’nin davranışlarından şüphelenen Hüseyin Tayyar’ın onu kandırdığını anlayabilecek midir? Tayyar’ın eline geçmeden kaçmayı başarabilecek midir?
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
44. Bölüm Özeti:


Elif kendisine ilanı aşk eden Levent’i reddeder. Aklında ve kalbinde olan tek kişi Ömer’dir. Bunu Levent’e söyler. Ömer de duymuştur. Ömer eve dalar ve olay çıkartır. Elif ikisinin de gitmesini ister. Elif’e hayır diyemeyen Ömer ve Levent giderler. Elif evde bir başına kalmıştır. Ömer’e hala kırgındır ve içinde açtığı yaraları tamir edememiştir. Ömer kapıya dayanır duygularını anlatmak ister. Elif Ömer’e kapıyı açacak mıdır?
Tayyar’ın kendisini öldürmek isteyeceğini anlayan Hüseyin son anda adamların elinden kurtulmayı başarır. Svetlena’nın kaldığı otele gider saklanır. Bu sırada Tayyar Hüseyin’i bulma işini Metin’e verir. Metin Tayyar’a olan bağlılığını göstermek için Tayyar’ın büyük planını adım adım uygulayacaktır. Metin Hüseyin’i bulabilecek midir? Tayyar Hüseyin’i öldürtüp suçu Elif’in üstüne atmayı başarabilecek midir?
Ömer abisinin hastaneden cezaevine nakledilirken kaçırıldığını öğrenir. Hüseyin’in flash belleği Tayyar’a kaptırdığını bildiği için can güvenliğinin olmadığının farkındadır. Tayyar’dan önce Hüseyin’i bulmak zorundadır. Ömer Tayyar’dan önce Hüseyin’i yakalayıp Tayyar’ın planını bozacak mıdır? Tayyar’ın Ömer’i oyalamak için yeni kurbanı kim olacaktır?
İpek Nedret’e Elif’in DNA ile ilgili gerçeği öğrendiğini söyler. Üstelik işler hiç de Nedret’in istediği gibi olmamıştır. Nedret durumdan çok rahatsız olur. İpek Nedret’in bu kadar güçlü olmasından ve uzun süredir İstanbul’da kalıyor olmasından şüphelenmiştir. Ona göre Nedret sıradan bir hala değildir. Nedret’in asıl amacının ne olduğunu öğrenmeye karar verir. İpek Nedret hakkındaki bütün gerçekleri öğrenecek midir?
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 46.Bölüm Özeti

Ömer, teslim olan Elif’i bir saniye bile yalnız bırakmaz ve acıyla parmaklıklar arkasına gönderir. İki sevgili kendilerini bekleyen zorlu sürecin farkındadır. Ömer’i dışarda Elif’i de içerde kötü günler beklemektedir. Elif ve Ömer’in birbirlerine duydukları sonsuz aşk bütün engelleri aşmalarına yetecek gücü onlara verecek midir?
Ömer büyük bir komplo içinde olduklarına emindir. Hiç bir şekilde Elif’in Hüseyin’i öldürdüğüne inanmaz. Araştırmaya başlar. Metin’e ulaşmaya çalışır. Metin ise Ömer’in karşısına çıkmak niyetinde değildir. Nilüfer’den yardım isteyen Ömer Metin’i otele çağırtır. Nilüfer’in otele gelmeden önce Metin hakkında öğrendikleri onu çılgına çevirmiştir.
Ömer’in tek çaresi kalmıştır Tayyar Dündar’ın evine gizlice girip Metin’i çıkarmak. Ömer Tayyar’ın evine girdiğinde olaylar beklemediği şekilde gelişir. Metin bu kez gerçekten safını seçmek zorundadır. Metin Ömer’i mi yoksa Tayyar’ı mı seçecektir. Ömer’i bekleyen büyük tehlike nedir?
Bütün bunlar olurken Tayyar Elif’in teslim olmasıyla birlikte rahatlamıştır. Planı tıkır tıkır işlemektedir. Sırada Elif’in Hüseyin’i öldürdüğünü kabul etmesi ve büyük bir buhran yaşayarak intihar etmesi vardır. Tayyar amacına ulaşmak için bütün imkanlarını kullanacaktır. Elif zorlu hapishane koşullarında bir başına ve kötü durumdadır. Tayyar Elif’i bir kez daha oyuna getirmeyi başaracak mıdır?
 

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Kara Para Aşk 47.Bölüm Özeti

Metin Ömer’i vurmuştur ve çukurun içine atmıştır. Ömer’den sonsuza dek kurtulduğunu gören Tayyar çok mutludur. Metin’le gurur duymaktadır. Oğluna ödül olarak çok istediği bir şeyi verecektir. Metin için her şey yolunda gitmektedir. Elif’in katili olarak yargılandığı öğrenen ve deliye dönen Hüseyin’i de sakinleştirmeyi başarmıştır.
Ömer’in Tayyar’ın evine gizlice girdiğini öğrenen Arda ve Pelin onaulaşmaya çalışır ve ama başaramazlar. Her yerde Ömer’i aramaktadırlar. Bu sırada bir mesaj gelir. Aldıkları mesajla harekete geçen Arda ve Pelin Ömer’i kurtarabilecek midir?
Psikiyatristle terapilerine düzenli olarak devam eden Elif yanlış yönlendirildiğinin farkında değildir. Koğuşta da zor günler geçirmektedir. Elif sonunda Tayyar’ın istediği noktaya gelmek üzeredir. Hüseyin’i öldürdüğünü düşünmektedir. İçinde fırtınalar kopan Elif’i kurtaracak tek kişi ise Ömer’dir. Ömer o çukurdan sağ çıkıp Elif’e abisini öldürmediğini ispatlayabilecek midir?
Nilüfer Metin’den boşanmaya karar vermiştir. Bu hamlesi hem Tayyar’ın hem de Nedret’in işine gelmektedir. Nilüfer’in yolladığı protokolü imzalamayan Metin’in ise boşanmaya niyeti yoktur. Üstelik Nilüfer’in hamile olduğunu öğrenmiştir. Metin Nilüfer’i kararından döndürmeyi başarabilecek midir?