2015 Joy - Film Yorumları

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
jenifer a çirkin demekte özgürsün ama yukarda Allah var şimdi çarpılırsın falan neme lazım yinede deme böyle şeyler :)

Çok güzel gerçekten.:A

images (3).jpg
images (3).jpg
JenniferLawrence1.jpg
 

Maskeli Fedai

Favori Üye
Katılım
31 Mayıs 2012
Mesajlar
36,407
Reaksiyon puanı
37,566
Puanı
1,059
Konum
Troller Kasabası
bunun benzemekle alakası yok yani göz var nizam var yani jenifer da jenifer hani :) öyle sıradan biri değilki bakar gibi yapıp geçesin :) incelemk lazım değerini bilmek lazım hakkını vermek lazım :) güzellik desen güzellik sempatiklik desen o da var hadi yetenek o da var başka ne istersinki bir kadın sanatçıdan :)
Malum olaydan sonra biraz ciddiyetini kaybetti gibi :D
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Olumsuz yorumları fazlasıyla gördüm ama ben beğendim filmi. Açıkçası hiç sıkılmadan izledim, gayet samimi ve hoş bir iş olmuş bence. :)

Joy çok güzel değil miydi ya? :love1: Joy karakteri muhteşemdi, kadın güzelliğiyle konuşturuyordu zaten. Onun dışında dikkatimi çeken Trduy ve Neil oldu. :)

Joy'un annesi gibi ileride olacağım herhalde. :F Kadın yattığı yerden sürekli dizi izliyor, valla ne güzel. Hayatı yaşıyor diyebilirim. :ppp:

Ne paspastı be arkadaş. :D Baya zor da olsa hedefine ulaştı. Neil'i ikna etmesi,paspası tanıtma sahnesi ve oradaki samimiyeti güzel sahnelerdendi. Kurgu olarak biraz basit olsa da bence samimi bir işti, nedense beğendim ben filmi. :)

Bu arada filmde paspası şirketlere vermeye çalıştığı sahnelerden birinde adam şey dedi ya ''Bir tane alması işime gelmez, 5-10 tane almalılar ki ben de iş yapayım'' gerçekten süperdi, orada kafamı sallayarak aynen dedim. :D

8/10
 

S.G.A.T.

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
22,971
Reaksiyon puanı
8,351
Puanı
1,061
Uzun zamandır içinde aşk konusu barındırmayan bir film izlememiştim. Güzel oldu, ama 2 saat olmasına gerek yoktu. Bu kadar uzun çekilecek bir film değil. İzlenir mi? Evet. Ortalamanın üzerinde güzel sahneleri var kesinlikle. Ama konu çok gitti geldi.
Bradley Cooper çok az sahnede vardı. İlk 50 dakikada hiç ortada olmayınca konu direkt ikisi üzerine gidecek fikri üzerine yoğunlaştım. Cooper'ı fazla sevmemin etkisi var bunda kesinlikle. Joy'un önünü kesen adamlardan birinin sona kadar Cooper olmasını bekledim, biraz klişeye kaçardı öyle olsaydı ama olmadı zaten. Adam sonuna kadar arkadaş kaldı. Hiç karşı karşıya gelmediler. Güzel konu biraz daha fazla sağlam sahne olabilirdi.
Genel olarak güzeldi. Sakin geçen filmleri severim. Bir de üzerine biri konuşunca sahnenin. Hep güzel gelmiştir.

Puanım 7.0/10