Ağızın bal yesin hayatımYılbaşını göremez.
Yılbaşını göremez.
Siz ikinizi Haziran 2025'de kudurtmak için bekliyor olucamAğızın bal yesin hayatım
Daha çok beklersin.Siz ikinizi Haziran 2025'de kudurtmak için bekliyor olucam
Bak bi sen vurdulu kırdılı sevmiyordun dimi ?Kalitesiz, vasat bile olmayan, vakit kaybı bir fragman
Yabancı dizilerde seviyorum ama Türkiye'de aşırı keko ve varoş o yüzden hiç sevmiyorumBak bi sen vurdulu kırdılı sevmiyordun dimi ?
İyi Kurtlar Vadisi yeniden başlasın dicem de seni Cahit Kayaoğlu kustururYabancı dizilerde seviyorum ama Türkiye'de aşırı keko ve varoş o yüzden hiç sevmiyorum
O dizi başlamaz unutun onuİyi Kurtlar Vadisi yeniden başlasın dicem de seni Cahit Kayaoğlu kusturur
Sen şu Hudutsuz'da bir ara benim hatrıma Asiye,Levent, Nesim ve Rızvan sahnelerini izle. Komiklik kaosluk tam bizlik 😂😂😂 Vakit kaybı diye zırvalama len (cevabını bildiğim için önceden hareket aldım) 😂😂😂
Bana diyene bak Hudutsuz izleyip kaliteden bahsetmeAy ne Yasak Armut'u Ayva'sı be 😂 KALİTESİZ VAROŞ SENİİİİ 😂😂😂Ekli dosyayı görüntüle 127052
Yaz kızım 113 bölüm Deli Yürek + 399 bölüm KV (sonu kestane bile olsa 😂) + 199 buçuk bölüm EDHO 😂Bana diyene bak Hudutsuz izleyip kaliteden bahsetme
Hepsi birbirinden beter kalitesiz projeler EDHO için ATV'ye ne kadar teşekkür etsek azYaz kızım 113 bölüm Deli Yürek + 399 bölüm KV (sonu kestane bile olsa 😂) + 199 buçuk bölüm EDHO 😂
Ay yapımcı firma aynı be Gel katıl bir ara
Ben diziyi bıraktım. Amacından çok saptı dizi. Benim için Sezon Finali (Final) olacak. Diziyi ikinci sezon da takip etmeyi düşünüyorum.Şu kareler bile heyecanlandırımaya yetiyor ama Bahadır Özdener, asla... @Alemdar @ömer karataş @batuhankaralar @Hobbit @Angelica