Klasik How I Met Your Mother - Dizi Yorumları

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
1x1 .... 1x22

Kızların gelinlik seçtiği ve Marshall'ın pantolonunu boyamaya çalıştığı kısımlar güzeldi, Lily sakarlık yapıp pahalı gelinlikle çikolatanın üzerine oturmasaydı iyiydi. Victorya Almanya'ya gidince Ted ile uzun mesafe ilişkisi denemeye çalıştılar, telefonla konuştukları sahne iyiydi. Bu bölüm Marshall damga vurdu yeni şirketinde ortama alışmaya çalışması komikti, birde şirketin gizli yaptığı projelerin hızlıca gösterildiği kısım güldürdü. Robin ile Ted sonunda olacak demiştim ama Victorya'nın telefonla araması her şeyi bozdu, Ted'in vicdan yapması ve yalan söylmesi yüzünden her şey mahvoldu. Victorya Robin'den daha iyiydi ayrıca.

15. bölümde Barney'in geçmişini, ilk takım elbiseyi neden ve nasıl giydiğini anlattığı sahneler çok iyiydi. Bunun dışında Barney'in hikayesi devam etsin diye herkes kendini rezil ettiği anıları anlattı özellikle Marshall'ın rezil olduğu sahne, Lily ve Marshall'ın halvet olurken telefonun açık kalıp Marshall'ın annesinin her şeyi duyması güldürdü. Capsini de aldım. :A Barney'in geçmişteki hali de komikmiş. :A Kızla 8 yıl sonra yatması ve telefona kaydetmesi de ayrı bir olaydı.

Bu arada ilk bölüm yorumumda Barney'i Friends'deki Chandler'a benzetip tepki almıştım ama çok büyük bir benzerliği 17. bölümle birlikte fark ettim, Friends'de sürekli kimsenin Chandler'ın ne iş yaptığını bilmezdi "senin işin neydi ya" şeklinde espriler olurdu burda da aynısı Barney'e yaptılar ama Barney ne iş yaptığını söylemedi tıpkı Chandler gibi. :A Robin'in Ted'i kıskandırmak için spiker arkadaşıyla ödül törenine gelmesi bunun üzerine Ted'in başka bir kadınla gelmesi, birbirlerini kıskandırdıkları sahneler güzeldi. Barney'in kadını hayat kadını olarak tanıtıp Ted'i kandırması komikti. :A Kadın gerçekten avukat asistanıymış. .ss

Lily ve Marshall'ın evlilik kararı alması sonrası telaşlanıp her şeyi çabucak bitirmeye çalışmaları çok datluydu, bunun için bir lise partisine katıldılar Barney'in partiye girmek için türlü entrikalar çevirmesi güldürüdü. :D Lily saçmaladı bu bölümde, Marshall'ı bırakıp gitmeyi düşünmek nedir. :T: Diyeceğim ama gelecek bölümde oldu tam da tahmin ettiğim gibi bir sezon finali oldu;

Robin ve Ted kavuştu, Lily ve Marshall ayrıldı. :)

Genel olarak 1. sezona puanım; 7.5/10
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
2x1 ...... 2x22

2. sezonu bitirdim, genel olarak ilk sezondan daha çok beğendim. Özellikle aklımda kalan birkaç "efsane" diyebileceğim bölüm var mesela, Bekarlığa Veda bölümüne çok gülmüştüm Robin'in uygunsuz hediye alıp kartları değiştirmesi, Lily'nin anneannesinin bilmeden "deden de kullanırdı" dediği kısımlar koparmıştı keza striptizci olayı da çok komikti.

Futbol izlemek için kayıt yapıp sonucunu bütün gün duymamaya çalıştıkları bölüm güzeldi keza Barney'in tren macerası bölümü, Ted ile Robin'in aynı evde yaşamaya karar verdikleri ancak Barney'in türlü entrikalar çevirdiği bölüm, herkesin partiye gitmeye çalıştığı bölüm yine aklımda kalan komik bölümlerdendi. Ama dediğim gibi benim için sezonun en efsane bölümü 2x19 ve 2x20'ydi.

Birde Lily ile Marshall'ın evliliklerini asıl kurtaran Barney'miş sırf Marshall üzüldüğü için Lilly'nin yanına gidip ikna etmiş, bunun ortaya çıktığı sahne de çok hoştu. Aslında Barney ilgisiz gibi gözükse de grubu bir arada tutan en önemli karakter.

Liliy ve Marshall da muradına erdi sonunda özellikle düğünde her şeyin ters gitmesine rağmen bir parka gidip evlenmeleri çok tatlı bir sahneydi.

Sezon finali sürpriz oldu Ted ile Robin'in ayrılacağını düşünmemiştim ama iyi de oldu birçok konuda aslında zıttılar, Ted'e daha sıcak kanlı bir kız lazım Robin fazla erkeksi, yine de tip olarak uyumlulardı. :)

Genel olarak 2. sezona puanım; 8.5
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
3x1 ...... 3x22

3. sezonu bitirdim genel olarak yine eğlenceli bir sezondu ama birkaç bölüm cidden sıkıldım, hatta 2 bölümünü tamamlamadım. Yine de çok beğendiğim bölümler oldu elbette.

Stella'ya pek ısınamadım açıkcası keşke bu kadar uzatmasalardı, Ted daha iyilerini hak ediyor. Sezonun bombası, ki bu şaşırtmacalı birliktelikler Friends'de de olurdu, Robin ile Barney arasında oldu. Açıkcası hiç beklemezdim ama Robin'in boşluğuna denk geldi, saklamaya çalışsalar da başarılı olamadı. Ted'in Barney'e küstüğü bölümler de güzeldi.

Robin'in geçmişte pop şarkıcısı olduğu gerçeği de ayrı şaşırtan bir bölümdü. Doğum günleri bölümü de çok iyiydi, şu Keçi olayını gelecek sezona bağlayacaklar herhalde. Lily ve Marshall yine tatlıydılar, ama geçen sezona göre farklı bir şey izleyemedik bu ikiliden artık bir çocuk sahibi olma zamanları geldi bence. Marshall'ın da iş maceraları güzeldi yine geçen sezon da benzer konular vardı.

Liliy ile Marshall'ın aldığı evlerinin yamuk çıkması üzücüydü sonu da soru işaretiyle bitti taşınmayacaklar sanırım. Ayrıca Ted ile Barney'in kanka olup birlikte takıldıkları bölümler de çok eğlenceliydi. Şükran günü bölümü de güzeldi ama Lily'nin hareketleri bana Friends'i hatırlattı. O bölümde Ted ile Robin de yeniden birlikte olmuştu, böyle bir şeyin gerçekleşeceğini tahmin etmiştim aslında.

Genel olarak 3. sezona puanım; 8/10
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
4x1 ..... 4x24 ve 5x1 ..... 5x24

2 ayda 2 sezonu bitirmişim bayağı hızlı gidiyorum ancak hala anneyi göremedik, herhalde 7. sezon anne olacak gibime geliyor. Bu kadar bölüm arasında hafımızamı zorlayarak iyi bölümleri buraya yazmaya çalışıcam. Bazı bölümlerde gerçekten çok eğlendim ancak yine bazı bölümler çürük elma çıktı, yine de bu çürük elmalar bir elin parmağını geçmiyor. Dizi gayet güzel ilerliyor şu aralar o kadar iyi geldi ki iyiki başlamışım. :)

Marshall ve Lily sonunda bebek yapmaya karar verdiler, güzel de oldu illa 5. figüranı bulmak isteyen Lilly evrenin mesajını beklemek yerine hayalinde Barney'in ikizini gördü ve olaylar gelişti. İkisinin bebek yapma macerası umarım Monica ve Chandler'a benzemiyordur umarım, birinden biri kısır çıkmayacak demi. :A @OzaN

Ted cephesinde bir gelişme olmadı ama Ted'in sadece Stella'ya bu kadar kanması beni üzdü, düğünde terk eden kızdan beklentiye girmesi olmadı. Onun dışında ipucu olarak annenin ev arkadaşıyla tanıştı artık yavaş yavaş anneye yaklaştığımızı hissettim. Ted'in öğretmenlik yapması da çok güzel oldu, üni öğrencileri ile olan diyalogları çok güzel.

Robin'e çok üzüldüm, tam istediği birini bulmuşken yine olmadı. Robin sevdiği için ulusal kanaldaki işi kabul etmedi ama o aynı kanaldan gelen teklifi kabul ederek büyük ihanet etti ama Robin daha iyilerini hak ediyor ilk sezonlarda pek Ted ile yakıştırmıyordum fakat en çok ikisi yakışıyor maalesef Barney ile de uyum yakalayamadılar. Barney demişken ikisinin çıktığı bölümler de güzeldi.

Lilly dizinin en tatlı karakteri ya her türlü entrika var, şuan Ted ile birlikte en sevdiğim. :bhr:

Barney yine sayamayacağım kadar kızla çıktı. Sadece Robin ile çıkarkenki bölümlerde durulmuştu ama o da kısa sürdü Ted'in eve getirdiği kızı görünce "Ne yaptım ben!" diye şok olduğu kısım komikti birde telefon numarısını televizyonda yayınlayıp telefonu lanetli hale getirdiği bölüm de bayağı güzeldi.

Sigara bağımlılığını işledikleri bölüm iyi mi kötü mü karar vermedim ama hepsinin sigarayı bir gün bırakacağını söyledi Ted, en azından sonu güzel bağlandı. Marshall'ın karşı binaya atladığı bölüm de komikti. Lilly'nin doğum günü bölümünde de bayağı eğlendim. :D

Puanlarım;
Genel olarak 4. sezona puanım; 8.5/10
Genel olarak 5. sezona puanım; 9/10
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
6x1 ...... 6x24

Şimdi fark ettim de ne kadar hızlı ilerlemişim, diziyi her boşlukta izleyince böyle oluyor işte, altıncı sezonda Ted cephesinde dikkat çeken kısım Zoey oldu, aslında kadın itici gibi gözükse de yakışıyorlardı, inşaat konusunda bir türlü anlaşamadılar Ted sürekli fikir değiştirdi en sonunda yıkılması yönünde karar kıldı. Ve tüm bu olaylar da ilişkiyi mahvetti. Zaten anne ile ilgili sırrı öğrendiğimiz için çıkan adaylar nasıl olsa gidecek diyoruz.

Lilly'nin hamile kalması çok güzel oldu uzun zamandır görmek istediğim bir olaydı dizide. Bir bölümde nerdeyse her şeyi bırakıp gidecekti Marshall'ın çevre avukatı olması konusunda çok strese girdi, neyseki Marshall'ı bırakmak gibi bir hata etmedi. Çünkü daha önceki sezonlarda bunu yapmıştı ve iki tarafta oldukça üzülmüştü. Birde Lily'nin Robin'e sulandığı sahneler çok komik oluyor onu da söylemeden geçmiyim.

Robin'in eski halini gösterdikleri bölüm çok güzeldi "İki Kunduz" Kanada'daki hayatı cidden çok komik, eski kankasıyla da barıştığı bölüm yine aklımda kalan bölümlerden biriydi. Grubun bir kafeye en çabuk ulaşmaya çalıştıkları bölüm çok eğlenceliydi hepsi kendi yollarını kullanıp en çabuk ulaşmaya gayret etti, bölümün sonunda kazanan Robin oldu Barney'in centilmenliği sayesinde. Bu bölüm 6. sezonun en iyi bölümlerinden biriydi. Ve Robin'e gelen rakip de çok komikti. Bu sezonun en ön plana çıkan karakteri Robin oldu diyebilirim kısacası.

Barney'in babasıyla tanıştığı bölüm çok güzeldi, annesi de çok tatlı bir kadın American Horror Story'de oynuyordu orada da sevdiğim bir karakterdi. Babası Barney için çabalasa da beceremedi, en sonunda ikisi de bir noktada buluştu birlikte balığa gittiler. Barney'in küçük kardeşini kıskandığı kısımlar da komikti. 13 ve 14. bölümde çok duygusaldı dizinin en etkileyici iki bölümüydü diyebilirim. Marshall arkadaşları sayesinde toparladı. Yedinci sezon yorumumu da 1 hafta içinde yapıcam.

Genel olarak 6. sezona puanım; 9.5/10
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
7x1 ...... 7x24

Yine anneyi göremediğimiz ama ciddi ipuçları verilen bir sezon oldu ama annenin 9. sezonda geleceğini bildiğim için 8. sezonunda da bir heyecan olmayacak gibi. 7. sezon bayağı güzeldi, epey eğlendiğim bölüm oldu onlara birazdan değinicem.

Ted'in düğün konuşmalarıyla dalga geçtikleri, Barney ile Robin'in dans ettikleri bölümle sezonu açtık ve bayağı hızlı ilerledik. Sezonlardır Ted'in cadılar bayramında kostüm içindeki kızı arayışı sona erdi kızla tanıştı ancak hiç beklediği gibi olmadı ikisi de birbirleriyle anlaşamadı hatta gıcık oldular. Ayrıca Ted'in yine Robin'e açılması gereksiz oldu sana aşığım dedi ancak bu iş çok uzadı neyseki yeniden birleşme gibi bir olay olmadı Robin'in Barney'i sevdiği bariz belli...

Robin'in kendini hamile sanıp doktora giderek kısır olduğunu öğrendiği bölüm çok duygusaldı kurgusunu çok beğendim, babanızla nasıl tanıştım şeklinde çocuklarına anlatıyordu ama o çocuklar bölümün sonunda kayboldu yani Robin'in hiç çocuğu olmayacakmış, üzücü ama o da çocukları pek sevmiyor zaten. Sezonlardır dalga geçtiği Kanada ile bağı olduğunu öğrenen Barney şok oldu o bölüm Robin'in dalga geçmesi, Barney'in sinirlenmesi komikti.

Robin'in psikoloğuna aşık olması şaşırtmadı adam temiz kalpli birisi ama görünüş olarak yakışmıyorlar, her ne kadar mutluyuz dese de olmadı maalesef hem Robin ile Barney'in yattığı bölümden sonra ikisinin arasındaki gerçeklik de bitti. Aşk olaylarında Barney'in striptizci kıza aşık olması bu sezonun önemli olaylarından biriydi bayağı ileri gitti ve evlenme teklifi etti, bu sezona damga vurdu bu olay. Bayağı büyük bir prodiksiyona imza atarak evlenme teklif etti, hiç beklemiyordum açıkcası ama kız gerçekten çok güzel ve ikisi de muazzam bir uyum içinde her ne kadar ayrılıp Robin'le birleşecek olsalar da ikisinin uyumunu beğendim.

Muhteşem çiftimiz Lilly ve Marshall arasında ise bu sezon çok büyük olaylar yaşanmadı sezon finalinde doğum başladı, bu sezon özellikle Lilly'nin babası ve Marshall'ın annesiyle olan bölümleri çok güzeldi. Lilly'nin Marshall'a baktıkça babasını hatırlaması, Marshall'ın da Lilly'e baktıkça babasını hatırladığı bölüm en komik bölümlerden biriydi. Lilly'nin sahneleri hep absürd oluyor özellikle Lilly'nin aşırı sinirlendiği zamanki gözlerinin kırmızı olup sesinin kalınlaşmasına hep kahkaha atıyorum onun bir capsini aldım buraya baktıkça gülerim.

Genel olarak 7. sezona puanım; 9.6/10

EgOYNz.png
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
8x1 .... 8x24

Anneyi gördük sonunda 8 sezonluk bir bekleyişten sonra sezon finalinin son sahnesinde yüzünü gösterdiler, sarı şemsiyeli veya belden aşağı görünen görüntüleri ile tam 200 bölüm geçirdik lakin son sahnede yüzünü görebildik. İlk başta görünüş olarak beklentimin altında kaldı ama çok mahsun ve tatlı bir yüzü var, daha detaylı bir yorumu 9. sezon yorumlarımda yapıcam zaten gelecek sezonu izliyorum şuan sekizinci sezonun yorumunu yazmak için biraz geç kaldım ama böylesine önemli bir sezon yorumsuz kalmamalıydı. Velhasıl kelam annemiz tatlı bir hanıma benziyor tam Ted'lik.


Lilly ve Marshall'ın bebeğiyle mücadelesi güzeldi özellikle Lilly'nin babasının gelip bebeğe baktığı ve herkesi şaşırttığı bölümler ayrı bir eğlenceli oldu. Lilly'nin hayalleri peşinden gitme arzusu yeniden ortaya çıktı kaptanın yanında işe girdi ve sonunda istediği işe ulaştı. Kaptan çok orijinal bir karakter, sahneleri güzeldi. Marshall'ın da çevre avukatlığı başarılı olamadı çok istiyordu ancak fikrini değiştirdi ve yargıçlık için başvurduğu daha doğrusu çevre adına daha etkili karar vermek için yargıçlık fikri daha mantıklı geldi ona. Bakalım İtalya'ya taşınacaklar mı yoksa yargıçlık için kalacak mı çiftimiz.

Barney'in Patrice ile çıktığı ve herkesin bir şekilde Barney'in evine gelip saklandığı bölüm sezonun en iyi bölümlerinden biriydi epey eğlenceli oldu. Barney yine sezonun büyük bir kısmını aynı geçirdi, birçok ilişkisi oldu ama sezon sonuna doğru yeniden Robin'e döndü. Barney'in Robin'in babasıyla tanıştığı bölüm güzeldi birlikte laser taga gittiler ve yavaş yavaş birbirlerine alıştılar.

Robin yine arada kaldı ama bu sezon Ted'le olmayacağı konusunda daha bir kararlıydı sanki Ted'in açılmalarına rağmen mesafesini kordu ve Barney'in teklifini kabul etti. Fakat bu tekliften önce Barney epey kızla oynadı gerçi ekibin Barney'e tüm felaketleri yaşattığı bölümle öcünü aldılar gerçi bunu Barney istemiş ama bayağı şok oldu özellikle Marshall'ın elini yalandan kestiği anda.

Genel olarak sezona puanım; 8.5/10
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
9x1 .... 9x23 FİNAL

Direkt olarak final yorumunu yapacağım çünkü sezon boyunca o kadar boş bölümlerle ilerledi ki gerçekten yorum yapmaya değer bir şey olmadı çok merak ediyorum düğüne saatler kala formatını kim düşünmüş? Ya da çok düşünmüşler mi? Keşke farklı bir kurguya oturtsalardı final sezonunu.

Finale gelirsek dizinin ilk sezonundan beri aklımda tasarladığım finalin aynısı oldu yani ben yazsam bu kadar olurdu, sanki senarist beni dinleyip finali oluşturmuş gibi. :A Başlarda;

Ted ile Robin'i yakıştırmıyordum ama zamanla çok uyumlu gözükmeye başladılar Ted ne zaman biriyle çıksa keşke Robin'e dönse diyordum. Ama içimden bir ses finalde birleşeceklerini söylüyordu anneyi gördüğüm anda kesinlikle finalde ölecek ve yıl atlaması olacak dedim ve öyle de oldu, Ted anne öldükten 6 sene sonra Robin'in yanına gidip ilk bölümdeki gibi çıkma teklifi etti ve dizi bitti. Bayağı eleştiri almış ama bence en ideal final buydu ama çocukların "bu hikayeler annemle tanışma değil Robin'e aşık olma hikayelerin" dediği kısım biraz gereksiz oldu.

Finalin kurgulanışı çok hoşuma gitti, sadece 1 senelik değil 10 yıllık bir süreci anlattılar yani izleyiciyi sona hazırladılar keşke her dizinin finali böyle olsa. Çok beğendim bu açıdan ucu açık hiçbir şey kalmadı sadece Ted'in ananas olayı çözülmedi. :A

Finale puanım; 9/10, kurgusuna puanım; 10/10

Sizin final yorumlarınız neler? @yatutarsa @OzaN @sokak sanati @berkann @BesaleT @Tolstoyevski @Titanium başka izleyen var mı bilmiyorum. .ss
 

Tolstoyevski

Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
9x1 .... 9x23 FİNAL

Direkt olarak final yorumunu yapacağım çünkü sezon boyunca o kadar boş bölümlerle ilerledi ki gerçekten yorum yapmaya değer bir şey olmadı çok merak ediyorum düğüne saatler kala formatını kim düşünmüş? Ya da çok düşünmüşler mi? Keşke farklı bir kurguya oturtsalardı final sezonunu.

Finale gelirsek dizinin ilk sezonundan beri aklımda tasarladığım finalin aynısı oldu yani ben yazsam bu kadar olurdu, sanki senarist beni dinleyip finali oluşturmuş gibi. :A Başlarda;
Ted ile Robin'i yakıştırmıyordum ama zamanla çok uyumlu gözükmeye başladılar Ted ne zaman biriyle çıksa keşke Robin'e dönse diyordum. Ama içimden bir ses finalde birleşeceklerini söylüyordu anneyi gördüğüm anda kesinlikle finalde ölecek ve yıl atlaması olacak dedim ve öyle de oldu, Ted anne öldükten 6 sene sonra Robin'in yanına gidip ilk bölümdeki gibi çıkma teklifi etti ve dizi bitti. Bayağı eleştiri almış ama bence en ideal final buydu ama çocukların "bu hikayeler annemle tanışma değil Robin'e aşık olma hikayelerin" dediği kısım biraz gereksiz oldu.

Finalin kurgulanışı çok hoşuma gitti, sadece 1 senelik değil 10 yıllık bir süreci anlattılar yani izleyiciyi sona hazırladılar keşke her dizinin finali böyle olsa. Çok beğendim bu açıdan ucu açık hiçbir şey kalmadı sadece Ted'in ananas olayı çözülmedi. :A

Finale puanım; 9/10, kurgusuna puanım; 10/10

Sizin final yorumlarınız neler? @yatutarsa @OzaN @sokak sanati @berkann @BesaleT @Tolstoyevski @Titanium başka izleyen var mı bilmiyorum. .ss

Ben hiç izlemedim o yüzden yazın hepsini bitirdikten bu yorumunu okurum artık. :A

Baştan başlayıp bitirmesi ortalama kaç hafta ya da ay tutuyor? 20 dakikadan günde min 3 bölüm gider gerçi.
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Ben hiç izlemedim o yüzden yazın hepsini bitirdikten bu yorumunu okurum artık. :A

Baştan başlayıp bitirmesi ortalama kaç hafta ya da ay tutuyor? 20 dakikadan günde min 3 bölüm gider gerçi.
2 haftada rahatlıkla 1 sezon bitiyor. Zaten başlayınca günde 5 bölüm izliyorsun hele yazın 10 bölüme bile çıkar. :A

Ama Friends'i izlemediysen önce ona başla sonra bu diziye başlarsın. :)
 

Tolstoyevski

Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
2 haftada rahatlıkla 1 sezon bitiyor. Zaten başlayınca günde 5 bölüm izliyorsun hele yazın 10 bölüme bile çıkar. :A

Ama Friends'i izlemediysen önce ona başla sonra bu diziye başlarsın. :)

Friends'de arkadaşlık ve romantik komedi daha ön planda sanırım, himym nispeten daha esprili bir dizi gibi. Romantik komediden nefret ederim zira. :)
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Yorumların hepsini okudum benzer şeyleri yazmışız gardaşım. Alternatif final çıktı mı peki? Keşke bu konunun varlığından haberim olsaydı, oraya yorumlardım..

O değil de 2013'de izliyormuşum ki ben neye yetişecektim acaba herhalde CNBC'den izlediğim bölümler için o yorumu yapmışımdır ya da yanlış bir konuya yazmış olabilirim. :F Çünkü 2013'de Friends'e başlamıştım..

Friends'de arkadaşlık ve romantik komedi daha ön planda sanırım, himym nispeten daha esprili bir dizi gibi. Romantik komediden nefret ederim zira. :)
Yoo bu dizi gibi aynı ayarda. :)
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
9x1 .... 9x23 FİNAL

Direkt olarak final yorumunu yapacağım çünkü sezon boyunca o kadar boş bölümlerle ilerledi ki gerçekten yorum yapmaya değer bir şey olmadı çok merak ediyorum düğüne saatler kala formatını kim düşünmüş? Ya da çok düşünmüşler mi? Keşke farklı bir kurguya oturtsalardı final sezonunu.

Finale gelirsek dizinin ilk sezonundan beri aklımda tasarladığım finalin aynısı oldu yani ben yazsam bu kadar olurdu, sanki senarist beni dinleyip finali oluşturmuş gibi. :A Başlarda;

Ted ile Robin'i yakıştırmıyordum ama zamanla çok uyumlu gözükmeye başladılar Ted ne zaman biriyle çıksa keşke Robin'e dönse diyordum. Ama içimden bir ses finalde birleşeceklerini söylüyordu anneyi gördüğüm anda kesinlikle finalde ölecek ve yıl atlaması olacak dedim ve öyle de oldu, Ted anne öldükten 6 sene sonra Robin'in yanına gidip ilk bölümdeki gibi çıkma teklifi etti ve dizi bitti. Bayağı eleştiri almış ama bence en ideal final buydu ama çocukların "bu hikayeler annemle tanışma değil Robin'e aşık olma hikayelerin" dediği kısım biraz gereksiz oldu.

Finalin kurgulanışı çok hoşuma gitti, sadece 1 senelik değil 10 yıllık bir süreci anlattılar yani izleyiciyi sona hazırladılar keşke her dizinin finali böyle olsa. Çok beğendim bu açıdan ucu açık hiçbir şey kalmadı sadece Ted'in ananas olayı çözülmedi. :A

Finale puanım; 9/10, kurgusuna puanım; 10/10

Sizin final yorumlarınız neler? @yatutarsa @OzaN @sokak sanati @berkann @BesaleT @Tolstoyevski @Titanium başka izleyen var mı bilmiyorum. .ss

Diziyi 4. Sezonda izlemeyi bıraktım. Barney ile Robin ilişkisini kaldıramadım sanırım çünkü ben hep Ted ile olsun istemiştim. Barney ile olunca soğudum.:X
 

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
9x1 .... 9x23 FİNAL

Direkt olarak final yorumunu yapacağım çünkü sezon boyunca o kadar boş bölümlerle ilerledi ki gerçekten yorum yapmaya değer bir şey olmadı çok merak ediyorum düğüne saatler kala formatını kim düşünmüş? Ya da çok düşünmüşler mi? Keşke farklı bir kurguya oturtsalardı final sezonunu.

Finale gelirsek dizinin ilk sezonundan beri aklımda tasarladığım finalin aynısı oldu yani ben yazsam bu kadar olurdu, sanki senarist beni dinleyip finali oluşturmuş gibi. :A Başlarda;

Ted ile Robin'i yakıştırmıyordum ama zamanla çok uyumlu gözükmeye başladılar Ted ne zaman biriyle çıksa keşke Robin'e dönse diyordum. Ama içimden bir ses finalde birleşeceklerini söylüyordu anneyi gördüğüm anda kesinlikle finalde ölecek ve yıl atlaması olacak dedim ve öyle de oldu, Ted anne öldükten 6 sene sonra Robin'in yanına gidip ilk bölümdeki gibi çıkma teklifi etti ve dizi bitti. Bayağı eleştiri almış ama bence en ideal final buydu ama çocukların "bu hikayeler annemle tanışma değil Robin'e aşık olma hikayelerin" dediği kısım biraz gereksiz oldu.

Finalin kurgulanışı çok hoşuma gitti, sadece 1 senelik değil 10 yıllık bir süreci anlattılar yani izleyiciyi sona hazırladılar keşke her dizinin finali böyle olsa. Çok beğendim bu açıdan ucu açık hiçbir şey kalmadı sadece Ted'in ananas olayı çözülmedi. :A

Finale puanım; 9/10, kurgusuna puanım; 10/10

Sizin final yorumlarınız neler? @yatutarsa @OzaN @sokak sanati @berkann @BesaleT @Tolstoyevski @Titanium başka izleyen var mı bilmiyorum. .ss
Final çok iyiydi ama final sezonu çok tırttı. :D
 
  • Olmamış
Reactions: Tolstoyevski

yatutarsa

Favori Üye
Katılım
8 Ekim 2012
Mesajlar
20,001
Reaksiyon puanı
13,224
Puanı
1,060
Yorumların hepsini okudum benzer şeyleri yazmışız gardaşım. Alternatif final çıktı mı peki? Keşke bu konunun varlığından haberim olsaydı, oraya yorumlardım..

O değil de 2013'de izliyormuşum ki ben neye yetişecektim acaba herhalde CNBC'den izlediğim bölümler için o yorumu yapmışımdır ya da yanlış bir konuya yazmış olabilirim. :F Çünkü 2013'de Friends'e başlamıştım..


Yoo bu dizi gibi aynı ayarda. :)
Valla hiç hatırlamıyorum çıktı mı çıkmadı mı :D

Bu arada yorumlarımı okuyunca HIMYM aşkım depreşti yine. Benim için çok özel bir dizi. Hele bitmesinin üzerinden üç yıl geçtiğini fark edince daha bir tuhaf olum.
 

berkann

Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
6,728
Puanı
1,060
9x1 .... 9x23 FİNAL

Direkt olarak final yorumunu yapacağım çünkü sezon boyunca o kadar boş bölümlerle ilerledi ki gerçekten yorum yapmaya değer bir şey olmadı çok merak ediyorum düğüne saatler kala formatını kim düşünmüş? Ya da çok düşünmüşler mi? Keşke farklı bir kurguya oturtsalardı final sezonunu.

Finale gelirsek dizinin ilk sezonundan beri aklımda tasarladığım finalin aynısı oldu yani ben yazsam bu kadar olurdu, sanki senarist beni dinleyip finali oluşturmuş gibi. :A Başlarda;

Ted ile Robin'i yakıştırmıyordum ama zamanla çok uyumlu gözükmeye başladılar Ted ne zaman biriyle çıksa keşke Robin'e dönse diyordum. Ama içimden bir ses finalde birleşeceklerini söylüyordu anneyi gördüğüm anda kesinlikle finalde ölecek ve yıl atlaması olacak dedim ve öyle de oldu, Ted anne öldükten 6 sene sonra Robin'in yanına gidip ilk bölümdeki gibi çıkma teklifi etti ve dizi bitti. Bayağı eleştiri almış ama bence en ideal final buydu ama çocukların "bu hikayeler annemle tanışma değil Robin'e aşık olma hikayelerin" dediği kısım biraz gereksiz oldu.

Finalin kurgulanışı çok hoşuma gitti, sadece 1 senelik değil 10 yıllık bir süreci anlattılar yani izleyiciyi sona hazırladılar keşke her dizinin finali böyle olsa. Çok beğendim bu açıdan ucu açık hiçbir şey kalmadı sadece Ted'in ananas olayı çözülmedi. :A

Finale puanım; 9/10, kurgusuna puanım; 10/10

Sizin final yorumlarınız neler? @yatutarsa @OzaN @sokak sanati @berkann @BesaleT @Tolstoyevski @Titanium başka izleyen var mı bilmiyorum. .ss
Ben izlemedim, izleme planım da yok. :D
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Diziyi 4. Sezonda izlemeyi bıraktım. Barney ile Robin ilişkisini kaldıramadım sanırım çünkü ben hep Ted ile olsun istemiştim. Barney ile olunca soğudum.:X
İstiyorsan sana ağır bir spoi vereyim, diziye devam edebilirsin bu spoi ile. :A

Final çok iyiydi ama final sezonu çok tırttı. :D
Geçen @yatutarsa'ya da demiştim 9. sezonu dizinin çaycısı falan mı tasarladı acaba. :F Akıl işi değil çünkü 22 bölümü saatlerle anlatmak.. Ama final bence de çok güzeldi. :D

Valla hiç hatırlamıyorum çıktı mı çıkmadı mı :D

Bu arada yorumlarımı okuyunca HIMYM aşkım depreşti yine. Benim için çok özel bir dizi. Hele bitmesinin üzerinden üç yıl geçtiğini fark edince daha bir tuhaf olum.
Yazın birlikte izleriz gardaşım... Barney ile Robin şuan Talihsiz Serüvenler dizisinde oynuyor, Marshall ise Netflix'de bir diziye başlamış eğer oyuncuları özlediysen bakabilirsin..

Ben izlemedim, izleme planım da yok. :D
Friends'in yokluğunu iyi kapadı, öneririm. :D
 

berkann

Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
6,728
Puanı
1,060
@mrt-06 arada sırada Friends'i tekrar izliyorum özleyince. Benim için onun yerini tutamaz Hımym. :D Ben de sana Modern Family'i önereyim o zaman. Bir iki ayda bitirdim 8 sezonunu. :D
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
@mrt-06 arada sırada Friends'i tekrar izliyorum özleyince. Benim için onun yerini tutamaz Hımym. :D Ben de sana Modern Family'i önereyim o zaman. Bir iki ayda bitirdim 8 sezonunu. :D
Tabii ki bir Friends değil ama aynı tarzda bir dizi olduğu için yerini doldurdu benim açımdan. :D

Modern Family'i @OzaN da önermişti, onu yaz ayına aldım tüm bölümlerini indirip izleyeceğim sen de önerdin, kesin izlerim. Şimdi The Big Bang Teory'e başladım o da fena değilmiş. :D