HBO'nun Treme'i kaç sezon sürecek

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
6 Şubat 2011
Mesajlar
19,683
Reaksiyon puanı
699
Puanı
684
Konum
Kocaeli
721029.jpg

Treme'in yapımcıları dört sezon sonunda gösteriyi bitirmeyi planladıklarını açıkladı.


Khandi Alexander, Melissa Leo, Wendell Pierce ve Clarke Peters gibi isimleri bünyesinden barındıran dizi bu senenin ilk aylarında yayıncı kanal HBO tarafından nispeten düşen reytinglerine rağmen üçüncü sezon onayını almıştı.


Treme'in yaratıcılarından David Simon, New Orleans Times-Picayune'ye yaptığı açıklamada kanal yöneticilerinin dizinin dördüncü sezonu için şimdiden istekli olduklarını söylerken kendisi ve dizinin diğer yapımcılarının HBO ile bir araya gelip dizinin geleceğiyle ilgili bir görüşme yapacaklarını belirtti.


Adını New Orleans'ın önemli yerleşim bölgelerinin birinden alan Treme, 2005 senesinin Ağustos ayında ortalığı kasıp kavuran Katrina Kasırgası'nın hayatlarını yerle bir ettiği insanların öyküsünü anlatıyor. Kasırga sırasında her şeyini yitirmiş olan insanların hayatlarını yeniden kurma çabalarını tüm renkliliğiyle yansıtan dizi, şehirde yaşanan siyasi çıkar çatışmalarıyla toplu konut yolsuzluklarını mercek altına alıyor, ceza ve adalet sistemini sorguluyor.. New Orleans kültürünün vazgeçilmez parçası olan müzik de Treme'de çok önemli bir yer kaplıyor. Oyuncu kadrosunun seslendirdiği şarkıların yanı sıra dizide birçok ünlü caz ve rock müzisyenini de izleme fırsatı buluyoruz.


Gossip Girl'ün yıldızlarından Sam Robards ve True Blood, Justified, Rizzoli & Isles, CSI, Sons of Anarchy gibi yapımlarda rol almış Chris Coy dizinin 3.sezon kadrosuna katılan isimler.


3.sezonun 2012'nin bahar aylarında ekranlara gelmesi planlanıyor.