HAYAT GÜNLÜĞÜ | YENİ DİZİ ilk bölüm

MUHAMMED YUSUF DEMİR

Üye
Konu Sahibi
Katılım
16 Temmuz 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
42
Puanı
29
20180716_194350_0001.png
1. bölüm

“YAZIN İLK GÜNÜ”


Güneş’in kavurucu sıcaklığı artık daha çok hissediliyordu.Pencereden aşağı bakarken gözüm kamaşıyordu.Aslı,Bahar ve Hasret aşağıda beni bekliyor ben de son hazırlıklarımı yapıyordum.Hazırlanır hazırlanmaz aşağı indim.Bizimkiler beklettiğim için çok sinirlenmişlerdi.Ama yine de onlar bana kızamazlardı.Onları da alıp araba atlayıp sonunda yola çıkmıştık.Yolda ilerlerken müziği son ses açıp coşmuştuk.Sonunda Aslıların yazlığına varmıştık.Arabadan inip hemen eve koştuk ve hepimiz bir odaya çekilip dinlendik.Aradan bir iki saat sonra hazırlanıp gezmeye çıktık.Tam evden çıkarken arabanın bir lastiğinin patlamış olduğunu fark ettim.Telefon çekmediği için birinide çağıramıyorduk bizde en yakın benzin istasyonuna doğru yürümeye karar verdik.



Uzun bir yürüyüşün ardından küçük bir benzin istasyonunu bulduk ve yardım istedik.Alp adında biri bize yardım etti bizi eve kadar götürdü ve lastiği taktı.Bizim gezmemiz için artık bir engel yoktu ama artık çok yorgunduk. Topluca kararlaştırıp bugün dinlenip yarın çıkacaktık.Akşam kızlarla birlikte tv keyfi yapıyorduk ki bir anda kapı çaldı. Bahar gitti kapıyı açtı ve gelen Alp’ti.Hepimiz çok şaşırmıştık neden geldiğini çok merak ediyorduk.Meğerse Hasret benzin istasyonunda künyesini düşürmüş Alp’te iyilik edip getirmişti.Biz ona teşekkür amaçlı bir içecek ikram ettik.Hepimiz birlikte otururken bir anda elektrik gitti.Biz çok korkmuştuk ve Alp e gidip tamir etmesini söyledik. Alp uğraştıktan sonra yanımıza geldi ve hasarın büyük olduğunu yarın birilerini çağırıp yapacaklarını söyledi.Bizde korku içindeydik bu yüzden Alp’e bizde kalması gerektiğni söyledik ve oda bizi kırmadı ve kaldı.Korktuğumuz için hepimiz aynı odada kalıyorduk.



Ertesi gün biz kalkar kalkmaz yola çıkmaya karar verdik artık eve gitmek istiyorduk.Ve yola çıktık.Kızlarla birlikte yolda ilerlerken arabanın altında bir geri sayacın seslerini duyduk ve indik. Tam arabanın altına baktığımda şok olduk.BİR BOMBA VARDI.Son saniyeleriydi 5...4...3...2...1...0

“HAYIRRR…”

1. BÖLÜM SONU

PEKİ SİZCE KİM ÖLDÜ.? TAHMİNLERİNİZİ YORUMLARDA BEKLİYORUM.
 
Son düzenleme:

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Çok amacını anlamadım ilk bölümden dizinin ama idare eder olmuş.
Kızlar ile kimin uğraştığını daha hikayeleştirerek anlatılabilirdi. Gizemli olabilirdi yada. İleri ki haftalarda rayına oturur diye umuyorum.