'Hayat Şarkısı' Ekibi Toplum Gönüllüleri İçin Buluştu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,606
Reaksiyon puanı
62,923
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Aserat yeni bir haber konusu açtı

'Hayat Şarkısı' Ekibi Toplum Gönüllüleri İçin Buluştu!

hayatsarkisi25kasim1.jpg


Kanal D'de sevilen dizisi Hayat Şarkısı'nın ekibi Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın Adile Sultan Yalısı'nda düzenlenen öğle yemeği davetine katıldı.

3 bölümdür Mahinur Ergun'un senaryo entegrasyonuyla diziye dahil edilen ve 29. bölümde rol alma fırsatı da bulan vakfın 15. yılına girmeye hazırlanırken düzenlediği özel davete başrol oyuncuları Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya Üstündağ, Seray Gözler, Olgun Toker, Pelin Öztekin ve Aydan Taş'ın yanı sıra yönetmenler Cem Karcı ve Benal Tairi de katıldı.

Öte yandan organizasyonda Kanal D Genel Müdürü Barış Tünay, Most Production Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Oğuz ve Gül Oğuz, MUDO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taviloğlu başta olmak üzere iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri yer aldı.

Toplum Gönüllüleri Vakfı, Most Production ve Kanal D iş birliği ve Borusan Holding’in desteğiyle düzenlenen etkinlikten elde edilen bilet geliri, Toplum Gönüllüsü gençlerin Türkiye’nin 80 şehrinde yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine aktarılırken, Hayat Şarkısı burs fonuna da kaynak yaratıldı.

Hayat Şarkısı, yeni bölümleriyle her Salı 20.00'de Kanal D'de!

hayatsarkisi25kasim2.jpg


hayatsarkisi25kasim3.jpg


hayatsarkisi25kasim3b.jpg


hayatsarkisi25kasim3c.jpg


hayatsarkisi25kasim4.jpg


hayatsarkisi25kasim5.jpg


hayatsarkisi25kasim6.jpg


hayatsarkisi25kasim7.jpg


hayatsarkisi25kasim8.jpg


hayatsarkisi25kasim10.jpg


hayatsarkisi25kasim9.jpg

Orijinal formatta oku