GoalUnited

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2010
Mesajlar
9,660
Reaksiyon puanı
4,310
Puanı
561
Konum
Bayenrn Münih
Geçenlerde reklamını NtvSporda görmüştüm bende bir bakayım dedim ve hoşuma gitti . Buyrun oyun hakkında bilgiler, ipuçları :

Goalunited'da yapacak çok şey var. 'İlk adımlar' rehberi başlamana yardımcı olabilir. Henüz öğreticiyi bitirmediysen, şimdi bitirmeni tavsiye ederiz. Öğretici, sana birçok bilgi ve tamamlanan her görev için ödül verir.
Öncelikle, oyuna giriş yap ve etrafa bir göz at. Başlangıçta en iyi yol, her menüye tıklayarak nereye gittiklerini görmek. Menü, içinde başka bölümler olan; farklı ana bölümlere ayrılmıştır. Oyuna giriş yaptıktan sonra göreceğin ilk şey 'Genel Görünüm' ekranıdır. Bu sayfa, ana menüden 'Genel' bölümüyle de ulaşabilir, kulübünün bilgileri ile, oyundan ve diğer menajerlerden gelen mesajlarla ilgili genel bir bilgi içerir.
Kendi iletişim sayfanı da görebilirsin; bu sayfa, sana ve diğer menajerlere hızlı bir genel görünüm sağlar. Diğer oyuncular, senin görebildiğin tüm bilgileri göremez, çünkü bazı ayrıntılar gizlidir ve yalnızca o kulübün menajeri tarafından görülebilir (oyuncuların satış değerleri gibi). Açık ve kapalı değerler arasındaki farkı başka bir kulübün iletişim sayfasını ziyaret ederek görebilirsin. İletişim sayfasında farklı sekmelerde gezinmen, oyunu daha iyi anlamanda yardımcı olacaktır.
Oyuncular

Oyuna ilk girdiğinde belki de en ilginç şey takım ve oyuncularındır. Takım -> Oyuncular'a tıkla ve yakından incele. Bu adamlar, kulübüne başarı getirecek. Oyuna pozisyonlarına göre sıralanmış 18 oyuncuyla başlayacaksın. Her oyuncunun farklı güçleri ve yetenekleri vardır. İlk olarak her oyuncunun ana güç değerine bak ('Ø' ile işaretli sütun); bu oyuncularının ne kadar iyi olduğu hakkında kabaca bir bilgi verir. Her sütunun başlığına tıklayarak o sütuna göre sıralama yapabilirsin. Bu şekilde en iyi oyuncuların hakkında iyi bir bilgi edinir, hangi pozisyonlarda iyi oyuncuların olduğunu anlar ve nerelerde daha iyi oyunculara ihtiyacın olduğunu bilirsin.

playerlist.PNG

İpuçları

  • Başlangıçta yeni menajerler için oluştutulan tüm takımlar farklıdır, ancak aynı oyuncularla başlamamanıza rağmen, tüm takımlar ortalama genel güce sahiptir, yani kimse bir avantaj elde etmez. İlk işin, takımının, bireysel güçlerini ve zayıflıklarını bulmaktır.
  • Oyuncunun detay ekranını açmak için oyuncunun üzerine çift tıkla.
  • Bazı oyuncular en sağda "Yetenek" kolonunun altında küçük sembollere sahiptir. "Yetenek" maç esnasında özel durumlarda tetiklenebilen özel becerilerdir. Bunlar oyun esnasında bazı özel olayları tetiklemeye yarayan yeteneklerdir.
  • Goalunited'da bir gerçek yıl dört oyun yılıdır, ve de dört lig sezonudur. Her oyun yılında oyuncular bir doğum gününe sahiptir ve bir gerçek yılda dört yaş atlarlar.
  • Her oyuncu 12,18 veya 24 haftalık sözleşme imzalar. Haftalık ücret oyuncunun değerine ve sözleşmenin süresine bağlıdır.
Lig

Maçlar'>Lig'e giderek lig ekranına geç. Bu sezon çekiştiğin rakiplerini içeren güncel lig tablosunu göreceksin. Her kulüp adının yanında, tıkladığında iletişim sayfasına yönlendiren büyüteçler var.
Her ligde 12 takım bulunur. Kırmızı çizgi, altında bulunanların düşme riski taşığıdığını; yeşil çizgi ise üstündekilerin sezon sonunda ligden yükselebileğini ifade eder.
Lig kupasında da yoluna devam edebilirsin. Her sezon, aynı kümede bulunduğun takımlarla kupaya katılırsın. (1-6 arası kümeler aynı kupada oynarlar)

Maçlar

Bu, goalunited'daki en önemli ve en heyecan verici özelliklerden biridir. Sezonun hangi dönemi olduğuna bağlı olarak, oyuna katıldığında bir sezon devam ediyor veya yeni bir sezon başlıyor olabilir. Eğer sezon başlamışsa, kulübü bulunduğu mevcut pozisyondan devralırsın (o ana dek kulübü bilgisayar yönetmiştir). Kulübün senden önceki yönetilme performansına bağlı olarak, kulübü ligde herhangi bir sıradayken devralmış olabilirsin. Ne olursa olsun, önce temel şeylerde ustalaşmalı ve ilk sezonunda, yükselmeye oynamak yerine, uzun dönemli başarılara hazırlık yapmalısın. Yapacak o kadar çok şey var ki!
Şimdi, Maçlar → Lig' e geri dön ve ligini detaylıca incele. Sağ bölümde son oynanan maçları ve gelecek maçları görebilirsin. Geçmiş maçlarının detayını, yanındaki büyüteçe basarak görebilirsin. Solda tarafta, iki takımın dizilişlerini; sağ tafafta, maçla ilgili, ilgi çekici gerçekler içeren birkaç sayfa görebilirsin.
Gelecek maçının yanında, seni diziliş ekranına götürecek küçük bir "Saha" tuşu var. Eğer ona tıklarsan, maçta hangi dizilişin kullanılacağını görebilir; ve istersen değiştirebilirsin (Dizilişin nasıl ayarlanacağı başlangıç rehberimizin bir sonraki konusu). Maç başladığı zaman, Maçlar → Canlı Yayın'dan maçı takip edebilirsin.

ticker.png

İpuçları

  • Daha önceki maçlara bakarken, bir oyuncu "XX" şeklinde forma numarasına sahipse, şu an takımda bulunmuyordur.
  • Eğer tamamen yeni bir takımın kontrolünü alıyorsan, önceki maçlarında tüm oyuncuların forma numarası "XX"tir.
  • Premium hesap sahibi olarak, 5 ayrı maçı daha canlı yayından takip edebilirsin. Böylece arkadaşlarının maçını takip edebilir veya liginde ne olup bitiyor görebilirsin.
Diziliş

Oyundaki bir diğer önemli görev de dizilişleri ayarlamak (Takım → Diziliş). Her takım farklıdır, bu da demek ki her takımın kendine göre işleyen bir taktiği vardır. Ancak yine de, hiç bir takım için mükemmel takım dizilişi yoktur. Her rakip farklı, bugün için mükkemmel işleyecek sistem, haftaya işe yaramayabilir. Burada, takımın için en iyi dizilişleri bulmak adına önemli miktarda zaman harcayabilirsin.
Her takım standart bir diziliş oluşturmalıdır. Bu, herhangi bir rakip karşısında işe yarayacak bir diziliş olmalıdır. Eğer bir maç için özel bir diziliş oluşturmamışsan, standart diziliş otomatik olarak ayarlanacaktır. Şimdi adım adım, gelecek maç için diziliş oluşturacağız ve bunu standart diziliş olarak kaydedeceğiz.
İlk başta, sağ tarafında boş bir saha bulacaksın. Oyuncuları birbiri ardına sürükleyip sahaya bırakarak dizilişine oyuncular ekleyeceksin. İyi bir başlama noktası olan, tipik 4-4-2 dizilişi ile başlayacağız. Bunun için 1 kaleci, göbekte 2 defans, kanatta (sağ/sol) 2 defans, merkeze 2 orta saha, kanatta(sağ/sol) 2 orta saha ve 2 merkez forvet. İlk başta basit tutmak adına, en yüksek temel güce ve forma sahip olan oyuncuları seçeceğiz ve tek tek becerilerine bakmayacağız. Temel güç ve form, bize oyuncunun kalitesi hakkında iyi bir fikir verir. Eğer iki oyuncu aynı güce sahipse, her zaman formlarına bakın, çünkü formu yüksek olan oyuncular potansiyellerine daha yakın oynayacaklardır. Düşük güçlü bir oyuncu, formu yüksek olsa bile diğerinden daha iyi oynaması olası değildir.
Kaleciyle başla ve 11 oyuncuya ulaşana dek tek tek oyunularını konumlandır (Oyuncularını güçlerine göre de sıralayabilirsin). Takımındaki hangi mevkilerin güçlü, hangilerinin geliştirilmeye ihtiyacı olduğunu görmeye başlayacaksın. Sahaya 11 adam sürdükten sonra yedek kulübesini doldur. Bununla birlikte, 19 oyuncumuzun 16 sını yerleştirmiş olduk. Dizilimin altında, sahada oyunculara verebileceğimiz farklı görevler olduğunu görüyoruz. Buradan takımının kaptanını seçebilir; korner, penaltı ve serbest vuruşlardan kimin sorumlu olacağını seçebilirsin. Takım kaptanlığı görevini tecrübeli bir oyuncuna vermelisin; eğer bir de lider karakterliyse, bu iş için daha da uygun demektir. Farklı beceriler farklı görevlerde gereklidir. Korner için iyi bir pas, penaltı için iyi bir golcülük ve serbest vuruşlar için de pas ve golcülük gücüne ihtiyaç duyarsın.Ayrıca bu 3 görev için de yetenekler vardır.

formation.png

Maçta kullanılacak taktikleri de ayarlamalıyız. Bunun için Taktik sekmesine tıklayın. İlk ayar, oyuncularınızın kendini ne kadar adayacağını ayarlayacak. Oyuncular kendini ne kadar adarsa; o kadar çok enerji kaybı yaşayacak, kart görme riskine girecek ve sakatlık riski artacak. Yeni başlayanların en çok yaptığı hatalardan biri de, sık sık kendini adamayı yüksek veya çok yüksek seçmek. Bu oyuncularını tüketir, gelecek maçlarda tam potansiyelini ortaya koymasını engeller ve sık sık sakatlanmasına neden olur. Kendini adama çizgisi normalin ötesine yalnızca çok önemli maçlarda geçmeli. Normal adama bile oyuncularınızdan çok şey götürür, yani adamayı normalin altında tutmanız bile size çok şey kaybettirmeyecektir. Maçta "düşük" kendini adama seçmek için, çubuğu ortanın bir sol tarafına getireceğiz(75%).
Sırada maçta kullanacağımız asıl taktiğimiz var. Aşağı doğru açılacak olan listeye tıkla, burada bütün taktikleri göreceksin. Şu an için hepsi kırmızı gözüküyor. Bu demek oluyor ki, hiç bir taktiği, onu verimli bir şekilde kullanacak kadar çalışmadık. Bu yüzden şimdilik özel bir taktik uygulamayacağız, "Hiç" seçili olarak bırakın. Bu kesinlikle takımına zarar vermeyecektir, yalnızca takımının beli mevkilere odaklanmasını engelleyecektir. Taktiğin altında "markaj" ayarını göreceksin. Buradan "alan savunması" veya "adam adama" markaj seçebilirsin. Son olarak da ofsat taktiği kullanıp kullanmayacağını seçmelisin. Taktikteki durum burada da geçerli, eğer yeterince antrenmanını yapmamışsan kullanmamalısın. Eğer yeterince çalışmamışsan ve takımın bunu denemeye devam ederse, sık sık aksaklıklar yaşarsın ve gol yeme riskiyle burun buruna gelirsin. Kullanmaya başlamadan önce minimum 60% oranında çalışılmalı.
Taktiğini tamamladıktan sonra, onu standart dizilişin olarak kaydetmelisin. Ön ayarlar kısmındaki "Kalem" butonuna tıkla ve açılan pencerede "standart" ı seç. Artık ihtiyacın olduğunda, kolayca bu "ön ayar"ı seçebilirsin. Ayrıca bu varsayılan ayar, bir maç için özel bir taktik uygulamadığında da kullanılacaktır. Premium üyeler, hızlıca son maçlarında kullandıkları taktikleri de seçebilirler.
Bir maç için özel bir taktik ayarlamanın iki yolu vardır. Sıradaki maç için, basitçe ekranın tepesindeki maç zamanına tıklayabilirsin. Bu seni direk olarak takım dizilişi sayfasına getirecektir. Diğer tüm maçlar içinse maçlar -> tüm maçlar a gidip, o maçın yanındaki saha sembolüne tıklayabilirsin.
İpuçları


  • Oyuncular yalnızca çalıştıkları pozisyonda verimli oynarlar, bu yüzden mümkün oldukça onları kabiliyetli olmadıkları pozisyonlarda oynatmaktan kaçının.
  • Takım kaptanı içine kapanık olmamalıdır.
  • Eğer görevler maç öncesi ayarlanmamışsa, sistem onlar rasgele seçer.
  • Eğer sahada yeterli sayıda oyuncu yer almıyorsa, sistem onları az çok rasgele seçer
  • Her taktiğin belli yararları ve zararları, ne kadar çok çalışılırsa avantajları dezavantajlarından o kadar ağır basar.
  • Adam adama savunma defansını güçlendirir, alan savunması daha çok topla oynamanı sağlar
  • Standart ayarlarını kaydettiğin gibi, 3 tana daha ön ayar kaydedebilir, başka bir zaman onları kolayca seçebilirsin.
Antrenman

Gerçek futbolun da vazgeçilmezi olan antreman olmadan , futbolcuların daha iyi olamaz. Oyuncularının gün içinde belli sayıda antrenman boşluğu vardır, hangi antrenmanların gerçekleştirileceği ise sana kalmış. Başlangıçta, özel taktiğini geliştirmen için bir boşluk, bireysel yeteneklerin gelişmesi için bir boşluk, genel antrenman için bir boşluk (form antrenmanı gibi) ve antrenman kartlarından birini oynayabilmen için de bir kart alanı bulunur. Stadyum kompleksindeki antrenman tesislerini büyüterek, oyuncularının bireysel becerilerini geliştirmeleri için daha çok boşluk yaratmış olursun.
Seçebileceğin birçok antrenman programı bulunmakta. Daha detaylı bilgi almak için üzerlerine gel ve seçtiğin programı antrenman boşluğuna sürükle. Aynı kategoriden iki antrenmanı aynı gün yaptırmak mümkün değil ancak yine de seçtiğin farklı antrenmanın yanında ikinci antrenman olarak geliştirmek istediğin antrenamanı vererek programını dilediğin şekilde özelleştirebilirsin. Antrenmanını sadece devam eden gün için de bir sonraki gün için verebilirsin. Premium üyeler için haftalık program oluşturmak mümkündür.

training.png

"En iyi antrenman programı hangisi?" sorusunun bir cevabı yoktur. Her takım farklıdır ve takımını belli bir alana yönelik mi yoksa dengeli mi çalıştaracağına sen karar verirsin. İlk olarak, oyuncularının çok fazla çalımasına izin vermemek çok önemlidir. Her antrenman programı oyuncularının diriliğinin azalmasına neden olur ve fizyoterapistin henüz oyuncularının ağır bir antrenmanı kaldırmasına izin verebileceğin bir durumda değil. Bir gözün oyunlarının diriliklerinde olsun ve fazla düşmelerine izin verme, burada yanlış yapabileceğin çok az şey var.
Çalışanlar

Çalışanlarına da bir göz atmalısın. İlk başta, her türden çalışan işe almana gerek yok, ancak bazıları çok kritik öneme sahiptir. Yine de masraflarını göz ardı etme. Şans eseri veya ilan yardımıyla iyi bir aday gelirse, geliri hakkında biraz pazarlık yapabilirsin ancak adayın başvurusunu tamamen çekebileceği ihtimali olduğunu da unutma.
Yeteneği, tecrübesi ve motivasyonu yüksek olan çalışan, daha iyi bir aday olacaktır. Bir çalışanı eğitime göndererek yeteneğini ve tecrübesini artırabilirsin. Deneyimi de çalışan işini gerçekleştirirken yükselir. Motivasyonu arttırmak için maaşna zam da yaptırabilirsin.
İlk başta 2 çalışanına çok ihtiyacın var. Bir antrenör ve bir fizyoterapist:

  • Antrenör takımının taktik antrenmanını yönetir ama daha da önemlisi maç içinde takımına fazladan yarar sağlar.
  • Fizyoterapist oyuncularının diriliklerini geri kazanmasına faydası vardır. Maçlarda ve antrenmanlarda dirilik düşer. Bir gözünün oyuncuların diriliklerinde olması çok önemlidir çünkü çok kolayca kontrolden çıkar. Mümkün oldukça çabuk bir şekilde iyi bir fizyoterapist alman senin yararına olacaktır. (Fizyoterapist işe alabilmen için 'masaj merkezi' inşa etmelisin ve bunu da büyük ihtimalle oyundaki ilk adımlarını atarken tamamlamışsındır)
Sponsorlar

Oyuncuların, stadyumun ve çalışanların çok paraya mal olurlar ve her hafta ödeme yapman gerekir. Kulübünün batmaması içini gelirlerini düzenli olarak kontrol etmelisin. Sponsorlar büyük gelir kapılarıdır. Her hafta düzenli olarak sabit ve kazanılan puanlar için ekstra ödeme yaparlar. Kulüp → Sponsorlar'a tıkla, 2 tane sponsorluk teklifi göreceksin. "Kontrat Süresi", "Sabit(haftalık ücret)" ve "Puan Primi" bazında farklılık gösterirler. Hangi sponsorun durumuna daha uygun olduğuna karar vermelisin. Yeni takımlar için galibiyet odaklı olmadan, yüksek "Sabit" ücret iyi bir tercih olacaktır. Sana en uygun olduğunu düşündüğün, üzerinde "El sıkışma" sembolü olan "Sponsor anlaşması imzala" adlı butona tıkla. Böylece kulübünün ilk düzenli gelirini elde etmiş oldun.
Sponsor anlaşmaları nispeten düşük başlar. Anlaşmanın şartlarını, şansının da yardımıyla daha iyi duruma getirebilirsin. Ama dikkatli ol, işler daha da kötü olabilir. İlk başta, fazla risk etmemek en iyisi, elin boş da arılabilirsin.

İpuçları

  • "Sabit" ödeme, haftada bir pazartesi sabahları, direk kulübünün bütçesine eklenir. Lig puanı primleri, maç günü en az bir puan aldığında ödenir.
  • Sposnor anlaşmaları farklılıklar gösterir, ancak takımın genel performansını dikkate alır. Daha yüksek bir lig ve daha iyi bir posizyonda, teklifler daha iyi olacaktır.
  • Çalışanlarına Halkla İlişkiler Müdürü eklemek, sponsorunla daha iyi koşullarda pazarlık etmene olanak sağlar.
  • Şuan ki sponsorunu istediğin bir zaman, tazminatını ödeyerek bir yenisiyle değiştirebilirsin.
  • Cuma günleri bir yeni teklif alacaksın ancak aynı anda en fazla 4 teklife sahp olabilirsin.
Stadyum kompleksi

Stadyum kompleksi, stadyumun kendisini içerir ama aynı zamanda park merkezleri ve antrenman tesisleri gibi bir çok diğer yapıyı da bünyesinde bulundurur. Başlangıçta, iyi bir temel oluşturararak, daha çok ziyaretçinin gelmesini sağlamak en önemlisidir. Bunun için iki şeye ihtiyacın var. Daha çok oturak sağlamak için stadyumunu genişletmeli ama aynı zamanda seyircilerin stadyuma gelebilmesini sağlamak için de araç veya toplu taşıma ulaşımını desteklemelisin. Bu ikisinin eşit seviyede olduğundan emin ol.
Bir diğer önemli konu da antrenman tesisleri için erken davranman. 'Antrenman sahası' inşa ederek fazladan bir antrenman boşluğu açabilir ve böyle geliştirdiğin her bina da oyuncuların gelişimine muazzam bir katkı sağlar.
Eğer başlangıç rehberini tamamladıysan (ki bunu kesinlikle yapmalısın), sağlık bölümünün ilk yapısı olan mesaj merkezi'ni inşa etmişsin demektir. Bu bina, bir fizyoterapist işe alabilmen için gereklidir. Dirlik oyundaki kilit etmenlerden biridir ve daha işin en başında problem çıkmaması için, bir 'mesaj merkezi' inşa edip de bir 'fizyoterapist' işe alman çok gereklidir.
Stadyum kompleksinin her parçası çok önemli, bu yüzden etrafına iyi bak. Ancak bir gözün de masraflarında olsun, binalar yalnızca inşa değil aynı zamanda tamirat ve bakım masrafına ihtiyaç duyar.
Transfer Piyasası

Kısmen sağlam bir takıma sahip olsan da, bir noktada mutlaka yeni oyunculara ihtiyaç duyacaksın. Takım → Transferler'e giderek yeni oyuncular alabilirsin. Transfer marketinde, açık artırmayla teklif sunabileceğin tüm oyuncular başka menajerler tarafından satışa sunulmuşlardır.
Buradaki en büyük tavsiye, biraz ağırdan alman. İnsanların senin ilgilendiğin oyunculara ne kadar önerdiklerini görene kadar, gözün açık artırmalarda olsun. Bu oldukça fazla paranı kurtaracaktır. Bir oyuncudan ne istediğini de düşünmelisin. Yaşlı oyuncular genç oyunculara göre daha ucuzdur ancak potansiyelleri de o ölçüde azdır. Yaşlı oyunculara fazla ağırlık verme, gelecek potansiyeli olan bir takım inşa etmek önemlidir. Genç oyuncular antrenmanlardan daha çok verim alırlar ve bunun yanında uzun da bir geleceğe sahiptirler. Eğer bir oyunuyu satmak istiyorsan, onun kontratına bakmalısın. Eğer kontratının halen uzun bir süresi varsa, oyuncu tazminat isteyeceği için oldukça para kaybedeceksin.
Finans

Para kazanmanın bir çok yolu vardır ama en önemlisi oyuncularını antrenmanla ve maç oynatarak geliştirip, onların değerlerini artırmaktır. Oyuncuların ne kadar iyi olursa, sattığın zaman o kadar çok para elde edersin. 22 kişilik takım kadronu doldurman her zaman iyidir, böylece daha çok oyuncunun değerinde artış yaşamış olursun.
Haftalık harcamalarını gözden kaçırma, gelirlerini ve giderlerini dengede tutmaya çalış. Doğru zaman olduğundan emin olmadan oyunc satışları üzerinde spekülasyonda bulunma.
İpuçları

  • Ödeyeceğinden 100% emin olmadan borca girme.
  • Yalnızca parasını ödeyebileceğin oyuncuları satın al. İyi bir planın olmadan, borç alarak oyuncu almanın sonucu çok yıkıcı olabilir.
  • Yalnızca, bilet satışı ve sponsor gelirleri gibi düzenli gelirlere güven.
  • Her zaman bir sponsorun olsun.
  • Stadyumunu geliştirmeyi unutma. Bilet satışlarından elde edeceğin düzenli gelire oldukça ihtiyacın olacak.
Ve artık, iyi eğlenceler ve iyi şanslar!

Buyrun burdan ügiriş yapabilirsiniz :
http://www.goalunited.org/tr

VE buda bana direk arkadaş olarak katılıacağınız link :
http://tracking.traviangames.com/044441000000000/12?invitation=d41ecf1cfff5c997321c538acc6943b2&taf_email=
 
Son düzenleme:

Felon

Favori Üye
Katılım
22 Haziran 2012
Mesajlar
10,122
Reaksiyon puanı
3,117
Puanı
560
3.Görevde Takıldım Kadronu Ayarla Görev Ver Ayarları Düzenle Diyor Yaptım Ama Görev Geçmedi .s
 

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2010
Mesajlar
9,660
Reaksiyon puanı
4,310
Puanı
561
Konum
Bayenrn Münih
Önce kadronu ayarla sonra diziliş ekranı var ya onun sol altında kaptna filan var onlara tıkla ve sonra bir futbolcu seç ordan hepsini seç sonra sağ altında standard yazıyor ya onun solunda kalme var tıkla ve kaydet de sonra sağ altta kaydet var ve görev tamamdır :)
 

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2010
Mesajlar
9,660
Reaksiyon puanı
4,310
Puanı
561
Konum
Bayenrn Münih
Oyunu sevmedim herşey oyuna para yatırmaya bağlı . Parasız oynayacaklar hiç denemesin :)

- - - Ekleme - - -

Oyunu sevmedim herşey oyuna para yatırmaya bağlı . Parasız oynayacaklar hiç denemesin :)
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Oyunu sevmedim herşey oyuna para yatırmaya bağlı . Parasız oynayacaklar hiç denemesin :)

- - - Ekleme - - -

Oyunu sevmedim herşey oyuna para yatırmaya bağlı . Parasız oynayacaklar hiç denemesin :)

Sınavlardan sonra futbu çalışmalarına başlayacağım ve forumda 4. sezon başlayacak. Sen de katılırsın bu oyunun beğendiğin özelliklerini söylersin eklemeye çalışırım. :)

Tabii bu oyun daha çok grafik odaklı bir oyun bizimki text tabanlı daha çok. :)
 

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2010
Mesajlar
9,660
Reaksiyon puanı
4,310
Puanı
561
Konum
Bayenrn Münih
Sınavlardan sonra futbu çalışmalarına başlayacağım ve forumda 4. sezon başlayacak. Sen de katılırsın bu oyunun beğendiğin özelliklerini söylersin eklemeye çalışırım. :)

Tabii bu oyun daha çok grafik odaklı bir oyun bizimki text tabanlı daha çok. :)
Oyunu ilk hafta takip ettim ilk 3 maçı en az 4 fakla yendi takımım ama daha sonraki 4 maçta yenildi . Oyunu takip etmeyi bıraktım şimdi girip baktım maçları full yenmişim antrenman bile yapmadan :)

Futbuya gelmek isterim yer olursa , nasıl olsa öğrenirim oynamasını :) Vizelerden sonraya denk gelir inşallah :)



 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com

Oyunu ilk hafta takip ettim ilk 3 maçı en az 4 fakla yendi takımım ama daha sonraki 4 maçta yenildi . Oyunu takip etmeyi bıraktım şimdi girip baktım maçları full yenmişim antrenman bile yapmadan :)

Futbuya gelmek isterim yer olursa , nasıl olsa öğrenirim oynamasını :) Vizelerden sonraya denk gelir inşallah :)




O zaman oyun baya dandikmiş motor olarak. :D
 

gundix123

Favori Üye
Katılım
14 Aralık 2011
Mesajlar
4,188
Reaksiyon puanı
3,284
Puanı
459
2 yıl felan oynamıştım bu oyunu özellikle grafikleri ve canlı anlatımı süperdi. :)