Geçmiş - Yeni Roman - 3. Bölüm

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,253
Reaksiyon puanı
13,302
Puanı
1,060

GEÇMİŞ - YENİ ROMAN - 3. BÖLÜM

Tuna gözyaşları içerisinde gülümseyerek kardeşine ‘’Korkunç falan değildi ki yav?’’ derken kardeşi gözleri dolu bir halde bağırarak ona ‘’Abim dönmeyecek, dönemez ki çok çok çok çok zor be abiciğim?’’ der..
Mustafa Bey gözyaşlarını silerek gülümseyerek oğluna ‘’Aynen ya oğlum pardon ya yav çok biriciğim?’’ derken oğlu gözleri dolu bir halde gülümseyerek ona ‘’Beni de ağlatma artık hiç lütfen olur mu babam babacığım?’’ diye sorar..
Oktay gözyaşları içerisinde içinden ‘’Yine de unutulmayacaksın Zarife?’’ derken Zarife gülümseyerek kendi kendine ‘’Suzan yokmuş ki?’’ der..
Doktor Yiğit Bey gülümseyerek Emrah’a ‘’İyi misiniz siz?’’ diye sorarken Emrah acılar içerisinde bağırarak ona ‘’Beni buraya komşularım mı getirdi Doktor Bey?’’ diye sorarken Burak gözyaşları içerisinde içinden ‘’Oyun gibi?’’ der..
Zuhal Hanım gözleri dolu bir halde gülümseyerek Ayşegül’e ‘’Kardeşin Haluk’u bulacağız inşallah bebeğim ya?’’ derken Ayşegül sinirli bir şekilde bağırarak ona ‘’Bul bul artık inşallah maşallah olmasın ya yav!’’ der ve bir anda ona saldırmaya başlar..
Sema gözyaşları içerisinde gülümseyerek Sefer’e ‘’Çok kötü değiller ya onlar canım?’’ derken Sefer gözyaşları içerisinde içinden ‘’Acilen bir psikiyatriste gitmeliyiz Allah’ım?’’ der..
Nihan gülümseyerek kendi kendine ‘’Osman her şeyimi alıp Tanrı’m?’’ derken Nihal gözyaşlarını silerek gülümseyerek içinden ‘’Bittin benim için sayende’’ der..
Seher gülümseyerek kendi kendine ‘’Kolay mı?’’ derken Dağhan gülümseyerek karşısındaki bayana ‘’Çok iyi hazırlanın lütfen?’’ der..
Ceyda gülümseyerek Ceyhan’a ‘’Uyu dinlen biraz lütfen artık canım?’’ derken Ceyhan gözyaşlarını silerek gülümseyerek ona ‘’Okey canım’’ der..
Kıvanç gülümseyerek içinden ‘’Sıra Makbule kişisinde’’ derken Zübeyde Hanım gözleri dolu bir halde kızına ‘’İyi misin sen, neden bu kadar erken geldin bakalım tatlım ya?’’ diye sorarken kızı birden ona sarılarak gözyaşları içerisinde bağırarak ona ‘’Sanırım haklısın ya sen annem?’’ der..

TÜM HAKLARI SAKLIDIR, BİR YERDE PAYLAŞMAYINIZ!
4. BÖLÜM (YENİ) - SALI GÜNÜ