Galatasaray - Akhisar Belediyespor | TFF Süper Kupa Maçı | Haberler & Yorumlar

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,695
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
dBLblD.jpg


Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Akhisar Belediyespor ile TFF Süper Kupa maçında karşı karşıya geliyor.

Muhtemel İlk 11'ler:
Galatasaray:
Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Selçuk, Onyekuru, Belhanda, Rodrigues, Gomis. (Teknik Direktör: Fatih Terim)

Akhisar Belediyespor: Fatih, Lopes, Mustafa, Caner, Kadir, Sissoko, Serginho, Bargosa, Josue, Güray, Seleznyov. (Teknik Direktör: Safet Susic)

Stadyum: Konya Büyükşehir Belediye Stadı
Saat: 20:45
Hakem: Cüneyt Çakır
Yayın: Atv
 

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
50,946
Reaksiyon puanı
29,383
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Besiktaş maçının intikamını aldı akhisar Beşiktaş Akhisarın küme düşmesini engelledi
Akhisar bizden 3 defa beşiktaşın intikamını aldı hem diyarbakırda hem manisada hemde kadıköyde Akhisar öyle oynarsa işiniz zorda Beşiktaş İntikam spor kulübü diyorum akhisara artık @Sherlock
 

Turkuazz

Favori Üye
Katılım
4 Eylül 2015
Mesajlar
17,718
Reaksiyon puanı
13,201
Puanı
860
Konum
Dünyadan

Bully

Emekli
Katılım
10 Mart 2013
Mesajlar
75,836
Reaksiyon puanı
49,711
Puanı
1,060
İmparator, şampiyon 11'i sürmüş sahaya. Umarım sezona kupayla başlarız. :)

Maç başladı, başarılar Aslanlara :D
 

Bully

Emekli
Katılım
10 Mart 2013
Mesajlar
75,836
Reaksiyon puanı
49,711
Puanı
1,060
Öncelikle Akhisar'ı tebrik ederim. Önce Fener'i mağlup Türkiye Kupası'nı aldılar, sonra bizi yenip Süper Kupa'yı. Büyük başarı cidden, helal olsun. :)

Gomis'in penaltıyı kaçırması, hocanın formsuzluğu ve hakem gibi faktörler mağlubiyette etken olabilir ama bunlara girmek istemiyorum. Bu takımın daha büyük ve derin problemleri var. Hazırlık maçlarında görmüştük zaten.

Bugün Maicon, Serdar ve Nagatomo başarılılardı sadece. Belhanda'yı geçen sezon da hep eleştirdim, eleştirmeye de devam edeceğim. Kral Wesley, sonuna kadar senciyiz aslanım, 10 numaramız bu gamsız apaçiye kaldı maalesef.. Belhanda bir çöp kovasından ibarettir, bu çok net. Feghouli bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremiyorsun, istikrarsızsın, hayal kırıklığısın.. Kanat oyuncusu dediğin basıp gidecek. Bu enerjisi düşük 2 adamı takımda istemiyorum. Henry var, Sinan var, Muğdat var, pırlanta gibi Yunus'umuz var, Celil var, Ali Yavuz var.. Gomis hazırlık maçlarında yoktun, bu maçta yoksun, deplasman maçlarında her zaman yoksun.. İç sahadaki performansına bir şey diyemeyiz ki zaten gol kralı oldun.. Ama kimse Galatasaray'dan büyük değildir, zam istiyorsan yallah Çin'e, Katar'a..

Bu takıma 4 transfer şart (stoper, 8 numara, 10 numara ve santrafor) ama mali durumumuz elverecek mi bilemiyorum. Yoksa Şampiyonlar Ligi'nde 0 çekeriz. Zaten lige bile yetmez bu kadro. Geçen seneki şampiyonluğumuzun da ite kaka geldiği bir gerçek. Kötünün iyisi bizdik.