Galatasaray'ın Yeni Forması Tanıtıldı!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Galatasaray'ın Yeni Forması Tanıtıldı!

DAk9RSDXsAAoIc0-1024x635.jpg


Galatasaray, gelecek sezon giyeceği iç saha formasını tanıttı. Tanıtım toplantısında konuşan Igor Tudor, transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydederken şampiyonluk için de umutlu konuştu.

Galatasaray'ın gelecek sezon giyeceği; ancak Alanyaspor maçıyla birlikte görücüye çıkaracağı yeni iç saha formalarının tanıtımı yapıldı. Semih Kaya, Bruma, Muslera, Sneijder, Eren Derdiyok, Rodrigues ve Ahmet Çalık gelecek sezon takımın iç sahada giyeceği formaları tanıtırken, soruları yanıtlayan Igor Tudor şampiyonluk için umutlu konuştu.

"Conte, Chelsea; Zidane'da Real Madrid'le şampiyonluklarını ilan ettiler, siz Galatasaray'ı şampiyon yapacak mısınız?" sorusuna ise Tudor gülerek, İinşallah, inşallah..." yanıtını verdi. Tudor daha sonra sözlerini, "Geçen günkü basın toplantısında da söylediğim gibi tek hedef bu. Camiamızı, taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Bu sene olanları bir tarafa bırakmak istiyoruz. Çalışmalarımız başladı. Bunun için de eminim diyebilirim" diye sürdürdü.

Bir basın mensubunun transferle ilgili olarak "Kim gelecek?" şeklindeki sorusunu da gülerek yanıtlayan Tudor, "Transfer çalışmaları başladı. Galatasaray'a gelecekleri daha iyi bilirsiniz. Her gün yeni bir ismi getiriyorsunuz" dedi.

İşte Galatasaray'ın, gelecek sezon giyeceği iç saha forması:

galatasaray-formaDMRBmAqmxkmlXMGbHx4SmA.jpg

Orijinal formatta oku
 
Son düzenleme:

FaJi

Banlı
Katılım
18 Eylül 2016
Mesajlar
2,236
Reaksiyon puanı
1,295
Puanı
195
Şimdi de haçlı ordusu olduk diye geyik muhabbeti oluştu :D