"Galatasaray'ın Muhakkak Avrupa'da Olması Lazım!"

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
WGMky4.jpg


Galatasaray'da dördüncü kez göreve gelen Fatih Terim için Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen imza töreninde, Başkan Dursun Özbek ve Fatih Terim açıklamalar yaptı.

Fatih Terim'in imza töreninde yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar:

"Hayatım hakikaten burada geçti. Zaman zaman ayrılıklar oluyor ama ayrılıklardan ziyade bağlılıklar daha ağır basıyor. Galatasaray'ın son aylardaki durumuna baktığımızda elimi taşın altına sokmam gerektiğine inandığım için bu çatı altındayım."

"Telaşlanmamalıyız ama acele etmeliyiz. Yapacak çok şeyimiz var. Genel olarak ilkleri yapmış bir camianın, bir markanın yeni ilkleri yapmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum."

Sol ayaklı sol bekimiz yok!

"Kadroda 19-20 kişiyiz, eksiğimiz var. Sol ayaklı sol bekimiz yok, var olan da ameliyat oldu. Kadromuzdan birini tabii ki oraya koyacağız. Prensip icabı sol ayaklı olmayan bir futbolcuyu sol tarafa koymadım ama ilk defa bunu yaşayacağız herhalde."

"Hakan Balta olsaydı, sol bek oynayacaktı ama genç takıma gönderildiği için oynatamıyoruz. De Jong'u da takımla beraber antrenmana çağırdım."

Galatasaray'ın muhteşem taraftarına sonsuz teşekkür ediyorum!

"Galatasaray'ın muhteşem taraftarına sonsuz teşekkür ediyorum. Taraftar mutluysa, kulüp başarılı gidiyor demektir. Çok samimi bir şey söylemek istiyorum: İsminizi ne kadar duyarsanız duyun, kulübedeki her antrenör için empati yapmak lazım. Bir gün bana da bu olabilir."

Galatasaray'ın muhakkak Avrupa'da olması lazım!

"Galatasaray'ın muhakkak Avrupa'da olması lazım. Bunun için de sezon sonunda bulunacağımız yerler belli. Kadromuz iyi ancak bazı yerlerde ihtiyaç var. Söylenenle olan arasında fark olduğunu düşünüyorum."

"Kaybederken de reaksiyonu göstermek benim için çok önemli. Galatasaray başkanının, taraftarının, üyesinin, 'Kaybettik ama bugün müthiş mücadele ettiler' demesi çok önemli."

"Devre arasına başlarken yardımcılarımı açıklarım. Yerli var, yabancı var. Galatasaray bir tutkudur, yaşanması gereken bir şeydir. Yolumuz kesişmiş, aynı yoldan gitmiş olduğumuz birçok arkadaşımız var. O arkadaşlardan bir grup yapmayı düşünüyorum."

Nerede kalmıştık...

"Tweet atma olayı, kızlarımın fikriydi. Bir gün geri dönersen böyle bir şey yapalım, unutma demişlerdi geçen sene. Twitter kullanmam da mecbur oldukça ama bundan sonra ümit ederim ki daha sık kullanırım. Başkana 'Müsaade ederseniz böyle paylaşayım' dedim."

Tarihe geçmeyi severiz!

'Tweet'e epey etkileşim oldu' yorumuna Terim: "Tarihe geçmeyi severiz."

Devre arası kampının dönüşünde Florya'yı tanıyamayacaksınız!

"Devre arası kampının dönüşünde Florya'yı tanıyamayacaksınız. Biraz hareketlendireceğiz, elimiz biraz değecek."

Ayrıca Fatih Terim, Galatasaray'daki yeni döneminin ilk antrenmanına çıktı: