Günlük Burç Yorumları(9 Nisan 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,934
Reaksiyon puanı
57,091
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Koç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü bugün iş hayatınızla ilgili konularda yaşanacak bir tartışmaya işaret etmekte. Profesyonel ilişkilerinizde açık görüşlü olursanız sizin için uygun olan bir şeyin başkaları için uygun olmayabileceğini anlayabilirsiniz dürüst ama taktiksel bir konuşmayla uzun zamandır yaşadığınız sorunları kökten çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu tarz tartışmalar her zaman olabilir biraz sabır ve anlayış sizi kazançlı çıkarır. Enerjinizi toplayın; işle ilgili sıkıntılarınızdan kurtuluyorsunuz. Bu dönemde büyük işler başarabilirsiniz. Hedeflerinizi planlı bir şekilde uygulamaya başlayın. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Koç’lar onlara biraz daha fazla zaman ayırmalısınız.


Boğa Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Bugün sevdiğiniz insanla, İlişkiniz hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yapın. Böylelikle tutkunuz ve birbirinize olan bağınızın daha da artması kaçınılmazdır. Birbirinize zaman ayırmanın getirdiği avantajlar ikinizi de mutlu edecektir. İş hayatınızda ise uzlaşmacı ve ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir ve sizin bakış açınızın haklılığında hem fikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetlidir sezgilerinizin sesine kulak verin. Pozitif düşünün geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizde ki enerjiyi doğru yönlendirin. İşinizle ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilir büyük bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz.

İkizler Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Deneyimlediğiniz zorlukların farkındasınız. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız sizi engelleyen tavırlarınızdan insanlardan uzaklaşacağınız bir sürecin başlangıcındasınız. Ailenizi ilgilendiren konularda her zamankinden daha hassas olmalı yaşanan olaylar ne kadar sinir bozucu olsa da dengeleri korumayı sağlamalısınız. Kariyerinizle ilgili hiçbir şeyi ertelememeli ve yeteneklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. Özel yaşamında beraberliği devam edenler gerçeklerden kaçmadan sorunların üzerine gitmeli aşılacağına inanıyor ve birlikte olduğunuz insanı seviyorsanız mücadele etmekten vazgeçmemelisiniz. İlişkisi olmayan İkizler ise arkadaşları aracılığı ile romantik bir birlikteliğe adım atabilirler.

Yengeç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Gökyüzü açılan yaralarınızı tamir etmek için sizleri kucaklıyor yaşanmışlıklardan alınan olgunlukla hareket etmeye çalışın yitirilen umutların canlanacağı istek ve arzuların yenileneceği bu dönemi çok iyi değerlendirin. İş ve özel yaşamınızda özünüzden gelen sese kulak vererek doğru seçimler yapmaya çalışın ilerleyen günlerle birlikte her şeyin yoluna girmeye başlamasıyla tam anlamıyla toparlanmaya başlayacaksınız. Ruh ve bedensel enerjiniz tazelenerek yenilenecek özel hayatınızda yapmış olduğunuz fedakarlıkların anlayışınızın ödülünü fazlasıyla alacaksınız. Yaptığınız işte hedeflerinizi yüksek tutmalı ve cesur adımlarla ilerlemelisiniz popülaritenizin oldukça yükseleceği bu şanslı süreci iyi değerlendirin.

Aslan Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Gökyüzü işinizle ilgili konularda uygulamaya başlayacağınız parlak fikirlerinizin ardından gelecek haklı başarının bir çok kişinin rahatsız olmasına neden olabileceğine işaret etmekte. Kimileri izlediğiniz yolun yanlış olduğunu söyleyerek size karşı çıkarken kimileri de birlikte yol almak için kapınızı çalabilir. Kararlı olun ve uygulamalarınıza devam edin. Yaşanmışlıklarınızdan aldığınız tecrübeye ve iç sesinize güvenin. Kendinizi keyif aldığınız konularla ilgilenerek dinlendirmelisiniz böylelikle daha dinamik bir şekilde kararlarınızı genişleterek oldukça büyük bir başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda hızla yaşanan gelişmeler başınızı döndürebilir duygularınızla mantığınızı dengeleyerek hareket edin.

Başak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Tüm çabalarınıza rağmen umudunuzu kesmek üzere olduğunuz kariyer hayatınızda başarılı olmanızı engelleyen enerjileri arkanızda bırakmaya başlıyorsunuz. Maddi konularda dikkatli davranmaya devam etmelisiniz. Fırsat olarak değerlendirebileceğiniz finansal konular hiç tahmin etmediğiniz şekilde sonuçlanabilir. Planlı hareket etmeli ve kazancınızı herkesle paylaşmamalısınız. Özel yaşamınızda uzun süredir devam eden beraberlikler de daha sıcak yakınlaşmalar ve ilişkinin yönde ilerlemesi adına çok güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Emek verdiğiniz her şeyin meyvesini toplayacaksınız.

Terazi Burcu
Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Bugün iş hayatınızda beklenmedik aksilikler yaşayabilir haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Anlaşmazlıklar daha az konuşmak ve daha fazla dinlemek yöntemi ile çözümlenebilir. Nedenini anlayamadığınız güçlerin etkisi ile hayatınızın anlamını sorgular içinde bulunduğunuz ruh halini çözmeye çalışırsınız. Ruhunuzda yükselen isyan duygusu sizi karamsarlığa itebilir. İmkanınız varsa meditasyon yapın dışarı çıkın enerjinizi kimseyi kırmadan harcayarak kendinizi rahatlatmaya çalışın. Bu hayat sizin insanların size kattıkları olgunlaşmanızı sağlamalı fakat asla kendinizden ve yeteneklerinizden şüphe etmenize karamsarlığa kapılmanıza neden olmamalı.

Akrep Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
İşinizle ilgili konularda şartlarınızı yükseltebilecek her türlü fırsatla karşı karşıya olduğunuz bu şanslı zamanlarda elinizi çabuk tutmalı ve kararlılıkla ilerlemelisiniz. Sizi gerçekten seven insanlardan alacağınız destek ve motivasyon sayesinde planlarınızı uygulayabilir iş hayatınızda isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Şimdi yaptığınız her şey ilerleyen günlerle birlikte maddi ve manevi olarak sizleri rahatlatacaktır. Özel yaşamınızda ise özellikle uzun süredir devam eden beraberliklerde ani kararlar almadan önce iki kez düşünün. Beraberliği olmayan Akrepler ise sosyal hayatınıza biraz daha önem verin. Aradığınız insanlar ne şartlarda tanışacağınızı bilemezsiniz.

Yay Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Ortak iş yaptığınız insanlarla yeni düzenlemelerde bulunarak tüm idareyi onların yetkisine bırakmamalısınız. Temkinli olur ve hesaplamalarınızı dikkatle yaparsanız bu sorunları aşabilir ya da tamamen yaşanmasının önüne geçebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili’ de ihmalkar davranmamalı, Bedeninize gerekli özeni göstermeyi öğrenmelisiniz. İş hayatınız yeni bir yöne doğru ilerleyebilir. Emek verdiğiniz işlerin mükâfatını alacak ve yeni bir statü kazanacaksınız. . Evli ya da uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz yeni bir arayış hevesi bir anlık öfke ile sonrasında büyük pişmanlık duyacağınız bir ilişki deneyimleyebilir ve var olan ilişkinizin kötü bir şekilde bitmesine sebep olabilirsiniz.

Oğlak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
İşinizle ilgili konularda girişimleriniz de yaşanacak engellerle paniğe kapılarak yanlış kararlar almaktan kaçınmanız yönünde uyarıyor sizleri. Finansal konularda ayrıntılara önem vermeli ve başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Her türlü fikir alışverişine açık olun ama son kararı ve gerekli düzenlemeleri kendiniz yapın. Ailenizi ilgilendiren konularda geri planda kalmamalı gördüğünüz yanlışı uygun bir dille ifade ederek engel olmaya çalışmalısınız. Özel hayatınızda ise devam eden beraberliğinizde tartışmaları büyütmemeye çalışmalı fikir ayrılığı yaşadığınız konularda uzlaşmacı tutumunuzla olayları yumuşatmalısınız. Bekar Oğlak’lar bugün karşı cinsin tüm ilgisi sizin üzerinize olacak.

Kova Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Gökyüzü günü yaptığınız işe bağlı olarak zamanı doğru kullanabilmeniz için gerekli düzenlemelerde bulunmalı ve öncelik sıranızı belirlemeniz yönünde uyarıyor sizleri. Bunu yaptığınız takdirde daha az yorulacak daha verimli olabileceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda duyarlı olmanız her hangi bir rahatsızlık hissettiğiniz anda dikkate alarak uzman bir doktora başvurmanız olası bir problemin önüne geçmenize neden olacaktır. Yeni iş anlaşmaları başvuruda bulunduğunuz iş görüşmesinden gelecek olumlu cevap yaşamınızda yeni bir sayfa açılmasını sağlayabilir. Özel hayatınızda ise eş ya da sevgiliyle ortaklaşa kararlar alabilir ilişkinizde var olan problemleri sevgiyle aşabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Kova ’lar ise ilişkilerine resmiyet kazandırmak için kararlar alabilirler.

Balık Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Yakınlarınızla ilişkileriniz bir hayli önem kazanacak eleştirel durumlara karşı sakin bir tavır takınmalı öfkeli davranışlardan uzak durmalısınız. Her konuda siz haklı olamazsınız karşınızda ki insanları anlamaya çalışarak hareket etmelisiniz. Uzun zamandır beklediğiniz tefiniz gerçekleşebilir. Yaşanan bu olumlu gelişmelerle var olan şartları bir adım ötesine taşımak için yapmayı düşündüğünüz yatırımları bir sonra ki aya ertelemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Özel hayatınızda ise var olan sorunları aşacak ve ilişkinizi yeni bir boyuta kavuşturarak huzur bulacaksınız. Bekar Balık’lar ise hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Yine ilişkisi devam eden Balık’ lar ilişkinizi resmiyete dökme kararı alabilirsiniz. Biraz cesaretli olun ve keyifli günlerin tadını çıkarın.