Günlük Burç Yorumları(9 Haziran 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,998
Reaksiyon puanı
57,147
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri

Koç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Bugün İş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızdan biriyle ciddi problemler yaşayabilirsiniz. İşinizi gereği gibi yapıp problemleri büyütmediğiniz takdirde kariyerinizi yükseltecek çok önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda keyifli gelişmeler söz konusu. Özel yaşamınızda sesine kulak vererek hareket etmeniz gereken bir gündesiniz

Boğa Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Gökyüzü bugün iş hayatınızda büyük başarıların altına imza atabileceğinize işaret etmekte. Özel yaşamınızda ise yeniden yapılanma sürecindesiniz. Son derece duyarlı, öfkeli yaklaşımlardan uzak durup, sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz.

İkizler Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Bugün hedeflerinizi belirleyin ve sevdiklerinizin desteğiyle, emin adımlarla yürüyün. Maddi konularda oldukça şanslı bir gündesiniz. Gökyüzü size yenilenmeniz; isteklerinizin gerçekleşmesi için şahane bir gün armağan etmekte. Bunun değerini bilin. Bugün içinde karşınıza hayatınızın kadını ya da erkeği çıkabilir.

Yengeç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Bugün işinize fazlasıyla adapte olacak ve her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise Bugün ben merkezli düşünmeyi bir kenara bırakın eş ya da sevgilinize özen gösterin onun fikirlerine değer verin yanlış kararlardan uzaklaşmayı başaracaksınız.

Aslan Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Bugün iş ve özel yaşamınızda huzurunuzu başarınızı kıskanan kişilerin çevrenizde bulunarak türlü oyunlarla size rahatsızlık vermelerine fırsat vermemek sizin elinizde… Çevrenizde bulunan insanlara her zamankinden daha fazla dikkat edin ve sezgilerinizin sesine kulak vererek ilerleyin…

Terazi Burcu
Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

İş hayatınızda son derece aktif olmalı tüm dikkatinizi işinize vererek hareket etmelisiniz. Sıra dışı fikirlerinizi ifade ederek, mücadelenizde başarılı olabilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebilmek ve saygı kazanarak önemli fırsatlar elde edebilmek adına güçlü olduğunuz bir gündesiniz. Özel hayatınızı ilgilendiren konuları ulu orta konuşmak size ilerleyen günlerde size büyük zararlar verebilir.

Akrep Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Özel yaşamınızda ise beraberliğinizde sorunlar yaşıyor ve ne yaparsanız yapın bir türlü aşamıyorsanız iç sesinize kulak verin sizin için en uygun olan seçimi belirlemeniz için size yol gösterecektir. Yeni başlangıçlar yeni deneyimlere hazırsınız. Şimdi hedeflerinize doğru tüm donanımınız ve yüksek enerjinizle ilerleyin. Bugünlerde olumlu olumsuz ektiğinizi biçeceğiniz günlerdesiniz.

Yay Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Bugün kendi menfaatleri doğrultusunda sizin suçlayıcı tavırlarda bulunan ve zor durumda kalmanıza sebep olan kişi ya da kişilerin gerçek yüzünün ortaya çıkmasına şahit olabilir ve bu kişilere inanarak size tavır alan kişilerin mahcubiyetine tanıklık edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise güvenin zayıf olduğu ilişkilerde bitişler yaşanabilir.


Oğlak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Gökyüzü bugün öfkenin size her konuda zarar verebileceği konusunda uyarıcı. Aklınızı başınızda toplayın ve öfkeyle kırıcı sözler ile sadece insanları kendinizden uzaklaştıracağınızın farkına varın. Aksi halde üzülseniz de geç kalınmış pişmanlıkların kimseye faydası olmayacaktır. Özel yaşamınızda ise bitişler ve başlangıçlar la dolu enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Kova Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Bugün iş ve özel yaşamınızda istikrarlı enerjiler hakim. Sizi engellediğinize inandığınız başta davranışlarınız olmak üzere alışkanlıklar insanlar hakkında da kararlar alarak uygulamaya geçmelisiniz. Bir ilişki içindeyseniz ve sürekli aynı sorunlar tekrar ediyor yaptığınız tüm fedakarlıklara rağmen huzur sağlanmıyor ve mutsuz oluyorsanız bugün kararınızı verin ve yolunuzu çizin…

Balık Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Gökyüzü bugün önemli fırsatlarla karşılaşabilir maddi yönden karlı çıkacağınız işlere imza atabilirsiniz. Yeter ki kararlı olun ve gelen her fırsatı inceleyin yeteneklerinizin değer ve kabul göreceği şanslı zamanlardasınız. Yakın çevrenizde yaşanacak tartışmalardan mümkün olduğu kadar uzak durmalı ve sakinliğinizi korumalısınız. Özel yaşamınızda ise birden fazla duyguyu yaşayabileceğiniz bir dönem aynı anda yoğun duyguların. karmaşası sizleri yorabilir. Yaşamınıza aniden giren biri ve devam eden birlikteliğiniz arasında sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz​