Günlük Burç Yorumları(24 Mayıs 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,991
Reaksiyon puanı
57,140
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Koç Burcu ♈
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Gökyüzü bugün duygusal konularda yanlış kararlar verebileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Uzun zamandır yaşananların birikimi çok sert çıkışlar yapmanıza ve geri dönüşü mümkün olmayan kararlar alınmasına sebep olabilir öfke ile kalkan zararla oturur unutmayın. İş hayatınızda ise bugün alacağınız teklifler yeni fırsatları beraberinde getirebilir.



Boğa Burcu ♉
Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda tepkilerinizi kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Bugün birlikte çalıştığınız insanlar sizi çok çabuk kızdırarak hata yapmanıza sebep olabilirler. Oto kontrolünüzü sonuna kadar kullanmalısınız. Bekar Boğa’lar bugün karşınıza çıkacak sizinle yakınlık kurmak isteyen insanlara karşı nazik davranın ve size yaklaşmalarına izin verin.

İkizler Burcu ♊
Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Bugün iş hayatınızda son derece aktif olmalı tüm dikkatinizi işinize vererek hareket etmelisiniz. Sıra dışı fikirlerinizi ifade ederek, mücadelenizde başarılı olabilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebilmek ve saygı kazanarak önemli fırsatlar elde edebilmek adına güçlü olduğunuz bir gündesiniz. Özel hayatınızı ilgilendiren konularda gizliliğe önem vererek hareket edin.

Yengeç Burcu ♋
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Bugün; işinizle ilgili her konuda yeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Kendinize güvenmeli başkalarının dediklerini umursamadan kendi istek ve arzularınıza yönelerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizin ilgili tavırları kaybettiğiniz heyecanı hatırlatacak sizlere.

Aslan Burcu ♌
Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Gökyüzü kendinize olan güveninizi bir an evvel harekete geçirmeniz ve kendinizi geri planda tutma duygunuzdan arınmanız için sizleri uyarıyor adeta. Bugün sağlığınızla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz korkmayın sadece ihmalkar olmadan birinci önceliğinizin sağlığınız olduğunun farkına varın. Özel yaşamınızda eş ya da sevgili ile problemler yaşayan Aslan burçlarına tavsiyem anlayışlı davranırken duygularınızın suiistimal edilmesine izin vermeyin.

Başak Burcu ♍
Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Gökyüzü bugün kişisel olarak iş ve eğitsel konularda kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlara işaret etmekte. Mesleki konularda başarı ve kazanç sizleri karşılamakta. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın deneyimleyeceği olaylar karşısında sessiz kalması sinirlerinizi bozabilir ve öfkenizi sevdiğiniz insandan çıkarmaya kalkabilirsiniz.

Terazi Burcu ♎
Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

Gökyüzü bugün hukuki bir problemin istediğiniz yönde sonuçlanarak hakkınız olanı alacağınıza işaret etmekte. İş hayatınızda uzlaşmacı tavırlarınız ve olaylara yaklaşımınız maddi manevi kazançlı çıkmanızı sağlarken aynı zamanda size kapıların aralanmasını sağlayabilir. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Terazi’ler bugün her türlü gelişmeyi olumlu değerlendirmeli ve cesaretli davranmalısınız.

Akrep Burcu ♏
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Gökyüzü bugün akrabalarınızla ilişkilerinizde mesafeli davranmanız için uyarıyor sizleri. Bir anda güvene dayalı konuşacağınız sözler size karşı kullanılabilir ve özel yaşamınızda buna bağlı krizler yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili konular da da uzun zamandır beklediğiniz haber olumlu yönde bugün gelebilir.

Yay Burcu ♐
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Meslek hayatınızı yeniden yapılandırabileceğiniz bir gündesiniz. Haklarınızı arayın taleplerinizi ifade edin ve profesyonelliğinizi konuşturun. Özel yaşamınızda ise krizleri aşacak ve radikal kararlar alarak şansınız her bakımdan sizleri mutlu kılacak.

Oğlak Burcu ♑
Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Sizi sabitleyen ilerleme kaydetmenize engel olan durumlar yaşamınızdan hızla uzaklaşmaya başlayacak ve rahatlayacaksınız. Yeni bir büyüme devresinin içindesiniz. Dikkatinizi dağıtmadan hareket etmeye önem göstermelisiniz. Bugün işinizle ilgili ertelediğiniz ve gereken önemi göstermediğiniz ‘’Gösteremediğiniz’’ konuları gündeminize almalı ve birlikte çalıştığınız insanların da görüşlerine başvurarak disiplinli bir şekilde çalışmalı ve düzenlemelerde bulunmalısınız. Özel yaşamınızda ise başkalarının dolduruşuna gelmemelisiniz aksi halde sevdiğiniz insanı kaybedebilirsiniz…

Kova Burcu ♒
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Bugün işinizle ilgili konularda çalışma arkadaşlarınızın haksız eleştirileri ve engelleri ile karşılaşmanız olasıdır. Sahip olduğunuz yüksek enerji bu durumdan minimum seviyede etkilenmenizi sağlayacaktır fakat, Eleştirileri yapıcı yönde kullanarak aleyhinizde atıp tutanları kendi safınıza çekebilirsiniz seçim sizin. Bugün ailenizi ilgilendiren konularda ısrarcı davranın ve yakınlarınızdan da bu konu ile ilgili yardım istemekten çekinmeyin. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın yoğun ilgisinden bunalabilirsiniz…

Balık Burcu ♓
Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Gökyüzü bugün; Yüksek enerjinizden rahatsızlık duyacak kişilerle karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Aldırmayın ve iç sesinize kulak vererek ilerleyin. Sizler zaten nerede kime fedakârlık etmeniz gerektiğini bilirsiniz. Fedakârlık ayrı bir şeydir sömürü apayrı. Hiç kimsenin sizi bu anlamda kullanmaya kalkmasına müsaade etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Balık’lar eşinizden gelecek hoş bir sürprizle oldukça duygulanacaksınız. Beraberliği olmayan Balık’lar kısa bir süre önce tanıştığınız kalbinizi hızla çarptıran o özel insanla tekrar görüşmek için bir adım atın. Biraz cesaret size pek çok şey kazandırabilir.​