Günlük Burç Yorumları(23 Ocak 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,998
Reaksiyon puanı
57,146
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü bugün iş hayatınızda beklemediğiniz iptal ve sorunlarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Başkalarının beceriksizliği yüzünden sorunlar söz konusu olabilir. Panik yapmayın ve sağduyulu davranın. Bunu başardığınızda her türlü olumsuzluğun üstesinden gelecek aleyhinize gelişen hemen her konuyu lehinize çevirebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınları ve yakın çevresinde bulunan insanların imalı sözlerini duymazdan gelin ve kendinize hiç bir sınırlama getirmeden içinizden geldiği gibi davranın. Yüzlerinin aldığı ifadeden doğal davranmanın pozitifitenizin etkisinin ne denli etkili olabileceğine şahitlik edin. Bekar ve ilişkisi devam eden Koç’lar bugün kıskançlık duygunuz sevdiğiniz insane haksızca davranışlar sergilemenize sebep olabilir….

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Gökyüzü bugün iş hayatınızda şansın sizinle olduğunu müjdeliyor. Bugün girişimleriniz olumlu sonuçlanacak ve herşey istediğiniz şekilde ilerleyecektir. Kelimelere takılıp kalmadan kimsenin enerjinizi düşürmesine izin vermeden yapabileceklerinizin farkına varın ve gücünüzü sonuna kadar kullanın kazanın! Özel yaşamınızda ise sapla samanı birbirinden ayırarak doğru kararlar alabileceksiniz. Aşk ve güven tazeleyeceğiniz bu keyifli günün tadını çıkarın ve cesur adımlar atmaktan çekinmeyin…

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Gökyüzü bugün disiplinli bir şekilde çalışmanız ve tüm dikkatinizi işinize yöneltmeniz konusunda destekliyor sizleri. Günlerdir yaşadığınız yorucu enerjilerden sonra işinize odaklanarak başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların olumsuz sözlerine takılıp kalmadan bu olumu enerjileri en doğru şekilde kullanmaya bakın. Kendinize olan güvenle liderlik yeteneklerinizi ortaya koyabilir yapılan görüşme ve toplantılarda birlikte çalıştığınız insanların destek ve onayını alabilirsiniz. Bu süreçte ani kararlar almaktan kaçınmalı ve her şeyi sakinlikle ele almalısınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızı kontrol altında tutmanız oldukça güç olabilir birlikte olduğunuz insanın ısrarcı tavırları bunu daha da arttırabilir. Her ne olursa olsun sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Gökler yeni insanlarla tanışmaların iş hayatınıza size sunacağı şanslara işaret etmekte. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni bilgiler yeni öğretilerle kendinizi mesleğinizle ilgili konularda daha da uzmanlaştırabilirsiniz. Ufkunuzu geniş tutmalı ve kalıplaşmış düşüncelerinizi yıkmalısınız. Yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı sizin gibi sabit bir burcun insanı için bunları yapabilmek ilk etapta zor olsa da siz her hangi bir şeyi istediğinizde gerçekleştirebilecek irade gücüne sahipsiniz. Şimdi iradenizi ortaya koyma zamanı. Özel yaşamınızda da beraber olduğunuz eş yada sevgilinizin bu konuda tüm desteğiyle yanınızda olması işinizi oldukça kolaylaştırarak güvenle hareket etmenizi sağlayacaktır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Gökler finansal konularla ilgili hassasiyetin devamına işaret etmekte, Bu süreç içinde harcamalar çekler kredi gibi konularda özelliklede ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlarla hesap kitap yaparak artıyı eksiyi dengelemeyi başaramazsanız durum sizin için hiçte iç açıcı olmayan sonuçları beraberinde getirebilir. Birlikte çalıştığınız insanların güvenilirliğini yeniden gözden geçirmeniz ve ortaya çıkan tabloya göre gerekiyorsa yolları ayırmanız faydanıza olacaktır. Başkalarının sorumlu olduğu konularda kabak sizin başınıza patlayabilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla sorunlarınızı yapıcı bir şekilde değerlendirmeniz birbirinize olan sevginizi arttırarak sizi daha da yakınlaştıracaktır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Bugün sorumluluklarınızın izin verdiği ölçüde isteklerinizi gerçekleştirebilecek olmanız kısıtlanmış ve zorlanmış düşüncesine kapılmanıza neden olabilir. Bu duygunun sizi kariyerinizi ilgilendiren konularda sorumluluklarınızdan koparmasına izin vermeyin. İşinizi disiplinli ve özenli şekilde yapmaya çalışın. Bunu yaptığınız sürece isteklerinize ulaşabileceksiniz. Şunu unutmayın emeklemeden yürümek yürümeden koşmak yok. Bu süreç emekleme dönemi sizler için sonunda yürüyeceğinizi bilerek güvenle atın adımlarınızı. Yakın çevrenizde gelişen olaylar enerjinizi düşürebilir. Mümkünse ortamdan uzaklaşın ve enerjinizi yükseltecek bir şeyler yapın.

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Bugün zihinsel olarak çok aktif olacaksınız. İşinizle ilgili bir konuda iki insanın arasındaki soruna çözüm üretmeniz için hakemlik yapmanız istenebilir ve siz nasıl davranmanız gerektiği konusunda kararsız kalabilirsiniz. Eğer imkanınız varsa hakemlik yapmamaya çalışın. Siz yapmanız gereken görevlerinizle ilgilenin ve bu tarz konuların dışında kalmaya bakın. Özel yaşamınızda ise aile bireylerinin fikir ve düşüncelerinize tepkiyle karşılık vermesi ve eleştirel tavırları sizi üzebilir. Yapmak istediğiniz şeylerden sizi kasten uzak tutmaya çalıştıkları düşüncesine kapılabilirsiniz. Buda ilişkileriniz açısından zedeleyici olacaktır. Günün gerginliğiyle tepki vermeden karşılıklı anlayışla konuşmak yapmak istediklerinizi net bir şekilde ifade ederek onları ikna etmeye çalışmanız sorunu ortadan kaldıracaktır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Bugün, Zorlayıcı olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız çözüme kavuşturulmadan üstü kapanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu kez son derece net tavırlar sergileyerek duygu ve düşüncelerinizi ifade etmelisiniz. Hiç kimse iyi niyetinizi suiistimal etmemeli! Bekar Akrep’ler aşk her an kapınızı çalabilir. Alışkanlıklarınızdan uzaklaşın ve yeniliklere açık olun. Sorunlu bir ilişki içinde olan Akrepler yaşamınızın genelini olumsuzluklar halkası sarmışken seçimlerinizi belirlemeli ve yol ayrımına gitmek için harekete geçmelisiniz….

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Gökyüzü özel hayatınızda mutluluğu yakalamak ve sahip çıkmak adına, sizleri daha fazla mücadele etmeniz konusunda, disipline edecek. Bugün içinde, ilişkinizle ilgili alacağınız kararlarda aceleci davranmayın. Gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamanız için, öncelikle sorumluluklarınızı gözden geçirmeli; kendinize öz eleştiride bulunmalısınız. Bugüne kadar yaşadıklarınızdan dersler çıkarmak; bundan sonra yaşayacaklarınızda sizin için son derece önem taşıyacaktır. İş hayatınızda beklenmedik fırsatlar kapınızı çalacak ani kararlar vermeden, iyice araştırarak, temkinli davranışlar sergileyerek işe koyulmalısınız. Bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızda ki keşkelerden de kurtulmuş olacaksınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Gökler müthiş bir azim veriyor sizlere. Elinizi attığınız her işte başarıya ulaşmanız için tüm gücüyle destekliyor sizleri. Bu süreçte maddi konularda daha farklı arayışlar daha orijinal fikirlerin peşinden gitmelisiniz bunu gerçekleştirdiğinizde rakiplerinize karşı açık ara galibiyetiniz kaçınılmaz olacaktır. Bu dönemde sağlığınızda kuvvetlenecek fiziksel olarak ta kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Özel yaşamınıza gelince beraber olduğunuz insanla daha fazla birlikte olmaya özen göstermeli ve ilişkinizi canlandırmak için aktivitelerde bulunmalısınız. Yine bu dönemde yapacağınız küçük jestler ilişkiyi güçlendirmek açısından motive edicidir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Göksel enerjiler bugün Hayata karşı daha cesur ve kararlı adımlar atmanız için destekliyor sizleri. Maddi alanlarda başarılı olma arzunuz yükselecek ve doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Kimsenin etkisi altında kalmadan kendiniz için en faydalı olacak kazanımları değerlendirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız. Her şeyin en iyisine sahip olma arzunuz kuvvetleniyor ve sonunda kendinize hak ettiğiniz değeri vermeyi başarıyorsunuz. Aile ve yakınlarınızla ilgili konularda dikkatli ve hassas davranmanız gereken bir gündesiniz. Pire için yorganı yakmanın anlamı yok bu süreç ilişkiler açısından temkinli ve sağduyulu hareket etmeyi gerektiriyor.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Gökyüzü bugün harcamalarınızı planlı yapmanız konusunda uyarıyor sizleri, Bugün cazip görünen fırsatlar daha sonra üzülmenize neden olabilir yatırımlar için uygun bir gün değildir. Birikimlerinizi değerlendirmek için iyice araştırma yapmalı ve acele kararlar vermekten kaçınmalısınız. Faturalar kredi kartı gibi ödemelerinizin de düzenli yapılıp yapılmadığını kontrol etmenizde fayda var. Bugün uzak bir yerde bulunan bir akrabanız ya da arkadaşınızdan olumlu bir haber alabilirsiniz. Çocukları ilgilendiren konular da da yaşanacak olumlu bir gelişme mutluluğunu arttırabilir.​
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Bu @Harunnn60
Aile ve yakınlarınızla ilgili konularda dikkatli ve hassas davranmanız gereken bir gündesiniz. Pire için yorganı yakmanın anlamı yok bu süreç ilişkiler açısından temkinli ve sağduyulu hareket etmeyi gerektiriyor.

Bu @destere
Bekar ve ilişkisi devam eden Koç’lar bugün kıskançlık duygunuz sevdiğiniz insane haksızca davranışlar sergilemenize sebep olabilir….

Sizde zaten bir kayışı koparma durumları alınganlıklar var son günlerde kayışı sıkı tutun diyor burc ikinizede uyarı yapmış :A :A :A
 

Harunnn60

Emekli
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
49,573
Reaksiyon puanı
44,755
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Bu @Harunnn60
Aile ve yakınlarınızla ilgili konularda dikkatli ve hassas davranmanız gereken bir gündesiniz. Pire için yorganı yakmanın anlamı yok bu süreç ilişkiler açısından temkinli ve sağduyulu hareket etmeyi gerektiriyor.

Bu @destere
Bekar ve ilişkisi devam eden Koç’lar bugün kıskançlık duygunuz sevdiğiniz insane haksızca davranışlar sergilemenize sebep olabilir….

Sizde zaten bir kayışı koparma durumları alınganlıklar var son günlerde kayışı sıkı tutun diyor burc ikinizede uyarı yapmış :A :A :A
Doğru demiş :F
 

destere

Favori Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
67,698
Reaksiyon puanı
41,332
Puanı
1,059
Bekar ve ilişkisi devam eden Koç’lar bugün kıskançlık duygunuz sevdiğiniz insane haksızca davranışlar sergilemenize sebep olabilir….

burcuma göre bugün acayip sinirliymişim kıskançlık krizlerine girmemde cabası? @Harunnn60 gagasına söyle buralarda dolaşmasın @Çiğdem- :) muayyen günümdeyim gaganın ümüğünü sıkarım:) senden ve benden uzak olsun :)
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Bekar ve ilişkisi devam eden Koç’lar bugün kıskançlık duygunuz sevdiğiniz insane haksızca davranışlar sergilemenize sebep olabilir….

burcuma göre bugün acayip sinirliymişim kıskançlık krizlerine girmemde cabası? @Harunnn60 gagasına söyle buralarda dolaşmasın @Çiğdem- :) muayyen günümdeyim gaganın ümüğünü sıkarım:) senden ve benden uzak olsun :)
Aaa @Harunnn60 doğum günü yanı 24 saat o ne isterse yapacaksın üzmüceksin
:A :A :A