Günlük Burç Yorumları(23 Mayıs 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,934
Reaksiyon puanı
57,091
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Koç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Bugün olumlu olaylar, mutluluk ve refah gün boyunca sizlerle birlikte. Kişisel ve profesyonel hedeflerinize odaklanarak mücadele etmeniz ve başarıyı yakalamanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda da olumlu değişim ve heyecan verici gelişmeler söz konusu olabilir. Bekar Koçlar kendi mesleğinizden yada işiniz gereği tanışacağınız biri ile duygusal bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Boğa Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Bugün, Madden manen kazançlarınız artıyor ve siz büyük işler başarabilirsiniz. Finansal sorunlar ardınızda kalıyor Cesaret, coşku ve iş ile ilgili kararlarınızı başarıya taşıyacaktır. Bugün kendinize olan güveninizi ve öz saygınızı yeniden kazanacak sapla samanı birbirinden ayırt edebilmiş olmanın olgunluğunu bilgelik ile yaşamınızın geneline yansıtacaksınız. Özel yaşamınızda ise olumlu gelişmeler ile rahat bir nefes almaya başlıyorsunuz. Aşk hayatınızda heyecanlı tutkulu gelişmeler sizi kendinize getirecek.

İkizler Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Bugün Yurt dışına gitme hayaliniz varsa işinizle ilgili bu hayalinizi gerçekleştirebilir kazançlı çıkabilir önemli ortaklıklar ve iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise her şeyi en kötü hali ile değerlendirmeye başlayabilir ön yargılarınızın kurbanı olabilirsiniz. Kötü içgüdülerinizden ve ön yargılı davranışlarınızdan uzaklaşmalısınız.

Yengeç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Gizli düşmanlıklarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz özellikle işinizle ilgili konularda dikkatli olmanız yararınıza olacaktır. Yeni proje ve yatırımlarınız için gizliliğe önem verin siz bir işverenseniz yanınızda çalışan birinin ihaneti ile rakiplerinizle güç mücadeleleri yapmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızın da hassasiyet kazandığı bir gündesiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızı düzeltmek ilişkinizi kurtarmak için harekete geçebilir duygularınızı pişmanlıklarınızı açıkça ifade ederek ilişkinizi yeniden aşkın gücü ile diriltebilirsiniz.

Aslan Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Bugün işinizle ilgili konularda engeller le karşı karşıya kalabilir oldu gözü ile baktığınız işlerinizin iptal olması ile büyük bir şaşkınlık ve finansal olarak zorluklarla karşılaşabilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda için öfke ve stres kontrolünü yapmalısınız aksi takdirde üzücü durumlara sebep olabilirsiniz. Özel yaşamınızda da mutlu olmak için fedakarlık yapmalısınız.

Başak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Bugün beklentilerinizi gerçekleştirmek için daha fazla mücadele etmeli işinizle ilgili konularda kararlarınızı netleştirip tereddütlerden uzak kalarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir tartışmak saplanıp kalmak yerine aşmak için çabalamanız olumlu sonuçları beraberinde getirecektir.

Terazi Burcu
Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

Bugün ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi çok huzurlu ve güzel hissedeceksiniz sahip olduğunuz bu olumlu enerji ile güzel insanlar ile iş ve özel yaşamınızda iş birlikleri yeni ve doğru gelişmeler kaybettiğiniz ümitlerinizi yeniden kazanmanızı hayattan keyif almanızı sağlamanıza yardımcı olacaktır. İyi niyetinizin karşılığınız sevgi ve şefkatle alacağınız keyifli enerjiler ile karşı karşıyasınız. Özel yaşamınızda ise kalıcı ilişkiler kurabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Akrep Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Bugün iş hayatınızda olumlu şeyler sabırla hareket etmenin mükafatı olacak sizlere. Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizle konuşmak kararlarınızı ifade etmek için bugün acele etmeyin daha doğru bir zamanı bekleyin. Bugün imkanlarınız dahilinde yeni bir araç satın alabilir ve mülkiyet yatırım için elverişli şartlarla karşılaşabilirsiniz.

Yay Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Hayatınızın her alanını etkileyecek hızlı veya beklenmedik değişimlerin sonuçlarını buna bağlı olumlu ve olumsuz olaylar ile karşılaşabilirsiniz bugün. Yaşanacak değişikliklerin öngörülemeyen doğası duygularının oldukça yoğun olmasına ve değişen koşullara hızlı tepkiler vermenize neden olacaktır. Değişikliğe uyum sağlamak öğrenme ve adapte olma bu süreci doğru değerlendirmeniz açısından her bakımdan fazlası ile önemli olacaktır.

Oğlak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Bugün iş ve eğitimle ilgili konularda şans sizden yana. Arkadaşlarınızdan gelecek fikir ve önerilere açık olmalı zamanı kazanca çevirebileceğiniz imkanları kaçırmamalısınız. Uzun süredir sağlık sorunları ile uğraşan Oğlaklar bugün yaşayacağınız gelişmelerle tamamen sağlığınıza kavuşabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise romantizm tutku ve heyecan ruhunuzu aşk ile şifalandırabilir.

Kova Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Sağlığınız başta olmak üzere pek çok konuda yaşanacak olumlu gelişmelerle mutlu olacağınız bir gün karşılıyor sizleri. Ayrıca finansal konularda beklediğiniz iyi bir haberleri alabilir arzu ettiğiniz önemli bir yatırımı gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle daha fazla ilgilenmeli romantik ortamlar hazırlayarak ilişkinizi renklendirmelisiniz. İlk adımın daima ondan gelmesini beklemeden siz ilişkinize emek vermelisiniz.

Balık Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Maddi manevi pek çok sıkıntınız bugün tam anlamı ile sona erecek. Başarı hayatın her alanında sizi takip edecek ve karşınıza değerlendirebileceğiniz pek çok fırsat çıkacak sizi seven dostlarınız ve eşinizin desteği ile çok önemli işler gerçekleştirebileceksiniz. Bekar Balıklar bugün ruh eşinizle karşılaşabilir kalıcı bir beraberliğe adım atabilir var olan ilişkinizi nikahla taçlandırabilirsiniz. Yeni bir araç satın alma veya yeni mülk gibi gelişmeler sürpriz yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz.​
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,195
Reaksiyon puanı
62,827
Puanı
1,060
Şenaycım sağol bana uygun bişey söylemediğin için :(
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
"Gizli düşmanlıklarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz " :A
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
"Gizli düşmanlıklarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz " :A

söyliyim ben sana gizli düşmanlarını :A
@Çiğdem- @xemrexxx


Yok be onlarda değildir benim dediklerimden daha bela insan mı var :A
Hiç biriniz bilememişsiniz @MasacRE- en büyük gizli düşmanı @mrt-06 ın 3 kişiyede bedel Kütük bey :A :A :A
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Aaa olabilir cnm sonucta belli olmaz napacağı :A :A :A @MasacRE-
cansu-dere-182619NH.jpg