Günlük Burç Yorumları(23 Mart 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,946
Reaksiyon puanı
57,096
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Bugün iş hayatınızda tartışmalar söz konusu olabilir. Özellikle ortak bir projenin sorumluluğu yöneten Koç’lar bu sure içinde öfkenizi kontrol altında tutmalı fevri davranışlar içinde olmamaya her zamankinden daha fazla önem göstermelisiniz. İsteklerinize ulaşmak için her zamankinden daha fazla çaba göstermeniz gerekecek ve kendi içsel dönüşümünüzü gerçekleştirdiğiniz oranda başarı elde edebileceksiniz. İş hayatınızda her şey beklediğinizden daha iyi olabilir gayretli ve sabırlı olduğunuz takdirde. Giderlerinizi yönetmek için akıllı çözümler düşünmelisiniz. Özel yaşamınızda uzun bir süredir devam eden karabulutların dağılmasına gerçekçi davranarak hatalarınızın ve size yapılan yanlışların adil bir şekilde farkına varmanızı sağlayacak. İlişkinizi ya iyileştirecek ya da kangren olan sorunları sonlandırıp yeni başlangıçlara yürüyeceksiniz. Aşk hayatınızda kararlarınız eş ya da sevgilinizin tutumu ile netlik kazanacak. Duygularınızı özgür bırakın ve anlayışlı davranın.


Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
İş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişte engellendiğiniz haksızlığa uğradığınız konularda öylesine önemli etkili gelişmeler yaşanabilir’ ki herkesin cennetinin de cehenneminin de bu dünyada yaşandığına şahitlik edebilirsiniz. Öğrenci Boğa’lar sizlerde eğitim hayatınıza gereken önemi vererek hareket ederseniz başarısız olduğunuz pek çok konuda önemli bir çıkış yeni bir başlangıç gerçekleştirebilirsiniz. Evli Boğa’lar sizlerde bugünlerde eşinizin aşırı eleştirel en ufak hareketinizden nerede ise rahatsızlık duyarak tepki verdiği davranışları karşısında ona nasıl davranacağınızı belirlemekte zorlanabilirsiniz. Sakin kalın ve onun sakinleşmesini bekledikten sonra iyi bir uyarı ile kendisine gelmesini sağlayın. Sabrınız ilişkinizin en güzel keyifli zamanlarının kapılarını aralayacak sizlere Ayrıca kilo problemi olan Boğa’lar Burcunuzda ki Dolunay’ın ardından diyete başlayabilir başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını alacak takdir edilip güçlü insanlardan gelen destek ve güvenle başarı merdivenlerinde hızla ilerleyeceksiniz. Seçimlerinizi çok iyi yapmalı gücünüzün bir an önce farkına varmalısınız.


Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
İş hayatınızda zarar ettiğiniz konularda zekanızı ve olgunluğunuzu konuşturarak yeni fırsatlar yeni imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Finansal konularda bu enerjiyi çok iyi değerlendirmelisiniz. Karlı yatırımlar gerçekleştirebilir uzun vadede nakit akışı sağlayacak ek işler yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, 17 Kasım ile birlikte süpriz gelişmeler söz konusu aşk yüreğinizi taçlandırabilir… Bu enerji sizler için enerjisi yüksek keyifli gelişmelerle dolu iş ve özel yaşamınızda seçimlerinizi akıllıca yaptığınız takdirde etkileri önümüzdeki 1 yıl boyunca devam edecektir. Tepkilerinizi sözlerinize dökmeden profesyonelce davranmalı Aşkın hükmüne teslim olun ve birbirinize güvenerek hareket edin. Nedeni ne olursa olsun, karamsarlığınızı arkanızda bırakın kendi hayatınızın patronu olmanızın vakti geldi de geçiyor bile. Şimdi Kalbinizi açın ve ruhunuzu özgürleştirin.



Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Bugün iş ve özel hayatınızda ilişkilerinizi güçlendirecek daha doğrusu güçlü bağlarınız daha da kuvvetlenecek ve size değer veren kişilerden gelecek şanslar yakalayacaksınız. Haklı olmak için haksız davranışlar içinde olmadığınız sürece! İş hayatınızda ise sorumluluklarınızın ağırlığı strese girmenize ve tartışmaya hazır bir ruh hali içinde olmanıza sebep olabilir. Dikkatli olun özellikle yönetici pozisyonunda olan insanlarla ilişkilerinizin bozulmaması için hassas olmalı iş hayatınıza duygularınızı yansıtmadan hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Yengeçler eşinizle uzun süredir aynı tekrarlar ile devam eden sorunlu bir ilişkiniz varsa bitişler yaşanabilir. Kendinizi anlatmaya çalışmanıza rağmen eşinizin bunu görmezden gelmesi sizin duygusallığınıza duygusuzca yaklaşması ilişkiyi sonlandıran tarafın siz olmanıza neden olabilir. Yine bu enerji ile bekar Yengeçler yeni tanışmalar aşk hayatınızın rotasını değiştirebilir.


Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Bugün ş hayatınızda yeni imkanlar yeni projeler için sürpriz teklifler ile karşılaşabilirsiniz. Yenilikçi davranmalı her türlü işbirliğine yeni fikir ve projeye açık olmalısınız. Size bu teklifleri getiren insanlar sizin neleri başarıp başaramayacağınızın bilinci ile size geliyorlar bunun farkına varmalı yeteneklerinize de kendinize de güvenerek kararlar almalısınız. Özel yaşamınızda ise evli Aslan’lar sizler için oldukça hassas ve seçimlerinizin fazlasıyla önem taşıdığı günler. Sorunlarınız varsa ve aşmakta zorlanıyorsanız, Olayları tek taraflı düşünmemeli biraz anlayışın ilişkinizi güçlendireceğini bilerek hareket etmelisiniz ilişkiniz ile ilgili sonucu ise sizin tercihleriniz belirleyecek. Bekar Aslanlar Aşk hayatınızda da sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız.



Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
İş ve özel yaşamınızda hiç kimse ile tartışmamaya özen gösterin. Kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Akışa ayak uydurun ve değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenerek hareket edin ve gün boyu kişisel güvenliğinizle ilgili konularda dikkatli olun kesici ve yanıcı aletlerle ilgili kazalar yaşanabilir. Bu konularda aile bireylerinizi de uyarmalı ve dikkatli olmalarını sağlamalısınız. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizle aranızda ki tutku ve heyecan artarken aynı zamanda tartışmalar ve zıtlaşmaları da beraberinde gelecektir. Aynı şeyler üzerinde farklı düşünülebileceğini kabullenerek hareket ederseniz sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Eş yada sevgiliniz ile üstünlük çabası içine girerseniz duygularınızı hırsa kurban edersiniz dikkatli davranın. Her iki tarafında anlayışlı olması bu dönemde fazlası ile önem taşımakta. Yıkmak kolay yapmak zordur. Bu düşünce ile ilişkinize sahip çıkın sevmek yürekli olanların işidir. Sizlerde yürekli cesaretli sevdiklerine sahip çıkan insanlarsınız bunun yüksek bilincini tavır ve kararlarınıza yansıtarak hareket edin.


Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Bugün iş değişikliği düşünüyorsanız gerçekleştirebilir yeni bir iş yada projenin başına geçebilir iş hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz imkanlarla karşılaşacağınız yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise evli Terazi’ler öfke ile kararlar almadan önce son derece iyi düşünmeli kaybedeceğiniz ve kazanacaklarınızın manevi dengesini hesaplayarak hareket etmelisiniz. Eğitim hayatı devam eden Terazi’ler arzu ettiğiniz eğitim programı ile ilgili beklediğiniz haberleri alabilir belki de kazanacağınız burs haberi ile eğitim hayatınıza bambaşka bir yön çizebilirsiniz. Gribal enfeksiyonlar ve eklemleriniz ile ilgili sağlık sorunları bu dönemde gün yüzüne çıkabilir erken teşhis kısa süre içinde iyileşmenizi sağlayabilir. Bekar Terazi’ler sizlerde aşka küskün ruhunuzu kırılmış kalbinizi aşkın mucizevi gücü ile iyileştirecek o özel insanla karşılaşabilirsiniz.


Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Gezegensel enerjiler bugün sizleri fazlası ile sinirli kılabilir ve kendinize itiraf etmekte zorlandığınız pek çok şeyin bastırılmış lığı ile aşırı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Sürekli tekrar eden problemlerinize yeni bir tanesinin daha eklenmesi ile birlikte olduğunuz insanın aşağılayıcı suçlayıcı davranışları iler karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda ise resmi kurumlarda çalışan Akrepler bürokratik engeller ile gerginlikler yaşayabilirsiniz mücadeleci olmalı ve zorlukların üzerine gitmelisiniz. Özel yaşamınızda ki sorunları sonlandırdığınız takdirde sakinleşen zihninizle iş hayatınızda ki zorlukları atlatabilecek enerjiyi kendinizde bulabileceksiniz. Bekar Akrepler içinse şaşırtıcı enerjiler söz konusu olabilir. Aşk tutku ve heyecan yeni başlangıçlarla sarabilir ruhunuzu. Sevginizi paylaşın ifade edin sevgi tek taraflı yaşandığında kısırlaşır bunu aklınızdan çıkarmayın ve zamanla yarışmak yerine zamanı aşk ile tamamlamaya bakmalısınız.


Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Bugün Enerjinizi iş ve aile hayatınıza yansıtmalı ve son derece mücadeleci ve girişimci davranmalısınız. Öfkeden aynı tekrarlardan her konuda uzak durmalı kendinizi geliştirmeli ve iş hayatınızda iş birliklerine de güç birliklerine de açık olmalısınız. Özel yaşamınızda ise beraberliğinde ani bitişler yaşamış olan Yay’lar, geçmişte kaçırdığınız şansları tekrar önünüze getirecek. Sizin hatalarınız ya da yeterli çabayı gösteremediğiniz için biten ilişkinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi manevi olumlu enerjiler sizinle birlikte ilerlerken aldığınız her nefesi daha anlamlı hale getirmek sizin iradenizde. Şimdi geç olmadan iradenize güvenin ve hayatın güzelliklerine güzellik katın.



Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Bugün İşle ilgili konularda yeni insanlar tanıyabilir yeni girişimlerde bulunarak kısa sürede başarılı işlerin altına imza atarak maddi manevi kazançlı çıkacağınız işlere yönelebilirsiniz. Fikirlerinizin kazanıma döneceği bu günleri iyi değerlendirmeli mesleki konularda hiç bir çalışma ve görüşmeyi ertelemeden hareket etmelisiniz. Kazanımlarınız artmaya başlarken para düşkünü simsar yakınlarınıza ve sözde arkadaşlara da dikkat etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kendi yakınlarınız ile ilgili konularda hayal kırıklıkları yaşayabilir arkanızdan çevrilen çirkin oyunları fark ederek bu kadarını nasıl yapabildiklerini anlamakta zorlanabilirsiniz. Bu güçlü enerjiyi doğru şekilde kullanmalı ve bu kişiler ile aranıza deyim yerinde ise aşılması güç taş duvarlar örüp arkanızda bırakmalısınız. Aşk hayatınıza eş ya da sevgilinize minnet ve sevginizi göstermeli bu kişilerin etkisi altında kalarak aşka yaptığınız haksızlıkları telafi etmek için çaba göstermelisiniz. Bekar Oğlaklar sizlerde iş hayatınız dan dolayı tanıyacağınız bir insanla büyük bir aşka doğru yol alabilirsiniz.


Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Bugün Bekar ve ilişkisi olmayan Kova’lar için AŞK ta tertemiz bir sürecin startını veriyor Aşk en saf en tutkulu en güzel hali ile gelip kalbinize ansızın okunu atabilir. Heyecanı yüksek kalıcı bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. İş hayatınızda gizli saklı olayların içine çekilmek istenebilir buna bağlı yanılgılar yaşayabilirsiniz. Size güvenen insanların sırlarını ifşa etmekten uzak durmalı öfkenize yenilerek size güvenen kişileri yarı yolda bırakmamalısınız. İşinizle ilgili konularda kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Yine bu dönemde akrabalarınızla ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır kronikleşmiş bir sağlık sorununuz varsa yada geçmişte ciddi bir sağlık sorunu yaşadıysanız mutlaka bir doktora görünmeli ve ciddi sorunlar çıkmasının önüne geçmelisiniz. Finansal konularda ise şans sizden yana beklenmedik ek gelirler söz konusu olabilir.


Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Bugün aşk acısı ile yanan yüreğinizdeki ateşi sevginin huzur denizinde arındırabilirsiniz. Özelik ile Evli Balık’lar ilişkinizde sorunlar durmaksızın aynı tekrarlarla sizi yoruyor ve artık bu duruma dayanamıyorsanız ya noktayı koyacak yada birlikte olduğunuz insanın duygularınızla oynamasına izin vermeye devam edecek ve tek taraflı kendinizi bu ilişkiye FEDA edeceksiniz. Değişmeyeceğini bildiğiniz gerçekleri hayallere tercih etmek istiyorsanız seçim sizin.Arkadaşlık ilişkilerinizde ve özel yaşamınızda kendinize her zamankinden daha fazla değer verecek bulunduğunuz şartları farklı bakış açıları ile değerlendirerek doğru kararlar alabileceksiniz. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu ilişkileriniz ister iş ister aileniz olsun tüm ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve tek taraflı düşünmeden hareket etmelisiniz. Hepimiz aynı yöne bakıyor farklı yönleri ile değerlendirmelerde bulunuyoruz bunu aklınızdan çıkarmayın. İşinizle ilgili konularda da rakiplerinizin önüne geçebilir önemli bir terfi alabilir kendi işinizin sahibiyseniz önemli bir çıkış yakalayarak maddi manevi üst seviyelere çıkabilirsiniz.
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Aman dikkatli ol @Harunnn60 sen anlarsın ayoll :( :( :(
Uzun zamandır kronikleşmiş bir sağlık sorununuz varsa yada geçmişte ciddi bir sağlık sorunu yaşadıysanız mutlaka bir doktora görünmeli ve ciddi sorunlar çıkmasının önüne geçmelisiniz.
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,215
Reaksiyon puanı
62,836
Puanı
1,060
aman hep aşk hep aşk diyo,bi pok olduğu yok :(