Günlük Burç Yorumları(22 Ocak 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,994
Reaksiyon puanı
57,143
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü her anlamda rahatlatıyor sizleri; Hangi konuda zorluklar yaşıyorsanız adeta mucizevi çözümlerle karşılaşacak ve rahat bir nefes alabileceksiniz. Akşam saatlerinde işinizle ilgili önemli kararlar almaktan kaçının. Özel yaşamınızda ise başkalarının sebep olduğu sorunlar söz konusu olabilir, Yanlış anlaşılmalara dikkat etmeli birlikte olduğunuz insanla daha önce yaşadığınız tartışmaları ve bu insanların amacını uygun bir dille anlatarak onunda anlayışlı davranmasını sağlayabilirsiniz…

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Bugün yakın çevrenizde gelişen her olayı ve kişiyi değiştirmeye kalkmadan oldukları gibi kabul edin ve tepkisel davranışlar içinde bulunmamaya özen gösterin. Haklıyken haksız duruma düşebilir yanlış anlaşılarak suçlamalarla karşılaşabilirsiniz. Günün sizler için şifresi sakinlik. Sakin olduğunuz sürece olumsuzluklardan uzak durursunuz. İş hayatınızda ise üzerinizde yaptırım gücünü olumsuz yönde kullanmaya çalışan insanlara karşı dikkatli davranın ve kesinlikle dayatmalara razı gelmeyin.

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Bugün yakın çevrenizde gerçekleşecek gergin durumlardan mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışın ve sadece işinizle ilgilenin. Eğer bunu yapamazsanız bir anda kavganın gürültünün içinde kalabilir yöneticiler ya da üstlerinize konuyla ilginiz olmadığını ifade edebilecek şansı bile yakalayamayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise göz göre göre uyarılarınıza rağmen yapılan yanlış davranışları kabullenir bir tarzda hareket etmemelisiniz

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Gökyüzü iş hayatınızla ilgili konularda finansal şartlarınızın olumlu yönde ilerlemeler kaydedeceğine işaret etmekte. Adlandıramadığınız bir stresle günü kendinize zehir etmemeli ve gelişmelerden hoşnut olmaya çalışmalısınız. Özel yaşamınızda özellikle evli Yengeç’ler için problemler yaşanabilir. Sorun birlikte olduğunuz insanın her şeyi onun gibi düşünmenizi istemesinden ve kendi ailesi ile yaşadığı problemleri size yansıtmasından kaynaklanacaktır. Bunu istemekle kalmayıp sizi zorlayabilir. Olgun ve sakin davranarak ilişkinizi bir çıkmazın içine sokmamalısınız. Eş ya da sevgiliniz sakinleştiğinde gereken konuşmayı yaparsınız ve ona Kendine yapılmasından rahatsız olduğu davranışları kimseye yapmaması konusunda tavsiyelerde bulunmalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Gökyüzü sezgilerinizin oldukça yoğun olduğu bir güne işaret etmekte.İş ve özel yaşamınızdaki insanlar hakkında nasıl davranmanız gerektiğini sezgilerinizin yardımıyla değerlendirecek ve yakın çevrenizdeki insanları şaşırtacaksınız. İş hayatınızda yönetici ve işverenlerinizin desteğini alarak mükafatlandırılabileceğiniz bir gündesiniz. Taşınmaz mallarla ilgili konularda ve halkla ilişkili alanlarda faydanıza olacak güzel gelişmeler olacaktır. Bu pozitif ruh haliniz güzel gelişmeler özel yaşamınıza da yardımcı olacaktır. Fiziksel çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Siz kaçtıkça kovalanabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Gökyüzü sorumluluklarınızı yoğun bir şekilde hissedeceğiniz bir güne başladığınıza işaret etmekte. İçe kapanma duygusal hesaplaşmalar sezgiselliğiniz ve gizliliğe verdiğiniz önemin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yılbaşından bu güne kadar olan süreci bir film şeridi gibi zihninizden geçirir ve yaşananlar üzerinde değerlendirmeler yaparak atladığınız detayları yakalarsınız. Kendinizi daha da geliştirebilmek adına yapmanız gerekenler için önemli ipuçlarıdır bunlar. Sezgilerinize güvenerek hareket edin, Sizi asla yanıltmayacaktır. Ruhsal enerjinizi arttırmak için meditasyon yapın, Ruhunuzu ne kadar arındırıp özgürleştirirseniz iş hayatınızda motivasyonunuz o denli kolay olacak ve daha başarılı çalışmalar içinde olmanızı sağlayacaktır..


Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Kimse üzerine düşeni yapmıyor sürekli aksiliklerle karşılaşıyor olsanız bile siz üzerinize düşeni yapmalı hiç kimseye değil kendinize güvenerek sistemli planlı bir şekilde iş hayatınız için mücadeleci davranmalısınız. Bugün oldukça yorulabilir isyan duygunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz. İsyan neye ve kime? Bir başkası siz olmayacağına göre, Kendi başarınız kazancınız için emeğinizi esirgemeden hareket edin ve bu duygunun sizi engellemesine izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise duygusal olarak karmaşık bir ruh halinde olacaksınız. Sevgiyle merhamet arasındaki farkı iyi ayırt etmeli ve ilişkinizi hangi duyguyla devam ettirdiğinizi belirleyerek kararlar almalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Bugün sezgileriniz olağanüstü kuvvetlidir. Sezgilerinizin hem iş hem de özel yaşamınızda size rehberlik etmesine izin vermelisiniz. Kendinize olan güveniniz ve kararlı tavırlarınız iş yaptığınız insanların takdirini kazanmanıza ve yeni görüşmeler için sizlerden talepte bulunmalarına vesile olacaktır. Önemli toplantılarınızı görüşmelerinizi bugün gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınız çok yoğun sevginizi ifade etmekten çekinmeden hareket edeceksiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Gökyüzü aile hayatınızı ilgilendiren konularda ruhsal olarak gerginlikler yaşayacağınıza işaret etmekte. Aile büyüklerinden biriyle size doğru gelen onun tasvip etmediği bir konuda şiddetli tartışmalara girebilir ve kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu tavrınız ilişkinizi kopma noktasına getirebilir dikkat! Kendi fikirlerinize yaşayışınıza sahip çıkarken kaybedeceğiniz değerlerinizin de değerlendirmesini yapmalısınız. Karşınızdaki insanı ikna edemiyorsanız kırıcı davranmak yerine anlayış gösterip inandığınız yolda ilerlemeye devam edebilirsiniz. İş hayatınıza gelince disiplinli bir şekilde çalışmalı ve zamanı iyi değerlendirmelisiniz. Bu süreç çok yorucu olsa da sizin için yenilik ve yükselişi getiren zamanlardır iyi değerlendirmeli öfke ve isyan duygusuyla yapmanız gerekenleri ertelememelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Gökyüzü bugün, Uyumsuz davranışlarından yorulduğunuz insanları tamamen yaşamınızdan uzaklaştırmak isteyeceğinize ve her zaman gösterdiğiniz sabrı bugün göstermekte zorlanacağınıza işaret etmekte. İstek ve amaçlarınıza ulaşabilmek için konsantrasyon ve irade gücünüzü ortaya koymanız ve çalışmaya istekli olmalısınız. Hayatta hiçbir şey mücadele etmeden bedel ödemeden istediğimiz gibi gerçekleşmez. Bugün sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın zorlandığınız yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler ne kadar doğru bir yol seçtiğinize daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Gökyüzü iş hayatınızla ilgili konularda öfkeden kaygıdan uzaklaşarak mücadeleci bir tavır içinde olmanız sezgiler ve aklınızı kullanarak hareket etmeniz için destekliyor sizleri. Kimsenin etkisinde kalmadan haksız eleştirileri arkanızda bırakarak kararlı bir şekilde kendinizi geliştirebileceğiniz yıldızınızı parlatabileceğiniz alanlarda cesurca yeteneklerinizi sergilemelisiniz. Maddi konularda harcamalarınızı kontrol altında tutun. Özelliklede yatırımlar söz konusuysa ertelemeniz daha uygun olacaktır. Özel yaşamınızda ise 3ncü şahısların kıskançlıkları ilişkinize zarar verebilir. Partnerinize dürüst olun ve bu gibilere karşı birlikte tepkinizi verin.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Çevrenizdeki insanların olumsuz sözlerine takılıp kalmadan bu olumu enerjileri en doğru şekilde kullanmaya bakın. Planlı ve organize hareket ettiğiniz takdirde yapmak istediklerinizi zamanında gerçekleştirebileceksiniz. Finansal konularda ortak olduğunuz ya da birlikte çalıştığınız insanlarla değerlendirmelerde bulunmalısınız. Sezgileriniz oldukça yoğun olacak sezgilerinize güvenerek hareket edin. Özel yaşamınızda ise mutlu olmak sizin elinizde, Ya sevginize sahip çıkacak var olan sorunları ortadan kaldırmak için mücadele edip kazanacaksınız ya da her şeyi yok sayıp ardınıza bakmadan gideceksiniz karar sizin.​
 

destere

Favori Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
67,698
Reaksiyon puanı
41,332
Puanı
1,059
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü her anlamda rahatlatıyor sizleri;


burda ne demek istemişki gökyüzü nasıl rahatlatabilir bizi @Harunnn60 @gözlemci @Çiğdem- :)
bulutları 90-60- 90 bir şekle sokma ihtimalimiz varmı acaba :)
 

destere

Favori Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
67,698
Reaksiyon puanı
41,332
Puanı
1,059
Havaya bak diyor nesini anlamadın :A :A

bakıyorum merak etme :)

G_3MzlpkVyCxAsoAFL37LXDlepigPu5MDzf-4_fYHEMYMiN02X_TvDBQFlS8wUXG0lPQ=h1080
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun