Günlük Burç Yorumları(22 Kasım 2017)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,668
Reaksiyon puanı
56,823
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
KOÇ: Bugün İşiniz sayesinde tanışacağınız yeni insanlarla proje ve düşüncelerinizi hayata geçirmek için destek alabilir var olan şartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Uzun zamandır iş ilişkisi içinde olduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararınızı almanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise beraberlikleri devam eden Koç’lar sevdiğiniz insan için özverili olma zamanı onun duygularını anlamaya çalışarak yaklaşmanız gereken bir dönemdesiniz.

BOĞA: Gökyüzü ruhsal fiziksel ve maddesel tüm konularda destekliyor sizleri. Bulunduğunuz ortama Güneş olup ışık saçacaksınız adeta. Başarı şans ve yükselişin yoğun yaşanacağı harika bir süreç. Kararlar alın karşılaştığınız fırsatları değerlendirin. Bu şahane enerjinin getirilerini akıllıca değerlendirerek hareket edin. Önemli başarı ve kazançlar sizleri bekliyor. Kapıları aralayın ve cesaretle ilerleyin. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı çekimser tavırlar sergilemeyin duygularınızı ifade edin kızdıysanız kızgınlığını bir tavrından dolayı huzursuz olduysanız bunu ifade edin.

İKİZLER: Gökyüzü bugün sizleri geçmişte kalan bir ilişkinin yüreğinizi saran fırtınasıyla baş başa bırakabilir. O dönemde yaşadığınız zorlu şartların etkisi ile yanlış ilişkilere yol alarak yüreğinizin sahibi kişiyle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Evrenin size sunmuş olduğu bu şansı sonuna kadar değerlendirmeli ve yüreğinizin sizi götürdüğü yere kararlılıkla gitmelisiniz. Yaşadığınız zorluklar ve acı deneyimler sizleri olgunlaştırdı. Haklarınıza sahip çıkın ve hiç kimsenin mutluluğunuzu etkilemesine izin vermeyin. İş hayatınızda ise bugün tartışmaların içine çekilmek istenebilirsiniz dikkatli davranın ve olayların dışında kalın. Kişisel bakım saç kesme boyama için uygun bir gündesiniz.

YENGEÇ: Kendinizi geliştirebileceğiniz alanlara yönelebilir farkında olmadığınız yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz insanla iletişiminiz oldukça kuvvetli olacağı için beraber ikinizin de keyif alacağı ortamlar ilişkinize heyecan katacaktır. Bugün işinizle ilgili tüm planlarınızı yapmalı ve maddi gelirlerinizi kendinizi mesleki anlamda geliştirmeye yönelik eğitimler içinde kullanmalısınız. Özel yaşamınızda ise; Geçmişte yaşadığınız çözüme kavuşturulmadan üstü kapanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu kez son derece net tavırlar sergileyerek duygu ve düşüncelerinizi ifade etmelisiniz.

ASLAN: Bugün kişisel büyüme yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu Kendinize dair daha sakin uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz. Özel yaşamınızda kendi yakınlarınızla İlişkilerinizde gerginlikler yaşanabilir kardeşler akrabalar ya da anlamadan dinlemeden arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Sabırlı davranmayı elden bırakmayın ve bu sürecin ilişkileriniz üzerinde kalıcı zararlar vermesine izin vermeyin. Evli Aslan’ lar ise birlikte olduğunuz ailesinden kaynaklanan sorunlara karşı tedbirli olmalı ve sizi haksız yere üzmelerine izin vermemelisiniz.

BAŞAK: Gökyüzü çalışma ortamında yaşanabilecek gerginliklere işaret etmekte. Bugün sizin fikirlerinizle iş arkadaşlarınızın fikirleri örtüşmeyebilir ve çeşitli engellerle karşılaşabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyun bırakın herkes eteğinde taşları döksün. Girişimlerinizi birkaç gün ertelemeniz size hiçbir şey kaybettirmeyeceği gibi kazandıracaktır. Bu sayede kim dost kim düşman görmüş olacak ve çalışma arkadaşlarınıza nasıl davranmanız gerektiğini duygularınızla değil aklınızla belirleyeceksiniz. Özel yaşamınızda aile bireylerinin tavsiyelerine kulak vermelisiniz. Aksi halde size uyarıda bulundukları konularda haklı çıkabilirler.

TERAZİ: Gökler bugün yüksek enerjinizin davranışlarınıza olumlu bir şekilde yansıyacağına işaret etmekte. Bu güzel etkiyi iş hayatında fazlasıyla kullanabilirsiniz olumlu enerjiniz birlikte çalıştığınız insanlarında motive olmalarını sağlayacak ve ilgilendiğiniz konularda onlarında desteğini alacaksınız. Yeniliklere alışmaya başladığınız bu süreçte taşlar yerli yerine oturmaya başlayacak ve sizler kendinizi daha da güvende hissedeceksiniz. Özel yaşamda süregelen sorunlarda ortak değerlerde buluşabileceğiniz bir gündesiniz, Birlikteliği olmayan Terazi’ler sizler arkadaşınız olan biriyle özel bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

AKREP: Bugünün sizin için şifresi kendine güvenmek sistemli bir şekilde çalışmak ve başarıya odaklanmaktır. Fırsatların kapınızı çalmasını beklemeden kendi fırsatınızı kendiniz yaratacağınız süreçtesiniz. Kendinize sistemli bir çalışma tarzı benimsemeli size güvenen seven insanların sözlerini önemseyerek bunları yaşamınızda uygulamaya başlamalısınız. Sizi hiçbir eleştirinin ya da yaşamış olduğunuz zorlukların engellemesine izin vermeyin. Söylenenlere kulaklarınızı tıkayın her şeyin bir zamanı vardır. Siz yapacağınız başarılı işlerle en güzel cevabı vereceksiniz. Bunlara takılıp enerjinizi düşürmemelisiniz. Sizin en büyük hazineniz olan yeteneklerinizin hakkını verme zamanı şimdi. Özel yaşamınızda ise duygularınızı bastırmaktan vazgeçmeli ve bir an evvel ruhunuzun size gönderdiği mesajları dikkate alarak kendinizle yüzleşmeyi öğrenmelisiniz.

YAY: Gökyüzü geçtiğimiz yıl bu zamanlarda iş hayatınızda yaşadıklarınızı düşünerek hedeflerinizi yükseltip rotanızı belirlemek için yaşananları düşünceleriniz arasına katmanız için küçük mesajlar veriyor sizlere. Günlük sıkıntıların aile ve özel yaşamınızı etkilemesine izin vermeyin kendinizi geliştirmenin ve öğrenmenin tam zamanı şimdi. İş hayatınızda ve yakın çevrenizde bulunan insanlar sizi ve gayretlerinizi destekleyecek size yardımcı olmak isteyeceklerdir. Bu özellikle süregelen profosyonel ilişkileriniz için oldukça iyi olacak bir etkidir. Size yeni fikirler kazandıracak insanlarla iletişim kuracaksınız. Bugün arkadaşlarınız size önemli tavsiyelerde bulunacaklar mutlaka dikkate almalı ve uygulamak için harekete geçmelisiniz.

OĞLAK: Bugün gelişen olaylar var olan sıkıntılarınızı hafifleterek daha sağlıklı kararlar alabilmenizi sağlayacaktır. Yaşadığınız gergin olayların bilinçaltınızda yer ederek sizi daha da olumsuz bir ruh haline taşımasına izin vermemelisiniz. Ya bu iradeyi gösterip yaşanacak güzel gelişmeleri akıllıca değerlendirir ve yeni bir başlangıç yapmayı seçer ve ilk adımı cesaretle atar bir başlangıç yaparsınız. Bu şanslı süreci akıllıca değerlendirmeli yüzünüze gülen şansa şükretmelisiniz. Hızla ilerleme kaydedeceğiniz bu süreç içinde bazı insanların imalı sözleri ve kıskançlıkları ile karşılaşabilirsiniz hiç birine aldırmayın ve yolunuza bakın. Siz bunu fazlasıyla hak ettiniz. Maddi konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanı kendi kuruntularınızla suçlamamalı böyle bir tavır içindeyseniz otokontrolünüzü sağlamalı ve özür dilemeyi bilmelisiniz!!!

KOVA: Bugün yeni insanlarla tanışabilir oldukça farklı fikir ve önerilerle karşılaşabilirsiniz. Bir ilişki içinde değilseniz ayaklarınızı yerden kesecek birine rastlamanız mümkün. İş hayatınızda ise mücadeleniz her ne ile ilgili ise haklılığınızdan eminseniz ve seçtiğiniz yolun doğru olduğuna inanıyorsanız gereksiz korkularla kendinizi huzursuz etmekten vazgeçmelisiniz. Bugün duygusal konularda fazlasıyla hassas davranabilirsiniz. Bir beraberliğiniz söz konusuysa zamanında konuşmaktan çekindiğiniz rahatsızlıkların patlamasını bugün tartışmalarla gündeme taşıyabilirsiniz. Bunu yapmak yerine uygun bir konuşma ortamı hazırlayarak birlikte olduğunuz insana konuşmanız gerektiğini ifade edip sakinlikle yaklaşırsanız ilişkiniz ve sizin için çözümlenemez diye düşündüğünüz konular bir daha tekrar etmemek üzere ortadan kalkacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın verdiği sözleri yerine getirememesi ona olan yaklaşımınızı tamamen değiştirerek ondan uzaklaşmanızı sağlayabilir.

BALIK: Gökyüzü bugün maddi durumunuzda gerçekleşecek olumlu etkilerle gelirlerinizi geçmişte olduğundan çok daha iyi yönlendireceğiniz ve kazançlı yatırımlar gerçekleştireceğinize işaret etmekte. Finansal sorunlarınız tam anlamıyla sona erecek olmasa da gerçekleşen bu olumlu gelişmeler sizi kendinize getirecek Bu süreçte dikkatli olmanız gereken nokta yapacağınız her anlaşmada girişimde işinizin karşılığı olan maddi konularda çıkarlarınızı gözeterek hareket etmek. Vaat edilen sözler yerine getirilmeyebilir fakat sözleşmeler bağlayıcıdır! Özel yaşamınızda ise olayların akışı sizi yönlendirecektir sizin istediğiniz gibi olmasa da bu süreçte her şey sizin hayrınıza olacak şekilde gerçekleşiyor.​