Günlük Burç Yorumları(21 Ocak 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,942
Reaksiyon puanı
57,093
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda sorunlar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Öfkeniz karlı çıkacağınız bir işle ilgili ilişkilerinizi zedeleyebilir. Haklı olmaya değil karlı çıkmaya bakın. Özel yaşamınızda da duygusal olarak gerginlikler yaşayabilirsiniz. Evli Koç’lar sizlerde bugün eşinize karşı dürüst olmalı ve şüphe uyandıracak davranışlardan uzak kalmalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Gökyüzü bugün endişelerinizi alt edecek güzelliklerle dolu bir günü müjdeliyor sizlere. Sonsuz yaşamın zengin ihtişamını zevk için hayat daha yüce Finansal konularda ise şanslı bir gündesiniz. Kazançlarınız artıyor. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizden gelecek bir haberler ayaklarınız yerden kesilebilir sevincinizi kutlamaya çevirebilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Gökyüzü bugün arazi, gayrimenkul gibi konularda gelişmeler yaşayabilir kazançlı çıkacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yarım kalmış netleşmemiş işleriniz bugün tamamlanabilir ve önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin size karşı bir şüphesi büyük bir kavgaya neden olabilir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Bugün arkadaşlarınızdan gelecek destekleyici davranışlar güçlendirecek mutlu edecek sizleri. Topladığınız cesaret güçlendirecek sizleri. Özel yaşamınızda ise kıskançlık duygunuz eşiniz üzerinde baskı kurmanıza neden olabilir her duyduğunuz şüpheye şüpheler güvensizliğe neden olursa dengenizi de beraberliğinizi de bozarsınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Güvensizlik hissi gün boyu rahatsız edebilir sizleri. Bu haliniz çalışma arkadaşlarınız tarafından suiistimal edilebilir. Şunu aklınızdan çıkarmamalısınız ki zayıflıklarınız birilerinin iştahını kabartacaktır. Dikkatli olun. Özel yaşamınız da ise eşinizle planlarınızda aksaklıklar olabilir Üzülmeyin ve anın tadını çıkarın.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Bugün giyim ve saç stilinizi değiştirebilir enerjinizi yenileyebilirsiniz. İş yerinizde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir diplomatik davranın ve öğreneceğiniz bilgileri başarınıza başarı katmak için kullanın. Özel yaşamınızda ise aşk dolu bir gündesiniz. Duygularınızı ifade edin.

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Bugün biriken borçlarınızı temizleyeceğiniz imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sizlere önerim hızlı düşünün hızlı kararlar verin ve refaha çıkmanın huzurunu doyasıya yaşayın. Özel yaşamınızda da küçük meseleleri büyük sorunlar haline getirmeyip olumlu düşündüğünüz takdirde her şey istediğiniz gibi ilerleyecektir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Bugün enerjiniz öylesine kuvvetli ve etkileyicidir ki çevrenizde ki tüm insanların hayranlığını kazanacağınız kesin. İşinizle ilgili önemli bir projeniz varsa sunumu bugün gerçekleştirebilir yine toplantı ve görüşmelerinizi gün içerisinde yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır yüreğinizde biriktirdiğiniz konuları konuşmanın zamanı geldi. Duygularınızı bastırmaktan vazgeçmeli ve her şeyi tüm açıklığı ile birlikte olduğunuz insanla konuşmalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Bugün kendinize güvenciniz tamdır. İşinizle ilgili konuları değerlendirmek için dostlarınız aracılığı ile fırsatlar yakalayabilirsiniz elinizi çabuk tutun ve size sunulan fırsatı iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sürpriz bir seyahat planı ile sevinebilirsiniz. Bekar Yay’lar bugün olabildiğince sosyal olun ve arkadaşlarınızla bir araya gelin.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Bugün aşkta cömertliğinizin sevgi dolu yüreğinizin size kattığı güzellikler yaşamınızda yeni şanslı başarı dolu bir kapıyı açacak sizlere. Bırakın herkes kendi yaptıkları ile uğraşsın dursun. Sizi siz yapan özellikleriniz için şükredin ve gelen fırsatları kısa sürede değerlendirmeye bakın. Hem iş hem de özel yaşamınızda şans sizden yana. Bir beraberlik içinde değilseniz o özel insanla tanışabilir huzur dolu bir aşkın içinde bulabilirsiniz kendinizi.


Kova Burcu Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar, Çalışma arkadaşlarınız dahil olmak üzere yakın çevrenizin desteği ile karşılaşacaksınız. Özel yaşamınızda ise aşkın gücü bir çok zorluğu aşmanıza ve ilişkinize yeni bir boyut kazandırmanıza yardımcı olacak. Bekar Kova’lar birden fazla insanın duygusal yakınlığı ile karşılaşabilir tercih yapıp yeni bir ilişkiye kiminle başlayacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Gökyüzü bugün maddi zararlarla karşılaşacağınız işlere karşı temkinli davranmanız için uyarıyor sizleri. Geçmişte problem yaşadığınız insanlarla da iş ilişkileri içinde olmamaya özen göstermeniz gereken zamanlardasınız. Kısacası bugün risk gerektiren işlerden uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızla ilişkilerinizde güven tazeleyeceğiniz var olan sorunları karşılıklı anlayışla çözüme kavuşturacağınız güzel zamanlardasınız.​
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Özel yaşamınızda ise aşk dolu bir gündesiniz. Duygularınızı ifade edin.

Hergün ya benim burcum yada @destere nin burcu ya @Harunnn60 burcu sırasıyla aşk dolu gün diyip duruyor şu burcu yazan kişiye bizim sap oldumuzu birisi iletsin ayoll
:A :A :A
 

kerem

Favori Üye
Katılım
30 Ekim 2017
Mesajlar
29,676
Reaksiyon puanı
28,622
Puanı
1,060
Konum
Berlin
Bugün enerjiniz öylesine kuvvetli ve etkileyicidir ki çevrenizde ki tüm insanların hayranlığını kazanacağınız kesin. İşinizle ilgili önemli bir projeniz varsa sunumu bugün gerçekleştirebilir yine toplantı ve görüşmelerinizi gün içerisinde yapabilirsiniz.

O kadar gün var. Allah'ın Almanya'sında Pazar günü mü enerjiğim...
Hayattaki şansım :expressionless: