Günlük Burç Yorumları(21 Mayıs 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,687
Reaksiyon puanı
56,846
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Koç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

İş hayatınızda başkalarından kaynaklanan gecikmeler söz konusu olabilir. Özellikle ortaklıkları olan Koç’lar bu dönemde denetimi elden bırakmamalı ve duygusal davranışlar içinde olmadan gerçekçi hareket etmeli riskli yatırımlardan yeni başlangıç ve ortaklıklardan uzak durmalısınız. Sağlıklı kararlar almanız güçtür. Bu dönemde strese bağlı sağlık sorunları da yaşayabilirsiniz. Unutmamanız gereken yegane konu Sağlığınız her şeyden kıymetlidir.

Boğa Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

İş hayatınızda yetenek ve becerilerinizin mükafatını almaya başlayacak gizli düşmanlar ve rakipleriniz tarafından üzerinizde kurulmuş baskı ve oyunlardan özgürlüğünüze kavuşacaksınız. Bu dönem içinde hukuksal sorunlarınız varsa haklılığınız ispatlanacak bunun manevi huzuru ve meslek hayatınıza yansıyan başarısı ile kariyer hayatınızda güçlü başlangıçlara doğru yol alacaksınız. Özel yaşamınızda ise kalbiniz AŞK ile doluyken kendiniz ile kavga etmeyi bir tarafa bırakmalı ve mutluluğun yollarını aramalısınız.

İkizler Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Bugün iş hayatınız ile ilgili kararlar alırken tek taraflı düşünmemeye özen gösterin. Başkalarının fikirleri sizlere yeni kazanımlar sağlayabilir. Özel yaşamınızda ise eşinizle uyumlu olmaya çalışmalı inatçı tutumlardan ve tartışma ortamlarını yaratacak davranışlar içinde olmaktan her ikinizde uzak durmalısınız. Olağan karşıladığınız sabırlı davrandığınız konularda tahammülünüz zayıf kalabilir! Seviyor ve seviliyorsanız öfkenin Aşk’ı sarsmasına izin vermemeli iletişime önem vererek karşılıklı olarak birbirinize anlayışlı davranmalısınız.

Yengeç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Gökyüzü bugün aşk hayatınıza oldukça olumlu gelişmelere dikkat çekmekte. Aşkın sıcaklığı sizi anlayan ruhunuzu sevgiyle yücelten özel bir insanla yollarınız kesişebilir. Sosyal hayatınıza önem verin geçmişin olumsuz izlerini ardınızda bırakın ve anın size sunduğu güzelliklerin içinde yer almayı seçin… Maddi manevi şansınız yükselmişken ileriye dönük yatırımlar gerçekleştirebilir. Yurt dışı kaynaklı ortaklıklar iş birlikleri ile işinizle ilgili oldukça iyi fırsatlar yakalayabilir kısa sure içinde hızlı ama güvenli bağlar kurarak uzun vadede devam edecek finansal anlamda sizleri çok iyi şartlara kavuşturacak işlerin baş kahramanı olabilirsiniz. Kendinize güvenin inanın ve ilerleyin.

Aslan Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Bugün iş ve özel yaşamınızda yanlış anlaşılmalara aynı şeyleri söylüyor olmanıza karşın değerlendirmelerinizin farklı olmasına sebep olabilir ki buda yakın çevreniz eş yada sevgilinizle birbirinizden uzaklaşarak farklı arayışlar içine girmenize neden olabilir. Uzun süren bir beraberlik yaşıyorsanız ilişkinizde ani değişimler sizden saklanan gerçekler gün yüzüne çıkabilir. Gün geçtikçe şiddetlenen tekrarlayan tartışmaların içinde kalabilirsiniz. Ne olursa olsun sakin kalmaya çalışın ve ilişkinizin gidişatı ile ilgili kesin bir karar vermeyin. ÜZÜLMEYİN! Yorgun ruhunuzu zihninizi dinlendirecek iş ve özel yaşamınızda rahat bir nefes alarak finansal anlamda da rahatlayacağınız gelişmeler yaşayacaksınız.

Başak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Bugün harcama gerektiren ortaklıklarda dikkatli olmalı iyice araştırmadan kazanç konusunda endişe duyduğunuz netlik kazanmamış oluşumların içinde yer almamalısınız. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir ve birlikte çalıştığınız kişi ya da kişilerin yeteri kadar sorumluluk almaması ya da sizi yarı yolda bırakmaları yüzünden finansal konularda ödeme zorlukları ve yükümlülükleri altında kalabilirsiniz. Zorlayıcı etkilerle mücadele etmekten yoruldunuz maddi manevi sıkıntılı süreçler enerjinizi düşürdü fakat; Olumsuzluklar ardınızda kalıyor ve siz güçlü yeni oluşumların içinde yer almaya başlıyorsunuz. Değişimlerin güçlü gezegeni Uranüs sizlere ani ve olumlu yenilikleri beraberinde getirecek siz yeter ki hayatın getirilerini görmezden gelmeden hareket edin.

Terazi Burcu
Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

Bugünden itibaren yaşam tarzınızda köklü değişimler söz konusu önceliği kendinize verecek güçlü sezgilerinizin rehberliğinde kararlar alacak başarı ile uygulayacaksınız. İş ve özel yaşamınızda yapacaklarınızı planlamalı ve uygulamaya geçmelisiniz. İş hayatınızda cesaretli davranmalı ve başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermeden kendi doğrularınızın mücadelesini vererek hareket etmelisiniz. Bugün alım satımlar ve ortaklıklarda kredi başvurusunda bulunmak gibi konularda dikkatli olmanızda yarar var. Finansal konularda ek bir iş aracılığı ile gelirlerinizde artış yaşanabilir. Uzun vadeli finansal yatırımlar hayatınızın en büyük ve şanslı güvencesi olabilir iyi değerlendirin.

Akrep Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Bugün iş hayatınızda ne kadar gerçekçi davranırsanız o kadar kazançlı çıkar aleyhinize yaşanan olayları lehinize çevirirsiniz. Aşk hayatınızda gerçek huzuru bulacak devam eden sevgi dolu bir beraberlik içindeyseniz eşinizle çok daha yakın olacak ve birbirinize şans getireceksiniz. Bekar Akrepler sizlerde bu gün eski eş yada sevgilinizin ısrarla geri dönme isteği ile karşılaşabilirsiniz. Duygularınızla değil Mantığınızla hareket edin. İlerleyen günlerde zyeni insanlar tanıyabilir yeni başlangıçlar değer verip değer göreceğiniz bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. Biraz sabırla hareket edin.

Yay Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Bugün iş hayatınızda iletişimde problemler yanlış anlaşılmalar söylemediğiniz halde söylediğiniz iddiası ile sizi baskı altına almaya çalışan kişi ya da kişilerle yaşanacak gerginlikler söz konusu olabilir. Bu dönemde sizlere tavsiyem haklılığınızı ispatlama çabası içine girmeyin ve şu sözü aklınızdan çıkarmadan ‘’AYİNESİ İŞTİR KİŞİ’nin lafına bakılmaz’’ hareket edin. Aşk hayatınızda son derece keyifli gelişmeler söz konusu uzun zamandır yalnızlıktan şikayet ediyor, aşka olan inancınızı kaybettiğinizi düşünüyorsanız bugünle birlikte bu düşüncenizden uzaklaşacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hızlı gelişmelere aldanmadan, dikkatli olmanızda fayda var!

Oğlak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Bugün, mesleki konularda rakiplerden kaynaklanan kısa sureli engellerle karşılaşsanız da kısa sureli sevinç çığlıkları atanların hevesleri kursaklarında kalacak. Günün ilerleyen saatlerinde yükselen popülerliğiniz iş hayatınızda kalıcılığınıza kalıcılık başarınıza başarı katacak. Siz yolunuza bakın kimin ne yapıp ne söylediğine değil! Kısa sureli engeller sizi yolunuzdan döndürecek güçte ve yeterlilikte değil. Akşam saatlerinde finansal konularda beklediğiniz gelişmeler yaşanabilir ödemelerin gelmesi ile borçlarınızı kapatarak sürekli gelir kaynağı elde edebileceğiniz işler yada işbirlikleri gerçekleştirebilirsiniz.

Kova Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Gün boyu geçmişle ilgili yarım kalmış konular ilişkiler gündeminize gelebilir. Dargın olduğunuz eş yada sevgilinizle yeniden bir araya gelebilir yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Aynı şekilde işinizle ilgili konularda da alacakların tahsili elinizden kaçan bir fırsatın daha iyi şartlarda karşınıza çıkması da bu günün getirileri arasında. Zorlukları dünde bırakın geçmişin kalp kırıklıklarını hüzünlerini iyileştirmek için çaba gösterin ve kendinize güvenin.

Balık Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Bugün kendinizi geliştireceğiniz konulara yönelebilir kendinizi özel bir ruhsal yolculuğa başlayabilir tüm ağırlıklarınızdan hafifleyerek çok daha sağlıklı kararlar almayı başarabilirsiniz. Bu dönemde arkadaşlarınız aracılığı ile sürpriz iş teklifleri ve tanıştırılacağınız yeni insanlarla güçlü iş birlikleri kurabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ‘’AŞK’’ ın sadece kelimelerde kalan bir duygu olmadığını deneyimleyebilirsiniz. Dönüşüm endişelerden kaygı ve korkulardan uzaklaştırmaya başlıyor sizleri.​