Günlük Burç Yorumları(21 Mart 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,688
Reaksiyon puanı
56,848
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Ruhsal ve fiziksel enerjinizin yükselmesi ile birlikte iş hayatınızda başarılı çıkışlar elde edebileceğiniz fırsatlar söz konusu. Fakat birlikte çalıştığınız, fikir ve görüşlerine önem verdiğiniz insanların uyarılarını dikkate almak kaydı ile. Her şeyi ben bilirim tarzında hareket ederseniz beklemediğiniz olumsuz sonuçlarla karşılaşmanız mümkün. Özel yaşamınızda ise bir takım karışıklıklar söz konusu olabilir. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalı, anlamadan dinlemeden kırıcı davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Huzur, kazanç ve güzel gelişmelerin yaşanacağı harika bir gün sizleri karşılamakta. İş hayatınızda hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Bugün sezgilerinize güvenerek hareket edin. Özel yaşamınızda ise aşk ve aile hayatınızda sihirli bir el değmişçesine düzenlemeler getirerek huzursuzlukları özel bir müdahaleniz olmadan yaşamınızdan söküp atacak adeta. Aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler özellikle evli Boğa’lar için oldukça sevindirici olacak. Başkaları yüzünden doyasıya yaşayamadığınız duyguları hiçbir engel olmadan yaşayabilmenin mutluluğu yaşamının tümüne yansıyacak.

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Aşka, sevdaya, güvene duyduğunuz ihtiyaç bugün tüm ruhunuzu esir alacak adeta. Yaşanmışlıklarınız gün boyu sizi rahat bırakmaz. Seçimlerinizi şu anda bulunduğunuz şartları daha önce hiç olmadığınız kadar sorgular durursunuz. Her şeyden uzaklaşma isteğiniz iş hayatınızda problemler yaşamanıza sebep olabilir. Dikkatli davranın, kendi gerçeğinize ulaşıyor olmanın ağır bir imtihanıdır bu haliniz. Geçmişte yarım kalan meseleler baş göstermeye başladığı andan beri yaşanan gerginliğin sonlanmasıdır belki de. Eş ya da sevgilinizin yaptığı haksızlıklara ciddi bir karşı koyuş sergileyebilirsiniz. Anlık kararlar vermeden önce duygularınızı özgür bırakın, ağlayın, gülün, bağırın, kaybettiğiniz sizi bulun ve sonrasında kararlar alın.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Bugün zihinsel enerjiniz oldukça yüksektir. Dikkat gerektiren önemli işlerinizi ön plana alarak ilgilenebilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz girişimler için kararlar ve planlamalar için mükemmel bir gündesiniz. Düşünceleriniz netleşecek, nerede ne söyleyeceğinizi belirleyerek bunların getirdiği avantajları akıllıca değerlendireceksiniz. Maddi konularda istikrarlı yükseliş içindeyken hiç ummadığınız bir yatırım fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Elinizi çabuk tutup gelen fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizden gelecek sürpriz ve masum bir itiraf sizi bir hayli mutlu edecektir. Tereddütlerinizden uzaklaşarak rahatlamanın yanı sıra sizin için yaptığı davranıştan çok memnun olacaksınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
İş hayatınızda elinizdekileri akıllıca değerlendirerek kendiniz için daha iyi şartlar oluşturabileceğiniz bir dönem. Bu süreçte zam ya da terfi alabilirsiniz yeter ki cesaretli davranın. Sürekli ertelediğiniz ya da uygun ortamı bulamadığınızdan dolayı ifşa edemediğiniz görüş fikir öneri ve projeleriniz için başlangıç zamanıdır şimdi. Bir an evvel harekete geçin ve gökyüzünden aldığınız gücü yaşamınızın her alanına başarı ile yansıtın.. Özel yaşamınızda ise ailenizden göreceğiniz destek onların sevgisi yaşadığınız zorlukların üstesinden gelmeniz için adeta doping olacaktır sizler adına. Maddi konularda yaşanan olumlu gelişmeler sizi bu anlamda da güçlendirirken yeni şartlar yeni oluşumlar içinde bulacaksınız kendinizi.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizde gelişen şanslı olayların sizi de olumlu yönde etkileyeceğine işaret etmekte. Belki de hayatınız boyunca yaşamadığınız güzel bir olayı deneyimleyebilirsiniz. Maddi konularda yapacağınız görüşmelerin olumlu gelişmesi ile kısa sürede isteklerinize ulaşabileceksiniz. Bugün işinizle ilgili hemen her konuda hayranlık uyandıracak ve yeni şanslar elde edeceğiniz imkanlarla karşılaşacaksınız. Maddi ve manevi güzellikler sizi karşılamakta. Bu şans yıllardır verdiğiniz emeğin inancın mükafatıdır size. Özel yaşamınızda ise eşinizin tutumu önem kazanmakta, ilişkinizin gidişatını buna göre belirleyeceksiniz.

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Gökyüzü, eş ya da sevgilinizin size yaşattığı olumsuzlukların izlerini ruhunuz başta olmak üzere tüm hayatınızdan silmeniz için destekliyor sizleri. Sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın. İş hayatınızda da şansınızı zorlamalı, isteklerinizi hayata geçirmek için tüm görüşmelerinizi yapın. Biraz disiplin, sabır ve inanç sizi şu anda bulunduğunuzdan çok daha iyi noktalara getirecektir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Gökyüzü bugün özel yaşamınızda ki belirsizliklerin netleşmesi ile huzur bularak ilişkinizi yeniden yapılandırabileceğinizi müjdelemekte. Bekar Akrep’ler ilişkiniz yoksa yeni bir aşk yaşayabilir kısa sürede resmileştirme kararı alabilirsiniz. Bu olumlu etki iş yaşamınıza da yansıyacak. Yaşadığınız onca haksızlıktan sonra güçlü bir şekilde ayağa kalkacaksınız. Kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü ve kararlı hissedeceksiniz bu haliniz size bir çok kapıyı aralayacaktır. Doğru yerde doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Gökyüzü haddinden fazla duygusal bir ruh hali içine olabileceğinize dikkat çekmekte. Özellikle eş ya da sevgilinizin yaklaşımlarını adil bir şekilde değerlendiremeyebilir. Geçmişte yaşananlarla hesaplaşarak ona karşı kırıcı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bu haliniz iş hayatınızda da zamanı yeterince iyi değerlendirememenize sebep olabilir ve buna bağlı olarak çalışma arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler yaşanabilir. Duygularınızı gözyaşlarınızla dengeleyebilirseniz gün sizin için daha kolay geçecektir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Gökyüzü bugün hemen her konuda sabırlı tavrınızı korumanız için uyarıyor sizleri. Haklı olduğunuz konula da dahi tartışmaktan kaçınmalı ve öfkenizi kontrol altında tutmalısınız. Özellikle eşinize karşı tutumunuz fazlası ile önem kazanmakta. Bırakın bugün için o haklı olsun. Sonrasında siz rahat edecek ve göstermiş olduğunuz sabrın mükafatını fazlası ile alacaksınız. Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. İş ilişkilerinizi fazlası ile önemseyin.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Bugün hemen her konuda cesaretli davranmalı ne kadar değerli ve özel olduğunuzun farkına vararak hareket etmelisiniz. Enerjinizi yükseltin ve yaşama dört elle bağlanın. Hür iradenizi ortaya koymak rahatsızlık duyduğunuz her şeyden uzaklaşmak için gereken güç ruhunuzda saklı bu gücün farkına varın ve yenilenin… İş hayatınızda hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Kararlı tavrınız ikna edici konuşmanız karşısında çevrenizde ki insanların sizden etkilenmemesi imkansız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Gökyüzü bugün davranışlarınızda tutarlı olmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık duygusallık geri dönüşü mümkün olmayan kararlar alıp tebliğ etmenize sebep olabilir. Yaşadıklarınızın bilincindesiniz ve seçimlerinizi bu doğrultuda yapmalı kendinizi zor bir durumun içine sokacak davranışlardan kaçınmalısınız. Gökyüzü sizleri cesaretli olmanız için desteklerken zaaflarınızdan faydalanmak isteyen özellikle karşı cinsle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. İş ve özel yaşamı birlikte ilerleyen Balık’lar korku ve kaygılarınızı bir tarafa bırakmalı ve gerçeklerle cesur bir şekilde yüzleşmelisiniz.​
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Ohh sonunda aklı başında tavsiyeler vermeye başlamış sana burcun @Harunnn60 :A

Kova olanlar,
Bugün hemen her konuda cesaretli davranmalı ne kadar değerli ve özel olduğunuzun farkına vararak hareket etmelisiniz. Enerjinizi yükseltin ve yaşama dört elle bağlanın.
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
96,971
Reaksiyon puanı
62,573
Puanı
1,060
maddi konularda şanslı bi günüm olduğun hiç sanmam,sevgili burcum :D