Günlük Burç Yorumları(21 Şubat 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,998
Reaksiyon puanı
57,147
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü işyerinde gerginlikler yüzünden zorlanabilir sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Talepleriniz önerileriniz mantık çerçevesinde olduğu takdirde dengeleri sağlarsınız. Özel yaşamanızda ise romantizmi yaratmak elinizde. Baş başa kalmalı sevgi ve ilginizi göstermelisiniz. Bekar Koçlar bugün aşk hayatınızda kararlar almamalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Bugün eş yada sevgilinizin işleri hakkında fikir yürütmeyin kendi kararlarını kendi alsın ve uygulasın. Bir takım konularda kendi kararlarını uygulaması doğruları fark etmesini sağlayacak. Bu durum ilişkinizi de olumlu etkileyecek romantik ve duygu dolu bir gün sizleri karşılıyor. İş hayatınızda ise şanslı bir gün her şey kolaylıkla ilerleyecektir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Bugün sağlık sorunları yaşayabilirsiniz ihmalkar davranmayın ve dinlenmeye özen gösterin. İşinizle ilgili finansal konularda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Aile üyeleri tarafından gelecek destekle başarılı ve mutlu olacaksınız. Özel yaşamınızda ise eşinizle sen ben üstünlüğüne girmemeli biz olmak için mücadele etmelisiniz. Bekar İkizler sizler içinde sürprizlerle dolu bir günde olduğunuzu bilin.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Gökyüzü bugün kas ağrılarından dolayı zorlanabileceğinize işaret etmekte. Gün içinde rahatsızlığınız geçmezse mutlaka bir doktora görünün. Özel yaşamınızda ise evli Yengeçler bugün ki gelişmeler sorunları çekip alacak hayatınızdan ve tam anlamı ile huzura kavuşacaksınız. Bekar Yengeçler sizlerde bugün gelen bir telefon ya da maille duygusal hayatınız renkleniyor.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Bugün arkadaşlarınızın düşüncelerini önemsemeli yatırım planlarınızla ilgili kararları fikir alışverişleri yaptıktan sonra uygulayın. Ortaklaşa işlerde dikkatli olmalı ve üzerinizde baskı kurulmasına izin vermemelisiniz. Özel yaşamınızda da dedikodulara kulak asmamalı ve gerçekleri dikkate almalısınız. Bekar Aslanlar sizlerde bugün kısk

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda soğukkanlı olmalı telaşlı hareket etmemelisiniz. Arkadaşlarınızla ilgili konularda gizliliğe önem verin ve bir anlık kızgınlıkla arkadaşlarınızı zor durumda bırakacak söylemlerde bulunmayın. Özel yaşamınızda ise eşinizin harcamalarından dolayı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bekar Başaklar sizlerde aşk hayatınızda keyifli gelişmeler yaşamaya başlıyorsunuz.

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Gökyüzü bugün ilaç kullanıma dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Yediklerinize içtiklerinize dikkat edin. Bugün iş hayatınızda sözleşmeler anlaşmalar bugün istediğiniz gibi ilerleyecektir. Aşk hayatınızda ise duymayı hayal ettiğiniz her şey bugün gerçeğiniz olabilir. Bugün kişisel güvenliğinizle ilgili konularda dikkatli olun hırsızlıklar yaşanabilir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Bugün enerjiniz oldukça yüksektir. İşle ilgili konularda ciddi gecikmeler ve bir takım engellerle karşılaşabilirsiniz sakin olun ve günün ilerleyen saatlerinde iyileşmeler yaşanacağına güvenerek hareket edin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin size hak vermesi ve hatalarının farkına varması ile rahatlayacaksınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Bugün seyahatlerinizde iptaller beklediğiniz bir ödemenin gerçekleşmemesi canınızı sıkabilir. Bu durum arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalara ve gereksiz yere kalp kırmanıza neden olabilir dikkatli olun. Özel yaşamınızda ise eşinizle iletişime önem verdiğiniz halde sizi anlamamasına tahammül etmeniz oldukça güçtür. Bekar Yay lar sizlerde katılacağınız bir davette tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Gökyüzü eş ya da sevgilinizin sağlık sorunları olabileceğine işaret etmekte. Endişeniz ve kendinizi suçlu hissetmenizden dolayı aşırı duygusal davranışlar içinde olabilirsiniz. Duygularınızı ifade edin ve ona destek olun. İş hayatınızda ise bugün finansal beklentileriniz kolaylıkla gerçekleşecektir. Siz yeter ki istemeyi bilin. Bekar Oğlaklar ön yargılarınızı bir yana bırakın ve ilgi gördüğünüz insana karşılık verin.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Gökyüzü bugün başkalarının dikkatsizliğinden kaynaklanacak kazalara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Gözünüzü dört açın ve siz dikkatli olun. İş hayatınızda kazançlı bir gün geçmişten gelen alacaklarınızı tahsil edebilir öncede başvuruda bulunduğunuz kredi onayınızı bugün alarak beklediğiniz yatırımı gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sosyal olur yeni insanlar tanımak için çaba gösterirseniz mutlu olacağınız o özel insanla karşılaşabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Bugün auranızda ki müthiş enerji tüm çevrenizi etkileyecek hem iş hem de özel yaşamınızda takdir görüp yoğun ilgi ile karşı karşıya kalacaksınız. Bugün gelen teklifleri dikkate alın ve hangisi size uygunsa kabul edin. Sezgilerinize güvenin ve kalbinizin size verdiği mesajları dikkate alarak hareket edin. İş arıyorsanız mutlu haber gün içinde gelebilir.​
 
Son düzenleme:

gözlemci

Favori Üye
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
15,814
Reaksiyon puanı
12,604
Puanı
861
Yaş
29
Konum
İstanbul
Bu sefer bildiler valla pess :eek::eek::eek: Aşırı ilaç kullanımından alerji oldum :A Evet işim ile ilgili hala bekliyorum :A :A
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Ne hikmetse kova burcu konulmamış konuya :A @Çiğdem- :A
Sana yine para geliyor cnm , Sen Cumhur Başkanı kadar zengin olman lazım burcuna göre her gün para geliyor :A :A :A

Kova
İş hayatınızda kazançlı bir gün geçmişten gelen alacaklarınızı tahsil edebilir öncede başvuruda bulunduğunuz kredi onayınızı bugün alarak beklediğiniz yatırımı gerçekleştirebilirsiniz.
 

Harunnn60

Emekli
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
49,573
Reaksiyon puanı
44,755
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Sana yine para geliyor cnm , Sen Cumhur Başkanı kadar zengin olman lazım burcuna göre her gün para geliyor :A :A :A

Kova
İş hayatınızda kazançlı bir gün geçmişten gelen alacaklarınızı tahsil edebilir öncede başvuruda bulunduğunuz kredi onayınızı bugün alarak beklediğiniz yatırımı gerçekleştirebilirsiniz.
Başka Harun'lar mı yiyor paramı anlamadım ki :A
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Aaa neyse bende bugün burcuma bakacaktım büyük bir heyecanla ama yoktu konuda :A görüyor musun işte 12 burç arasında kova burcu yok olmuş ne hikmetse :A :A
Bir yanlışlık olmuştur eklettirdim cnm :A Ben zaten destere ile senin burcuna bakıyorum kendiminkinden daha çok :A :A :A