Günlük Burç Yorumları(20 Ocak 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,976
Reaksiyon puanı
57,129
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda tecrübeli insanların fikir ve görüşlerini almanızda sizler için fayda sağlayacaktır. Gün içinde sosyal çevrenizde gelişen olayların dışında da kalmaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda. Bekar Koç’lar aşk her an kapınızı çalabilir. Sosyal olun ve korkularınızdan uzaklaşarak cesur davranmayı seçin.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Bugün işinizle ilgili her konuda fikirlerinizi düşüncelerinizi her fırsatta göstermeye özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ılımlı ve hoşgörülü tarzda hareket etmeli; eş ya da sevgilinizle düşüncelerinizi yapıcı bir biçimde değerlendirmelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
İş hayatımınız da diplomatik davranmayı, kendi kaderinizi ellerinizle şekillendirmeyi, hedefler belirleyerek bunların üstüne gitmeyi kendinize hedef seçmeli ve bu doğrultuda ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz eş ya da sevgilinizin kıskanç ve baskıcı tavırları ilişkinizle ilgili kararlar almanıza neden olabilir.


Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Gökyüzü bugün işinizle ilgili yeni bir teklif ya da bir terfi alabilirsiniz. Yeni iş teklifini kabul edebileceğiniz gibi devam etmekte olan işinizi daha gerçekçi bir tarzla ele alıp kendinizi geliştirebileceğiniz konular üzerine yönelebilir yaptığınız işte oldukça etkili bir konuma gelebilirsiniz. Özel yaşamınızda gelişen olaylar sizi oldukça rahatlatarak geleceğinizle ilgili konularda daha huzurlu ve sağlıklı kararlar almanızı sağlayacaktır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Bugün değerli bir şeylere sahip olabilmek için cesaretli davranın belki de yaşamınız boyunca karşılaşacağınız ender fırsatlardan biriyle karşı karşıyasınız. Yeni fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin mesleğinizle ilgili konularda bir projenin ya da grubun fikirlerinize ihtiyacı olabilirsiniz.. Özel yaşamınızda ilişkileriniz de emek verip sevdiğiniz insanın sizi ödüllendirir tarzda yaklaşımları ile ilişkiniz farklı bir boyut kazanabilir.


Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Gökyüzü bugün araç kullanırken her zamankinden daha dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri hız ve dikkatsizliğe karşı dikkatli olmanız olası problemlerin önüne geçecektir. Özel yaşamınızda ise bekar Başaklar bugün rastlantılar aşk hayatınızı renklendirebilir.

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Kendinizi yenilemeniz ve yeni bir düzende yaşamınızı sürdürmeniz için sizleri güzel enerjileriyle harekete geçiriyor. Eski ve artık işe yaramaz olan her şeyin geride bırakılması gereken bir gün sizler için. Özel yaşamınızda ise duygularınızı sınırlandırmadan hareket etmeniz mutluluğu yakalamanızı sağlayacaktır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Bugün yakın çevrenizin eleştirel kırıcı davranışlarıyla karşılaşabilir ve her şeyden uzaklaşarak kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Bu hayat sizin kimsenin sizi ÜZMESİNE izin vermeyin! Pozitif düşünün kendinize hedefler belirleyin ve peşinden gidin. Özel yaşamınızda ise kararlı olmalı değiştirmeniz gereken her şeyi gündeminize alıp uygulamaya geçmelisiniz

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Maddi konularda ödeme zorluğu çeken Yay’lar bugün beklemediğiniz bir para ile tüm sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınıza güvenin ve saygıyı koruyabilmek adına rahatsızlıklarınızı net bir dille ifade edin. Beraberliği olmayanlarınız ise sosyal aktivitelerde tanıştığınız biri ruh eşiniz olabilir.


Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Gökler yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeli ve zorlandığınız alanlardan sıyrılarak değişim enerjisini olumlu yönde kullanabilmek için harekete geçmelisiniz. Şimdi iradenizi ortaya koyma zamanı. Özel yaşamınızda da beraber olduğunuz eş ya da sevgilinizin bu konuda tüm desteğiyle yanınızda olması işinizi oldukça kolaylaştırarak güvenle hareket etmenizi sağlayacaktır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Bugün içinde ne yapmak istiyorsanız planlayın ve kafanıza bu planları başarı ile uygulayacağınızı yerleştirin. Kendine güven ve liderlik yetenekleri bugün daha kuvvetlenmektedir. Bunları avantaj olarak kullanın. Açık görüşlü olmaya özen gösterin şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp kendinizi daha da geliştirme zamanı. Karşınıza çıkan tüm fırsatları değerlendirin kendinize güvenin ve yaptıklarınızı ortaya koyun çabalarınızın karşılığını fazlasıyla alabileceğiniz bir dönemdesiniz.


Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
İş hayatınızı ilgilendiren konularda üzerinde durmanız gereken tüm detayları belirleyebilir ve yaşadığınız sıkıntıların arkasında ki gerçeği fark edip olumsuzlukları ortadan kaldırabilirsiniz. Gökyüzü sizi desteklerken hukuksal ve kanuni konularda istekleriniz konusunda ısrarcı davranın. Bugünün şifresi kendinize yeteneklerinize ve sezgilerinize güven duymanızdır.​
 

destere

Favori Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
67,698
Reaksiyon puanı
41,332
Puanı
1,059
Bekar Koç’lar aşk her an kapınızı çalabilir. Sosyal olun ve korkularınızdan uzaklaşarak cesur davranmayı seçin.

Kapıya parkettim resmen kapıyı çalan aşkı kaçırmayayım diye? ama gelen giden yok @Çiğdem- :) bu ne kısmetsizliktir :)