Günlük Burç Yorumları(20 Haziran 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,681
Reaksiyon puanı
56,838
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Koç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Bugün özel yaşamınızda eş ya da sevgiliniz hakkında yalan yanlış söylemlerde bulunan kişiler yüzünden zorlanabilirsiniz. Dikkatli olun ve bu kişileri görmezden gelmeden tepkinizi ortaya koyun. Koyun ki sınırlarını bilip insanların hayatları ile oynamayacaklarını anlasınlar. İş hayatınızda ise birilerini kırmamak adına yanlış kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Gökyüzü özel hayatınızda mutluluğu yakalamak ve sahip çıkmak adına, sizleri daha fazla mücadele etmeniz konusunda, disipline edecek. Bugün içinde, ilişkinizle ilgili alacağınız kararlarda aceleci davranmayın. Gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamanız için, öncelikle sorumluluklarınızı gözden geçirmeli; kendinize öz eleştiride bulunmalısınız. Bugüne kadar yaşadıklarınızdan aldığınız dersler doğru kararlar alıp uygulamanızı sağlayacak.

İkizler Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Yepyeni başlangıçlar sizleri bekliyor. İlerleyen günlerle birlikte maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi yönden kuvvetlenmenin verdiği cesaretle riskli yatırımlara yönelebilirsiniz, Emin olmadığınız araştırma yapmadığınız yatırımlar kayıpları ve yasal sıkıntıları beraberinde getirebilir. Aşk hayatınızda ilişkileriniz yeniden yapılanıyor dostu düşmanı anlayarak ayıklayacaksınız yanlış anlaşılmalar ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alabileceksiniz.

Yengeç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Gökyüzü bugün, işiniz ile ilgili konularda dikkati elden bırakmamanız hiç bir şeyi atlamamanız için uyarıyor sizleri. Kariyer hayatınızı negatif ya da pozitif yönde ilerletmek tamamen elinizde Maddi konularda keyifli gelişmeler söz konusu. Özel yaşamınızda ise sorunları hallederek sevildiğinizi doyasıya hissedecek ve ilişkinize yeni bir boyut kazandıracaksınız.

Aslan Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Gökyüzü bugün devam eden birlikteliğinizi resmileştirme kararı alabileceğinize dikkat çekmekte ilişkide problemler yaşıyorsanız kalıcı çözümler üretebilir ve ilişkinizi çok keyifli bir noktaya taşıyabilirsiniz. Popülaritenizin ve çekiciliğinizin oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. İş hayatınıza gelince planladığınız görüşme ve toplantılar iptal olabilir ya da gecikmeler söz konusu olabilir

Başak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Genel olarak ilişkileriniz ve iletişim konusunda her işiniz kolaylıkla ilerler bugün. Dikkat etmeniz gereken konu duyduğunuz her şeye inanmamanız ve şüpheyle yaklaşmanız kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğini çok iyi değerlendirmeniz gereken bir süreçtesiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana ona ne kadar çok değer verdiğinizi sevginizi ifade ederek göstermelisiniz.

Terazi Burcu
Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

Kendinizi geliştirebileceğiniz alanlara yönelebilir farkında olmadığınız yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz insanla iletişiminiz oldukça kuvvetli olacağı için beraber ikinizin de keyif alacağı ortamlar ilişkinize heyecan katacaktır. Bugün işinizle ilgili tüm planlarınızı yapmalı ve maddi gelirlerinizi kendinizi mesleki anlamda geliştirmeye yönelik eğitimler içinde kullanmalısınız.

Akrep Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Gökyüzü, Kişisel gelişiminize önem vermeniz gerektiğini vurgulamakta problem yaşadığınız insanlarla sorunlarınızı konuşarak ve karşınızda ki insanın fikirlerine önem vererek sakinlikle çözüme kavuşturabilirsiniz.. Bugün kendinize dair güçlü bir anlayış geliştirebilir isteklerinizi yaşamdan beklentilerinizi dengeleyerek yola devam ya da tamam diyebilirsiniz.

Yay Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

İş hayatınızda beklenmedik fırsatlar kapınızı çalabilir ani kararlar vermeden, iyice araştırarak, temkinli davranışlar sergileyerek işe koyulmalısınız. Evli ve ilişkisi devam eden Yengeçler beraberliğiniz boyunca yaşadığınız sorunların ortadan kalkması için göksel enerjiler sizleri sınayacak bir yol gösterici olacak ve ilişkiniz için doğru kararları vermenizi sağlayacak. Yine bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz.

Oğlak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Kendi değerinizin farkına varma zamanı geldi. Yeteneklerinizden asla şüphe etmeyin. Sizin diğerlerinden faklı olduğunuzu, en çarpıcı şekilde ortaya koyan özelliğiniz, içinizde var olan evrenin size hediyesi yeteneklerinizdir. Kendi benliğinizi, fikirlerinizi ortaya koyarak; diğer insanlarla ortaklaşa düşünüp; işbirliği içinde bulunmayı, kendinize görev edinmelisiniz. İş hayatınızda yenilikler sizleri bekliyor. Güçlü insanlarla takım ruhu içerisinde hareket etmek, sizi hak ettiğiniz yere taşıyacaktır.

Kova Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Gökyüzü bugün özel hayatınızda rahatlamalara işaret etmekte. Bekarsanız hayatınıza heyecan katacak biri girebilir ancak birden duygularınızın seline kapılmamanızda fayda var. Anın keyfini sürün ve ilişkinin seyrini zamana bırakın. Aceleci davranmamaya özen gösterin yüksek enerjinize eklenen telaş bir takım aksaklıklara sebep olabilir. Mantığınızı kullanın ve harekete geçmeden önce her şeyi ayrıntıları ile düşünün. Bugün kendinize güvenin ve olmanız gereken yere gelmeniz için kesin kararlar alın ve uygulamaya geçin.

Balık Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Bugün enerjinizi direk sizi ilgilendiren konularda karşılaştığınız engellere boyun eğmeden isteklerinizi gerçekleştirmek için kullanırsanız istediğiniz huzuru elde edersiniz. Bugün yeteneklerinize güvenin ve sadece yapmanız gerekenlere isteklerinize odaklanın olayları ve insanları kontrol etmeye çalışmayın. Yakın çevrenizde bulunan sinsi insanlara nefes aldırmayın. Bilsinler ve hissetsinler ki her şeyin farkındasınız ve her hamlelerinde sizde fazlasıyla karşılık vereceksiniz. Özel yaşamınızda ise keyifli bir gündesiniz.​