Günlük Burç Yorumları(2 Nisan 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,687
Reaksiyon puanı
56,847
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü işinizle ilgili konularda sezgilerinizin sesine güvenerek hareket etmeniz için destekliyor sizleri. Güne gördüğünüz bir rüyanın rehberliğinde başlayarak kazançlarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün işiniz gereği karşılaştığınız pek çok sorunu çözüme kavuşturabilir uzun zamandır yakalayamadığınız istikrarı sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda da güçlü enerjiler söz konusu sağ duyulu davranmayı başarırsanız sorunları aşarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İlişkisi olmayan Koç’lar ise bugün dışarı çıkın ve karşı cinsin ilgisine duyarsız kalmayın.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Gökyüzü bugün işinizle ilgili her konuda kararlık göstermenizin gerekliliğine işaret etmekte. Finansal olarak güçlü iş birlikleri ile kar edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise Özel yaşamınızda ise karşılıklı saygı ve sevginin gücünü bir kez daha iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Beraberliği olmayan Boğa’lar sizlerde yeni başlangıçlara doğru yol alacaksınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Bugün finansal konular yüzünden zorluklarla karşılaşabilir kendinizi ifade ederken huzursuz hissedebilirsiniz. Alacak verecek konularında talepleri kabul etmemelisiniz. Sağduyulu davranın ve sonrasında pişman olacağınız ani kararlar ve fevri davranışlardan kaçının. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin uyarılarını dikkate almanızda fayda var.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Bugün yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Öfkenizi acılarınızı aklınızla yenebilmenin, Bilgeliğinizle üstün gelmenin ilahi adaletin tecelli etmesinin mutluluğunu yaşayacağınız özel bir dönemdesiniz. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenerek hareket etmenin maddi manevi olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Gökyüzü bugün özgürlük duygunuzun yükselerek olumlu etkileri olacağına işaret etmekte. Bu özgürlük var olan şartlarınızı iyileştirerek çalışma ortamınızda daha iyi imkanlar sağlayabilmeniz için mücadele gücünüzü harekete geçirecek. Sorumluluğunu aldığınız projeleri daha verimli bir şekilde sonuca ulaştırabilmek için kararlar alacaksınız. Özel yaşamınızda ise bugün sakinliğinizi korumak ve olayları daha da işin içinden çıkılmaz bir hale getirmemeye çalışmak için mücadele etmelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Ortak iş yaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde Birlikte yola devam etmek yerine yola kendi başınıza devam etme kararı almanız sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. Özel yaşamınızda ise duygularınızı dengelemeyi başardığınız anda huzuru yakalayabileceksiniz.

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Popülaritenizin yükselmeye başladığı şanslı bir gün sizler için. Tamamlanmamış eksik kalmış tüm işlerinizi bugün gözden geçirip kısa bir süre içinde bitirebilirsiniz. Sizin gibi yaşamın getirileri ile olgunluğa ulaşmış bir ruh ne istediğini neler yapabileceğini bilir ve rotasını istediği yönde tayin eder. Özel yaşamınızda ise keyifli gelişmelerle uzun zamandır eş ya da sevgilinizle mücadele ettiğiniz bir konuda kazanacağınız zaferle haklı galibiyetinizin sevincini yaşayacaksınız. İlerleyen günlerle birlikte daha da rahatlayacak ve tam anlamı ile huzuru yakalayabileceksiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Gökyüzü bugün sizin dışınızda gelişen olaylar yüzünden gergin bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Özel hayatınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz bir aktiviteniz hiç beklemediğiniz kişi ya da kişiler tarafından engellenmek istenebilir dürüst olmayan entrikalarla karşılaşabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı kişilerin gerçek yüzünü görerek gerekli tepkinizi ortaya koymalısınız. Yaşanan gerginlikle içine kapanık bir ruh hali içinde olmanız aileniz ve sevdiklerinizi kaygılandırabilir. Biraz kendinize zaman ayırın ve sessiz bir yerde kafanızı dinleyin.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Gökler bugün oldukça yoğun geçecek bir güne işaret etmekte biriken işlerinizi düzenlemek için bir hayli uğraş vereceksiniz. Bunları yaparken bir yandan da yapmanız gerekenleri gözden geçireceksiniz. İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kaçının. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk ilişkisi tekrar gündeminize gelebilir. Bu bir karşılaşma ya da bir arkadaşınız vasıtasıyla alacağınız bir haberde olabilir. Duygularınız ve aklınız bir anda yaşanmışlıkların verdiği duygusallıkla karışabilir. Geçmişte yaşadıklarınızı düşünerek karar vermeli aşkın derin izlerini yüreğinizde taşıyorsanız karşınızda ki insana bir şans daha vermelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Gökyüzü bugün sizleri çevrenizde gelişen olumsuz olaylara rağmen tartışmalardan uzak durmanız konusunda uyarıyor. Bugün yakın çevrenize karşı her zamankinden daha duyarlı olmayı başarabilirseniz iş hayatınızda sizin için çok olumlu sonuçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstediklerinizi gerçekleştirmek için ısrarla mücadele etmelisiniz. İşinize kuvvetli ruhsal enerjinizi yansıtarak ilerlemeler kaydedeceksiniz. Öğrenme gücünüz oldukça kuvvetli hiçbir yeni başlangıç öğreti sizleri korkutmamalı, Zorlandığınız ne varsa bugün ele alın başarılı sonuçlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Özel yaşamınızda ise kötü bir dönemin bitişi yeni ve olumlu bir dönemin başlangıcı sizler için. Evli ve birbirine gönül bağı kuvvetli Oğlak’lar aşkınıza sevginize sahip çıkın ve beraberliğinizin temellerini kuvvetlendirip hayat yolunda birlikte yaşlanmak için yeni bir adım atın.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Gökyüzü Bugün başka insanların duygularına karşı çok duyarlı olacağınıza işaret etmekte. Onlara olan sevginizi açıklamak arzusu nedeniyle elinizden gelen her yoldan yardımcı olmaya çalışacaksınız. Sezgileriniz ve hayal gücünüz bu gün zirvededir. Bu enerjileri yaratıcı bir alanda, sanat ve güzelliklerde kullanabilirsiniz. Bilinçaltı kavrama kabiliyeti içinizden gelen sesleri dinlerseniz daha verimli olacaktır. Her türlü görüşmeniz istediğiniz şekilde gerçekleşecektir. Sosyal hayatınıza da yansıyacak bu keyifli gelişmeler ilişkilerinizi çok daha canlı bir hale getirecek.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Bugün kendinizi daha da geliştirebilmek adına yapmanız gerekenler için önemli ipuçları ile karşılaşabilirsiniz. Bugün sezgilerinize güvenerek hareket edin, Sizi asla yanıltmayacaktır. Ruhsal enerjinizi arttırmak için meditasyon yapın, Ruhunuzu ne kadar arındırıp özgürleştirirseniz iş hayatınızda motivasyonunuz o denli kolay olacak ve daha başarılı çalışmalar içinde olmanızı sağlayacaktır.​