Günlük Burç Yorumları(19 Mart 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,983
Reaksiyon puanı
57,136
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda tartışmak için yer arayan tavır ve davranışları ile sizleri yoracak insanların enerjileri ile karşı karşıya kalabileceğinize işaret etmekte. Soğukkanlılığınızı koruyun ve herkese ayna olmayı deneyin. Yansımanızla kendilerini görsünler! İş hayatınızda finansal konularda oldukça şanslısınız gelirlerinizde önemli bir artış söz konusu. İnançlarınız emekleriniz sizi maddi manevi zenginleştirecek. Bugün dikkat etmeniz gereken en önemli konu tartışmak için yer arayan kişilere karşı savunmasız kalmanız olmalı…

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Gökyüzü maddi anlamda oldukça şanslı bir günü müjdelemekte. Aklınızı işinizle ilgili konulara verin ve kazanın. Öğrenme gücünüzün oldukça kuvvetli olduğu zamanlardasınız bunu fırsat bilin ve kendinizi iş ve eğitim hayatınızda geliştirin. Her hangi bir konu ile ilgili kursa başlamayı düşünüyorsanız tam zamanı. Bekar Boğa’lar bugün aşkın rüzgarına teslim olabilirsiniz. Duygusal hayatınızda uyum ve huzur sizinleyken ve siz sevginizin arkasında duvar gibi durduğunuz sürece hiçbir şey bunu bozamaz…

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Bugün sahip olduğunuz maddi ve manevi değerler üzerinde önemli kararlar alarak haklarınıza sahip çıkacaksınız. Deneyimlediğiniz zorlukların farkındasınız. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız sizi engelleyen tavırlarınızdan insanlardan uzaklaşacağınız bir sürecin başlangıcındasınız. Ailenizi ilgilendiren konularda her zamankinden daha hassas olmalı yaşanan olaylar ne kadar sinir bozucu olsa da dengeleri korumayı sağlamalısınız. Kariyerinizle ilgili hiçbir şeyi ertelememeli ve yeteneklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Gökyüzü bugün son derece karışık duygular içinde olabileceğinize işaret etmekte. Akşama doğru ise Kendi kendinizi sorgulayacak var olan şartları değiştirmek için çözüm odaklı hareket edeceksiniz. Size yakın olan dostlarınızla duygularınızı rahatlıkla açın ve kendinizi anlatın. Bugün Arabanızı değiştirebilir, yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Arzularınız coşkuludur ve size hayır demek başkalarına zor gelir. Beklenmedik bir para gelebilir ve sizi mutlu edebilir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Bugün kendinizi ağırlıklarınızdan kurtulmuşçasına huzurlu ve dinamik hissederek güne başlayacaksınız. Kararlı oluşunuz ve değişimi tüm benliğinizle kabul etmeniz her geçen gün sizleri daha da güçlendirecek. Sizdeki bu değişiklik yakın çevrenizdeki kişileri şaşkına çevirebilir, Sizi hayatlarından hiç gitmeyecek olarak değerlendiren kişi’lerin şaşkınlığı ise çok daha fazladır. Her şeyi kabullenen idare eden kişi gitti yerine bir başkası geldi şeklinde bir değerlendirme yaparlar ve bu durumu kabullenememenin yarattığı sarsıcı etkiden kolay beri sıyrılamazlar. Kimi zaman aşk dolu sözlerle kimi zaman nefret eden tavırlarla bir süre size rahatsızlık vermeye çalışabilirler. Bırakın yapsınlar siz yolunuzu çizin ilerleyin ve kesinlikle taviz vermeyin. İş hayatınızda ise oldukça şanslı bir gün geçmişte kalan bir alacağınızı tahsil edebilir ve maddi anlamda bir hayli rahatlayabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Gökyüzü bugün kayıp ve hırsızlıklara karşı uyarıyor sizleri önemli bir evrak tapu gibi bir belgeniz yüzünden zorluklar yaşayabilirsiniz. Yine bugün resmi dairelerde işleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir ve bir çok aksilikle karşılaşabilirsiniz. Günün en iyi tarafı eski dostlarınızla karşılaşabilir onlardan gelecek yardımla problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin unutkanlığı ikinizi bağlayan önemli bir konuda beklenmedik sorunlar yaşanmasına sebep olabilir. Sen ben kavgası içine girmeden biz olmaya çalışmalı ve çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Bekar Başak’lar bugün aşk hayatınızda keyif verici gelişmeler yaşayabilirsiniz.



Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Gökyüzü bugün duygularınızda aklınızda arasında ki uyumun getireceği şanslara işaret etmekte. Sürekli ertelediğiniz ihmal ettiğiniz belki de yapmak için yeterli cesareti bulamadığınız konularda; Önemli adımlar ilkler gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karmaşık duygular içinde olabilir uzun zamandır birlikte olduğunuz insanın davranışlarını itici ve samimiyetten uzak bulabilirsiniz. Anlık tepkiler vermemeye çalışın ve sakinliğinizi sağladığınızda duygu ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edin. Bekar Terazi’ler sizler bugün aşkta çok şanslısınız…
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Bugün iş hayatınızda cazip gelen kesin bir araştırma yapmadığınız işlere karşı temkinli davranın. Bir anlık heves sizi var olan şartlarınızdan çok daha zor bir duruma getirebilir. Hayat uzun soluklu bir maraton nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise arızalanan elektronik eşyalarınız yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Ayrıca evinizin su tesisatı ile ilgili kontrolde bulunmanız faydanıza olacaktır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Gökyüzü bugün iş hayatınızda tereddütlere kapılarak kendinizi geri planda tutmamanız yönünde uyarıyor sizleri. Bugün sezgilerinize güvenin sizi yarı yolda bırakmayacak kadar kuvvetli ve yol göstericidirler. Bugünlerde mücadele etmekten kaçındığınız yorulduğunuz konulara karşı savaşçı ruhunuz uyanıyor adeta. Amaçlarınız idealleriniz doğrularınız için mücadele eden yapınızı ortaya koyma zamanıdır şimdi. Bugün özel hayatınızda ki gelişmeler oldukça dikkat çekici. Eş ya da sevgilinizle ilgili gerçeği yansıtmayan bir şeyler duyabilirsiniz. Emin olmadığınız hiçbir konuda yanılgıya düşmemelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Fırsatların kapınızı çalmasını beklemeden kendi fırsatınızı kendiniz yaratacağınız süreçtesiniz. Kendinize sistemli bir çalışma tarzı benimsemeli size güvenen seven insanların sözlerini önemseyerek bunları yaşamınızda uygulamaya başlamalısınız. Sizi hiçbir eleştirinin ya da yaşamış olduğunuz zorlukların engellemesine izin vermeyin. Söylenenlere kulaklarınızı tıkayın her şeyin bir zamanı vardır. Siz yapacağınız başarılı işlerle en güzel cevabı vereceksiniz. Bunlara takılıp enerjinizi düşürmemelisiniz. Sizin en büyük hazineniz olan yeteneklerinizin hakkını verme zamanı şimdi.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Cazibeniz ve çekiciliğinizle ışıl ışıl bir yıldız gibi parlıyorsunuz şimdi. İş hayatınızda yeteneklerinizi cesurca ortaya koydukça kariyer yolunuzda yeni kapılar ardı ardına açılmaya devam ediyor. Sezgileriniz çok kuvvetli ve onları izlemekten çekinmeyin. Bu süreçte kendinizi daha da geliştirecek yeni girişimlere açık olmalı bu şansı çok iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ruhunuzda dışarıya yansıyan müthiş enerjiniz karşı cinsi size yakınlaştırıyor. Yeni tanıştığınız bir insanla enerjiniz öylesine uyuşabilir ki her an her şey olabilir yaşamınızda.



Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Gökyüzü aşırı heyecan ve strese bağlı sağlık problemlerine karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bugün bir süre kendinize zaman ayırarak beden ve zihninizi dinlendirin. Önemli kararlar almak mecburiyetindeyseniz bugünden sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda beraberliği devam eden Balık’lar eş ya da eşin ailesinden kaynaklanacak problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Öfkeyle vereceğiniz tepkilerin sonucunda hiç te hoş olmayan karşılıklar alabilirsiniz.​
 
Son düzenleme: