Günlük Burç Yorumları(17 Mayıs 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,947
Reaksiyon puanı
57,096
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Koç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Gökyüzü bugün sizleri gerçeklerle yüzleştirerek yapabileceklerinizin farkına varmanızı sağladı. Gitmesi gerekeni gönderip zümrüdü anka kuşu gibi küllerinizden yeniden doğuyor yaşamınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Bekar ve ilişkisi devam eden Koç’lar yoğun duygular beslediğiniz o özel insanla ilişkinizi resmileştirme kararı alabilir evliliğe giden yolda ilk adımı bu süreç içinde gerçekleştirebilirsiniz.. İşle ilgili konularda da şans sizden yana yeni bir projeye başlayabilir kısa süre içinde popüler olabilirsiniz.

Boğa Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Gökyüzü iş ve eğitim hayatınızla ilgili konularda yaşanacak gelişmelere tereddütle yaklaşmadan şansı doğru değerlendirmenizin gerektiğine dikkat çekmekte. Güçlü inançlarınız ve sabrınız kalıcı iş ve ilişkilerin baş mimarı olmanız için destekliyor sizleri. Bekar Boğa’ ların aşk hayatlarında olumlu etkilerle sürpriz gelişmeleri beraberinde getirecek iş yada eğitim hayatınızda tanışacağınız yeni biri kalbinizi fethedebilir sağlam temeller üzerine sevgi dolu bir beraberliği aşkla inşa edebilirsiniz. Bu olumlu etki evli Boğalarıda birbirlerine daha da yakınlaştıracak.

İkizler Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Gökyüzünün bugün zorluklara isyan etmek yerine pozitif ve çözüm odaklı düşünmenin getireceği faydalara dikkat çekmekte Ne geçmişe takılın ne zamanla yarışın anda kalıp anı değerlendirmeye bakın. İş arıyorsanız göksel enerjiler bugün size başarıya taşıyacaktır. Finansal konularda rahatlamalar alacakların tahsili ile karlı yatırımlar gerçekleştirebilir bu dönemde yeni bir ev yada araba alabilirsiniz. Bekar ve aşka küskün İkizler sizler de bu enerjiyle uzun zamandır size ilgi duyan birinin tüm cesaretini toplayarak aşkını itiraf etmesi ile uzun zaman sonra aşkın kutsallığını en yüce hali ile deneyimleyebilirsiniz. Sağlık sorunları olan İkizleri de güçlendirecek tedavi görüyorsanız olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Yengeç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Bugün değerlerinize sahip çıkmalı hiç kimsenin huzurunuzu bozacak davranışlarına sessiz kalmamalısınız. Anlık yanılgılar korkular yanlışları da beraberinde gelecektir cesur davranmalısınız. İş hayatınızda ise önemli bir teklif alabilir ciddi ve yeni bir oluşumun içinde olabilirsiniz yeterki değişime ayak uydururken yetenekelerinizden şüphe etmeyin. Bekar Yengeçler sizlerde ayrıldığınız sevgilinizle barışabilir büyük bir özlemle yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu deneyimleyebilirsiniz.

Aslan Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Gökyüzü iş hayatınızda uyumlu davranışlarınızın getireceği maddi manevi olumlu enerjileri müjdeliyor sizlere. İş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir büyük bir proje teklifi ile karşılaşabilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi gün içinde gerçekleştirmeye özen göstermeli gizliliğe de önem vermelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle duygusal bağınızın yükselmesi ile sevgiyle gelen güç birliği yaşamınızın her safhasına olumlu olarak yansıyacak kıymet bilmenin kıymet ve değer görmenin güzellikleri ile ilişkiniz de ki her türlü sorunu aşıp aşk dolu günleri karşılayacaksınız.

Başak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Bugün her işiniz kolaylıkla ilerler ve kendinizi ifade ederken tereddüt etmediğiniz zamanı doğru değerlendirip aktif ve kararlı olduğunuz takdirde. Uzun zaman sonra enerjinizin yükseliyor siz dikkat çekip takdir edilmeye başlıyorsunuz. İş ve eğitim hayatınızla ilgili zekanız ve bilginizi birleştirerek hareket etmelisiniz. Aşk hayatınızda ise sorunlu bir ilişki yaşıyorsanız gerginlikler sonrası ilişkinizin bundan sonraki gidişatı için isteklerinizi büyük bir kararlılıkla ifade edip kırılıp değer görmediğiniz bir ilişkiyi sona erdirebilirsiniz. İlişkisini sorunsuz devam ettirenler için romantizm rüzgarları esmeye başlıyor.

Terazi Burcu
Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

Bugün keskin zekanızı ortaya koymaktan çekinmeyin ve kendi doğrularınızı sahiplenerek hareket edin bunu yaptığınız anda başardınız demektir. Finansal konularda ciddi kazanımlar elde edebilir yurt dışı ile ilişkili önemli gelişmeleri bugün yaşayabilirsiniz. Bugün negatif insanların etkisinde kalmadan onlarla sözlü tartışmalara fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerleme çabası içinde olmaya gayretli olmanızdır. Özel yaşamınızda ise karşı cinsin yoğun ilgisi birlikte olduğunuz insanın alakası sizleri memnun edecek. Özellikle yeni bir ilişkinin içinde olanlarınız karşılıklı sevgi ve anlayışın tadına vararak özel hayatın yaşama bakış açınızı nasılda olumlu yönde değiştirebildiğinin farkına varacaksınız.

Akrep Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Bugün, iş ve özel yaşamınızda arkadaşlarınıza karşı tutumunuzun oldukça önem taşımakta. Finansal konular ve kararlarda agresif tavırlar sergileyerek fikirlerinizin acımasızca eleştirilmesi ani kararlara düşüncesizce alınan kararlara neden olabilir dikkatli davranın ve kontrolü elden bırakmayın. Bir anda yaşanan gecikmeler ve iptaller ile planladığınız tatil planlarınız bir kaç gün ertelenebilir. Özel yaşamınızda ise birlikteliği olanlar eş ya da sevgilinize daha fazla vakit ayırmalı ve onun da ilgisini çeken aktiviteler hazırlayarak ilişkinizi canlandırmalısınız.

Yay Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Bugün iş hayatınızda sabırlı ve diplomatik yaklaşımlarda olmalısınız temposu yüksek bir gündesiniz sorumluğunuz sizleri zihinsel ve bedensel olarak yoracak olsa da haftanın ilerleyen günleri ile bunun mükafatını fazlasıyla göreceksiniz. Ticari konularda ilişkilerinizin gittikçe önem kazandığı kazançlı yatırımlar ve kar payı yüksek kazanımlar elde edebilmek için sabırlı olmanız gerekmekte. Aşk hayatınızda ise gerginlikleri omuzlarınızda yüreğinizde taşımaktan vazgeçmedikçe gecmişde ki güzellikleri fark etmeniz güç hale gelecektir.

Oğlak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Gökyüzü bugün her konuda enerjinizi yükseltiyor.. Samimiyetten uzak sahte insanlar ile ilişkilerinizde kendi arzunuz ile yol ayrımları yaşayabilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda çözüm aradığınız hemen her konuda isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Kendinize inanın ve ilerleyin.

Kova Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanabilecek tartışmalara karşı uyarıyor sizleri çalışansanız işveren ve müdürlerinizle iletişime önem verin sakin davranarak olayları büyütmemeye özen göstermelisiniz. Sakin kalmayı başardığınız takdirde akşam saatlerinden itibaren fırsatlar söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise arkadaş ve dostlarınızla bir araya gelip stresinden uzaklaşacak keyifli aktiviteler içinde olabilirsiniz. Bu esnada sürpriz bir karşılaşma ile aşk hayatınız canlanabilir.

Balık Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

İş hayatınızda maddi ve hukuki kazanacağınız galibiyetler ve kazançlar elde edebilir. bozulan ilişkilerinizi iyileştirerek var olan sorunlarınızı başarı ile aşabilirsiniz. Davranışlarınızda ki pozitiflik iş hayatınızda maddi şanslar ve statünüzün yükselmesi açısından oldukça önem taşımakta. Şimdi kendinizi toparlayın ve bu güzel etkinin gücünden olabildiğince faydalanın. Özel yaşamınızda ise bir beraberlik içinde değilseniz aşk kapınızı çalabilir ya da ilişkinizi resmileştirmek için ilk adımı atabilirsiniz.​