Günlük Burç Yorumları (14 Mart 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,934
Reaksiyon puanı
57,091
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü iş ve özel yaşamınızda gerçekleşmesini istediğiniz arzu ve isteklerinize odaklanarak tüm kalbiniz ve zihninizle isteklerinizi Gerçekleştirmeniz için bir adım atmanız için destekliyor sizleri. Dua edin dileyin ve gerçekleşeceğinden emin olun. Yeni başlangıçlar yeni deneyimlere hazırsınız. Şimdi hedeflerinize doğru tüm donanımınız ve yüksek enerjinizle ilerleyin. Yaşamınızın en keyifli döneminin heyecanı tüm ruhunuzu saracak. Yaşamınızda ektiğinizi biçeceğiniz bir dönemdesiniz. İş hayatınızda sizden yaşça büyük dostlarınız vasıtasıyla hayallerinizi gerçekleştirme imkânı bulabileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan kendinize yüreğinize güvenin ve cesur davranın. Özel yaşamınızda ise canınızı yakan ve yüreğinizde derin izler bırakan kişi ya da kişilerin yaşadıkları olaylara pişmanlıklarına şahitlik edeceksiniz….

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Gökyüzü bugün iş hayatınızla ilgili hemen her konuda rahatlatacak maddi gelirlerinizde önemli bir artışa sebep olacak keyifli gelişmeleri müjdelemekte. Her türlü engellemeye karşı kariyerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler yakın çevrenizde bulunan bazı insanların gerçek yüzlerini de görmenizi sağlayacak. Bu durum sizleri hiç şaşırtıp üzmemeli siz geçmiş dönemlerde de insanların türlü türlü halleriyle karşılaştınız. Bu kez sadece görmekten çok anlamalı iyi bir insanı kötü edemeyeceğiniz gibi kötü birini de iyi edemeyeceğinizi bilmeli ve bu kişilere karşı tavrınızı duvarlarınızı örerek göstermelisiniz. Ak kara olur mu hiç? Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması ilişkinizde güven ve saygının getirdiği güzelliklerin en güzel karşılığı olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayanlar ise bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Gökyüzü bugün kırdığınız bir insana karşı duyduğunuz pişmanlık duygunuzun gün boyu sizi rahatsız edeceğine işaret etmekte. Sizler iletişime dostluklara fazlasıyla önem veren bir burcun insanlarısınız kendi kendinize günü zehir edeceğinize pişmanlığınızı ifade edin. Unutmayın ki özür dilemek büyük bir erdemdir. Hele ki bu kişi kaybetmeyi göze alamayacağınız kadar sevdiğiniz biri ise! İş hayatınızda bir takım karışıklıklar ve yanlış anlaşılmalar söz konusu olsa da maddi anlamda sevineceğiniz güzel gelişmeler sizleri bekliyor. Aile bireyleri kardeşlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sevgiyle sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışmalı ve kim olursa olsun ailenizle ilişkilerinizi bozmaya çalışacak kişi ya da kişilere fırsat vermeyin. Bugün araç kullanırken dikkatli olmalı mümkünse uzun yolculuklarınızı ertelemelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Gökyüzü her zaman olağan karşıladığınız fedakârlık ettiğiniz konularda yaklaşımlarınızı değiştirmeniz daha fazla kendinizi düşünerek hareket ediyor olmanız özellikle iş çevrenizde rahatsızlıklara hatta size karşı cephe almış tavırlarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Aldırmayın ve iç sesinize kulak vererek ilerleyin. Sizler zaten nerede kime fedakârlık etmeniz gerektiğini bilirsiniz. Fedakârlık ayrı bir şeydir sömürü apayrı. Hiç kimsenin sizi bu anlamda kullanmaya kalkmasına müsaade etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Yengeçler eşinizden gelecek hoş bir sürprizle oldukça duygulanacaksınız. Beraberliği olmayan Yengeç’ler sizler ise arkadaşlarınızla bir araya gelin sosyal olun evin huzuru güzeldir fakat tembelliğe bir son vermenin zamanı geldi.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanabilecek tartışmalara karşı uyarıyor sizleri çalışansanız işveren ve müdürlerinizle iletişime önem verin sakin davranarak olayları büyütmemeye özen gösterin. İş verenseniz ise çalışanlarınız arasında sürekli baş gösteren huzursuzluğu bir an evvel sona erdirecek yaptırmanızın zamanı geldi. Birçok fırsat iş yerinde yaşanan sen ben tartışması yüzünden geldiği gibi değerlendirilemeden gitmektedir. Aklınızı ve otoritenizi kullanmamanız için hiçbir sebep yok. Özel yaşamınızda ise yakın arkadaş ve dostlarınızla bir araya gelip günün stresinden uzaklaşacak keyifli aktiviteler içinde olabilirsiniz. Bu esnada sürpriz bir karşılaşma ile aşk hayatınız canlanabilir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Gökyüzü bugün sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri özellikle yediğiniz besinlere dikkat edin. Mide ve bağırsaklarla ilgili hassas olduğunuz bir gündesiniz. Bugün mümkünse kendinizi dinlendirmeli ve aşırı stresli ortamlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. İşinizle ilgili gecikmeler son anda çıkan problemlere canınızı sıkmayın işlerinizin yoluna girmeye başladığını bilmelisiniz. Sabırlı ve diplomatik tavrınızı sürdürmeye devam edin. Özel yaşamınız da ise bekar Başak’lar bugünlerde size yaklaşan insanlara karşı temkinli davranın geçmişte yaşadığınız hiç te hak etmediğiniz olayların bilinci ile karşınızda ki insanı tanıyarak aceleci davranmadan bir ilişkiye adım atın.

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Gökyüzü bugün ticari anlamda risk almaktan uzak durmanız için uyarıyor sizleri, Büyük umutlar beklediğiniz bir işiniz hiçte umduğunuz gibi gerçekleşmeyebilir ve işin içinden çıkmakta bir hayli zorlanarak resmi kurumlarla oldukça ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugün sağlığınıza da özen göstermeli ve yorgunluğunuzu ciddiye alarak hareket etmelisiniz. Evli Terazi’ler bugün eşinizin i aşırı kıskanç ve her yaptığınızı kontrol eder tarzdaki davranışlarına isyan edebilir ve bir anda ilişkiyi bitirme kararı alabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Bugün hayatı ve yaşadıklarınızı daha olumlu yönleri ile değerlendirmeyi seçerseniz gün sizin için daha verimli geçecektir. Yaşadığınız olumsuzlukların gününüzü zehir etmesine izin vermemelisiniz. Yaşam her zaman güzelliklerden ibaret değildir. Tabi sizin gibi duygularıyla yaşayan insanlar için durum daha zordur. Fakat unutmamalısınız ki, Sizler ne kadar güçlü görünürseniz görünün duygulara çok önem verir ve aynı şekilde yaşamınızda ki insanlardan da karşılık beklersiniz. Seçimlerimiz kaderimiz gibidir. Daha seçici davranarak ve hayatınızda durmaları gereken yeri belirleyerek insanları daha iyi tanıdıktan sonra yaşamınızda yer vererek bazı üzücü durumların önüne geçebilirsiniz. İş hayatınızda ise yatırımlardan ve maddi konularda ki harcamalardan uzak durmanız gereken bir gündesiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Gökyüzü bugün her zamankinden daha fazla girişimci olmanız çevrenizin değil sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmeniz için destekliyor sizleri. Yaptığınız iş ne kadar yorucu olsa da sizler emeğinizi katmadığınız hiçbir işten memnun olmazsınız. Kendinize bir çalışma sistemi oluşturmalı ve işlerinizi kolaylaştıracak düşüncelerinizi hayata geçirmelisiniz. Yakın bir arkadaşınızın eş ya da beraber olduğu insanın tavır ve davranışları sizleri bir hayli rahatsız edebilir. Bu durumu anlayışla karşılayıp ilişkilerin bozulmaması adına sessiz kalmanız ilerleyen günlerle arkadaşınıza yaşanandan çok daha farklı bir tarzda anlatılmasıyla içinden çıkılmaz bir hal alabilir ve siz üzebilirsiniz. Olası bir aksiliğin önüne geçmek elinizde bunu değerlendirmeli ve davranışlarınıza yansıtmalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Gökyüzü bugün sözlerinizi düşünerek ifade etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Son söyleyeceğinizi başta söyleyerek gereksiz yere kendinizi sıkıntıya sokabilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda eleştirilere açık olmalı ve söylenenleri iyi yönüyle ele almalısınız. Çevrenizde seviliyorsunuz sizin göremediğiniz konularda daha başarılı olmanız için söylenen sözlere kulak vermeniz kendinizi geliştirerek faydalı sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise eş ve çocuğunuzdan göreceğiniz destek ve sevgiyle moral bulacak ve yaşadığınız zorluklarla baş edebilecek gücü toparlayacaksınız. Beraberliği olmayan Oğlak’lar geçmişte kalan bir ilişki tekrar ısrarlı bir şekilde karşınıza çıkabilir gözyaşları ve pişmanlıklara inanıp inanmamak tamamen sizin iradenizde. Fakat! Neden ayrılmış olduğunuzu hatırlamanız faydanıza olacaktır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Bugün duygusal olarak oldukça güçlü bir gündesiniz. Sezgileriniz olağanüstü kuvvetlidir. Bugün kişisel kararlar alabilirsiniz. Yaşamınızı baştan aşağı yenileyeceğiniz radikal kararlar… Daha önce vermediğiniz kadar kendinize değer verip başkaları için yaşamaktan vazgeçip kendiniz için yaşamaya karar verip uygulayacağınız özel zamanlardasınız. Bu durum çevrenizde şaşkınlık yaratabilir.. Fakat sizlerin bu durumdan etkilenmeyeceği kesin. Özel yaşamınızda ise Eş ya da sevgilinizden gelecek güzel bir jestle oldukça mutlu olabilirsiniz. İlişkinizin güçleneceği birbirinize olan sevginin yoğunlaşarak artacağı özel bir süreç. Siz uzun süren bir ilişki içindeyseniz bu güzel etkilerle evlilik kararı alabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Gökyüzü bugün oldukça duygusal yaşadıklarınızdan aşırı derece yorgun ve kendinizle hesaplaşan bir ruh hali içinde olacağınıza dikkat çekmekte. Bu durum psikolojik sağlığınızı etkileyebilir. Yaşanmışlıkların yorgunluğunu silebilmeniz için kendinize zaman ayırmalı ve her şeyden önemlisi kendinize değer vermelisiniz. İnsanları seviyor ve güveniyorsunuz. Kaldı ki yaşamın gereği budur. Fakat sizler aşırı iyi niyet ve karşınızda ki insanlara hak ettiğinden fazla değer vermenin bedelini hoş olmayan deneyimlerle yaşıyorsunuz. Öncelikle insanları suçlamaktan kendinize haksızlık etmekten vazgeçin kendinize adil davranın ve yaşanmışlıklardan kazandığınız deneyimleri kabullenerek bunun bilinci ile seçimlerinizi gerçekleştirin.​