Günlük Burç Yorumları(12 Aralık)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,998
Reaksiyon puanı
57,147
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
KOÇ
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar;
Bugün her şeyi ayrıntılara önem vererek değerlendirmeli ve isteklerinizi gerçekleştirebilmek hedeflerinize ulaşabilmek için cesur adımlar atmakta tereddüt etmemelisiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilir işinizle ilgili sürpriz kazançlı bağlantılar gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sizden sakladığı bir takım olayları fark edebilir buna bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bekar Koç’lar sizler de bugün auranızda ki yüksek enerji ile ilgi odağı olup karşı cinsin ilgi odağı olabilirsiniz.

BOĞA
Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar;
Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz fakat sürekli ertelediğiniz bir eğitim programı ya da sahip olduğunuz ortaya koymakta kararsız kaldığınız bir yeteneğinizi geliştirebileceğiniz kurslara katılmak için araştırmalar yapmalısınız. Özel yaşamınız da ise eşinizin iş hayatında yaşanan gerginlikler sizlere yansıyarak tartışmaları beraberinde getirebilir.

İKİZLER
Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar;
Gökyüzü sizleri her zamankinden daha cesaretli adımlar atmanız için destekliyor, Mecburiyetlerden dolayı sabır ve fedakarlık gösterdiğiniz konularda yapacağınız çıkışlarla kimsenin sizi suiistimal edecek davranışlar içinde bulunmasına fırsat vermeyeceksiniz. Ses tonunuzda ki kararlık davranışlarınızda ki tutarlık karşısında şaşkına dönecek insanları karşınızda görmeye hazır olun. İş hayatınızda maddi gelişmelerle moral bulacak ve sürpriz alımlar gerçekleştirebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek haberlerle mutlu olacak size duyduğu saygı ve sevginin gücünü bir kez daha iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Beraberliğinde sorunlar olan İkizler ise tutsaklığından kurtulmuş biri gibi zincirlerinizi koparıp atacak yeni başlangıçlara doğru yol alacaksınız.

YENGEÇ
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar;
Parasal açıdan yaşanan olumlu gelişmeler aynı hızla harcamalarınızı da arttıracağı için yatırımlar konusunda oldukça dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise bugün gerginlikler yaşanabilir partnerinize, Daha önce uyarıda bulunduğunuz halde şu an yaşadıklarına şahit olmanız sizi sinirlendirebilir. Sakin olun ve onun bazı şeyleri yaşayarak deneyim kazandığını düşünerek yardımcı olmaya çalışan bir tutum içinde olun.

ASLAN
Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar;
Bugün yönünüzü iyi belirlemeli ve özellikle işinizle ilgili konularda kararlı davranarak hareket etmelisiniz. Yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Öfkenizi acılarınızı aklınızla yenebilmenin, Bilgeliğinizle üstün gelmenin ilahi adaletin tecelli etmesinin mutluluğunu yaşayacağınız özel bir dönemdesiniz. İş ve özel yaşamınızda yeniliklerin hükmünü sürmeye başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenerek hareket etmenin maddi manevi olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz.

BAŞAK
Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar;
Gökyüzü bugün özgürlük duygunuzun yükselerek olumlu etkileri olacağına işaret etmekte. Bu özgürlük var olan şartlarınızı iyileştirerek çalışma ortamınızda daha iyi imkanlar sağlayabilmeniz için mücadele gücünüzü harekete geçirecek. Sorumluluğunu aldığınız projeleri daha verimli bir şekilde sonuca ulaştırabilmek için kararlar alacaksınız. Ailevi ilişkilerinizde bir takım kararsızlıklar kendinizi olduğunuz gibi ifade etmekte zorlanmanıza neden olabilir. Bugünün şifresi ne olursa olsun sakinliğinizi korumak ve olayları daha da işin içinden çıkılmaz bir hale getirmemeye çalışmak olmalıdır.

TERAZİ
Güneş Yükselen yada Ay burcu Terazi olanlar;
Gökler kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni bilgiler yeni öğretilerle kendinizi mesleğinizle ilgili konularda daha da uzmanlaşmanız için destekliyor sizleri. Ufkunuzu geniş tutmalı ve kalıplaşmış düşüncelerinizi yıkmalısınız. Yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeli ve zorlandığınız alanlardan sıyrılarak değişim enerjisini olumlu yönde kullanabilmek için harekete geçmelisiniz. Şimdi iradenizi ortaya koyma zamanı. Özel yaşamınızda da beraber olduğunuz eş ya da sevgilinizin bu konuda tüm desteğiyle yanınızda olması işinizi oldukça kolaylaştırarak güvenle hareket etmenizi sağlayacaktır.

AKREP
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar;
Ortak iş yaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde Birlikte yola devam etmek yerine yola kendi başınıza devam etme kararı almanız sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. Bugünler de gerçekleştireceğiniz disiplinli çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayacaksınız uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, Yapabileceklerinizin farkındasınız buda sizleri güçlü kılacak. Özel yaşamınızda ise duygularınızı dengelemeyi başardığınız anda huzuru yakalayabileceksiniz.

YAY
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar;
Konsantrasyonunuzun çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalarınızı bugün ele alabilirsiniz. Öğrenme gücünüz son derece yüksektir. Toplantılar görüşme ve girişimler için olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir zamandasınız. Popülaritenizin yükselmeye başladığı şanslı bir süreç sizler için. Tamamlanmamış eksik kalmış tüm işlerinizi bugün gözden geçirip kısa bir süre içinde bitirebilirsiniz. Sizin gibi yaşamın getirileri ile olgunluğa ulaşmış bir ruh ne istediğini neler yapabileceğini bilir ve rotasını istediği yönde tayin eder. Özel yaşamınızda ise keyifli gelişmelerle uzun zamandır eş ya da sevgilinizle mücadele ettiğiniz bir konuda kazanacağınız zaferle haklı galibiyetinizin sevincini yaşayacaksınız. İlerleyen günlerle birlikte daha da rahatlayacak ve tam anlamı ile huzuru

OĞLAK
Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar;
Gökler bugün oldukça yoğun geçecek bir güne işaret etmekte biriken işlerinizi düzenlemek için bir hayli uğraş vereceksiniz. Bunları yaparken bir yandan da yapmanız gerekenleri gözden geçireceksiniz. İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kaçının. Özel hayatınızda ise; Duygularınız ve aklınız bir anda yaşanmışlıkların verdiği duygusallıkla karışabilir. Geçmişte yaşadıklarınızı düşünerek karar vermeli aşkınıza yaptığınız haksızlıkları kabul etmeli gereksiz inadınızın yaşamı her ikinize de zehir etmesine izin vermemelisiniz.

KOVA
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar;
Gökyüzü bugün sizleri çevrenizde gelişen olumsuz olaylara rağmen tartışmalardan uzak durmanız konusunda uyarıyor sizleri. İstediklerinizi gerçekleştirmek için ısrarla mücadele etmelisiniz. İşinize kuvvetli ruhsal enerjinizi yansıtarak ilerlemeler kaydedeceksiniz. Öğrenme gücünüz oldukça kuvvetli hiçbir yeni başlangıç öğreti sizleri korkutmamalı, Zorlandığınız ne varsa bugün ele alın başarılı sonuçlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Özel yaşamınızda ise kötü bir dönemin bitişi yeni ve olumlu bir dönemin başlangıcı sizler için. Evli ve birbirine gönül bağı kuvvetli Kova’lar aşkınıza sevginize sahip çıkın ve beraberliğinizin temellerini kuvvetlendirip hayat yolunda birlikte yaşlanmak için yeni bir adım atın.

BALIK
Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar;
Gökyüzü kendinize dair davranışlar geliştirmeniz ve bilinçaltınızdaki düşüncelerinizi ortaya çıkarıp, sizi rahatsız eden, geçmişte deneyimlediğiniz olaylardan sıyrılarak; ruhsal anlamda arınmanız için sizleri teşvik ediyor. Bunu yapmayı başardığınızda; kendinize, yaşamınıza, en derin arzu ve isteklerinize dair önemli ipuçları elde edeceksiniz. Sezgilerinize güvenin ve sezgi gücünüzü arttırmak için bu dönemde meditasyon yapın. İş hayatınızda ise Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizi dengelemelisiniz. Kontrolü karşı tarafa bırakmanız bir takım gecikmeleri ve buna bağlı maddi sorunları beraberinde getirebilir. İşinizle ilgili konulara daha fazla hassasiyet göstermeli ve farklılığınızı ön plana çıkaracak tarzda hareket etmelisiniz.Özel yaşamınızda ise yeni bir ilişkiye adım atanlar aşkın heyecanı tüm ruhunuzu saracak adeta ve ruh eşinizle buluşmanın olumlu etkisi hayatı daha farklı şekilde değerlendirmenize sebep olacak.​