Günlük Burç Yorumları(11 Haziran 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,021
Reaksiyon puanı
57,157
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Koç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Gökyüzü bugün çalışma arkadaşlarınızın dürüst olmayan davranışlarına karşı dikkatli olmanız uyarıyor sizleri. Tartışmalar sağlıklı kararlar almanızın önüne geçebilir. Özellikle işinizle ilgili konularda verilecek anlık kararlar pişmanlıkları da beraberinde getirebilir. Var olan şartlarınızı korumaya çalışmalı ve günü sakinlikle geçirmek için ekstra çaba göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle iletişim kurma çabalarınız sonuçsuz kalabilir.

Boğa Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

İş hayatınızda umudunuzu yitirmek üzere olduğunuz bir konu ile ilgili yaşanacak olumlu gelişmelerle kariyer hayatınız bambaşka ve başarılı bir yöne doğru hızla ilerleyebilir. Özel yaşamınızda ise cesur tavrınız doğru kararlar almanızı sağlayacak. Korkular karanlıklar ardınızda kalıyor.

İkizler Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Bugün sezgileriniz size yol gösterici olabilir ve bir çok alışkanlığınız belki bağımlılığınızdan kendi isteğinizle uzaklaşarak küllerinizden yeniden doğacaksınız. İş hayatınızda ise günlerdir beklediğiniz o büyük haber bugün gelebilir. Özel yaşamınızda ise her şeyi sorgular bir ruh hali içinde hareket edebilirsiniz bugün.

Yengeç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

İş ve özel yaşamınızda uzun zamandır sizden gizlenen gerçeklerle yüzleşebilir şaşkınlık ve üzüntüyü bir arada yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz insanları hiç tanıyamamış olmanın hüznü gün boyu sağlıklı düşünmenizi engelleyebilir. Yaşamınızda geri de kalması gereken konuları gündeminize taşımaktan vazgeçin artık.

Aslan Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Bugün beklemediğiniz bir hamle ile kaynaklarınızla ilgili ciddi bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Bugün hiç kimsenin finansal konularda sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Her tatlı söze kanmadan gerçekçi değerlendirmelerde bulunduğunuz takdirde var olan şartları koruyabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sürpriz gelişmeler yeni başlangıçlar yaşanabilir…

Başak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Yaşamınızda ki her şey size bir şeyler katacak ama olumlu ama olumsuz; Öğreneceğiniz yeni bilgiler konular ilerleyen günlerde sizi daha da yukarıya taşımaya yardımcı olacaktır. Parasal konularda keyifli gelişmelerle moral bulacak bir çok kaygı ve endişenizden uzaklaşacaksınız. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizden dolayı size yansıyacak olumlu etkilerle ruhunuzu şımartın ve bırakın aşk en saf hali ile akıp gelsin yaşamınıza..

Terazi Burcu
Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

Bugün hiç bir konuda asla gerçeklerden kaçmayın. Onlarla yüzleşin ve kendinizin muhafızı olun. Özel yaşamınızda ise bir beraberlik içinde değilseniz kendinize haksızlık etmekten vazgeçin. Aşkın, doğru insanın size nerede ve nasıl geleceğini bilemezsiniz. Siz mutlu olacağınıza inanmaktan vazgeçerseniz, karanlıkların içinde esir olur ve çevrenizdeki güzelliklerin farkına varamazsınız.

Akrep Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Bugün karşılaştığınız enerjileri olumlu değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda adaletli olmalı ve bencilce hareket etmemelisiniz. Sevgilinizden duyacağınız sevgi dolu sözler ilişkinizi çok daha keyifli bir hale getirebilir.

Yay Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Bugün yüreğinizin sesine kulak verin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın. Özel yaşamınızda özgürlük ihtiyacınız yükselerek ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. Anlık kararlar daha sonrası için büyük pişmanlıklar yaşamanıza neden olabilir. Başkalarının dolduruşuna gelmeden özgür iradenizle hareket edin…

Oğlak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Bugün dikkat etmeniz gereken konu yakın çevrenizdeki insanların işinizle ilgili konularda aklınızı karıştırabilecek olmaları. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle ilişkinizde de tutumunuz önem kazanmakta; Yıkıcı değil yapıcı davranışlar içinde olmalısınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünürken haksızlık edebilir, ilerleyen zamanlarda bunun zararları deneyimleyebilirsiniz…

Kova Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Maddi konularda deneyimledikleriniz ne kadar zorlayıcı olursa olsun kendinize yaptığınız işe olan hakimiyetinize güvendiğiniz takdirde sizler eninde sonunda hak ettiğiniz başarıya ulaşırsınız. Özel yaşamınızda ise küçük sorunları büyük bir hale getirmemek sizin elinizde.

Balık Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Bugün iş hayatınızda süslü sözlere aldanabilir ve istemeyerek hoş olmayan bir durumun işbirlikçi bir parçası olarak zor durumda kalabilirsiniz. Bunun bilinci ile hareket ettiğiniz takdirde günü sorunsuz geçirebilir ve olası bir çok problemin de önüne geçebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise anlayışlı olmanız gereken bir gündesiniz.