Günlük Burç Yorumları(10 Ocak 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,946
Reaksiyon puanı
57,096
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü bugün ikili ilişkilerinizde son derece keyifli sohbetlerle stresten uzak bir günü müjdelemekte sizlere. Kendinize olan güven duygunuz samimiyetiniz yakın çevreniz tarafından bir kez daha takdir edilerek hayranlık kazanmanızı sağlayacaktır. Bugün işinizle ilgili konularda zekice kararlar verebilir ve oldukça zorluk çektiğiniz bir konuyu çalışma arkadaşlarınızın da desteğini alarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Özel yaşamınız da ise yalnız kalma duygunuzun sizi esir almasına izin vermemelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Gökyüzü bugün zekânızı işinizle ilgili konularda en iyi şekilde değerlendirerek önemli girişimler için planlar yapabilmeniz için sizleri desteklemekte. Yurt dışı ile bağlantılı girişimlere sıcak bakabilir ilk adımı atabilirsiniz. Bu bir eğitim olabileceği gibi önemli bir ticari bağlantı da olabilir. Kendinize güvenin ve sadece var olanla yetinmeliyim düşüncesine takılıp kalarak kendinizi yeteneklerinizi geliştirmekten alıkoymayın. Özel yaşamınız da ise beraberliği devam eden Boğa’lar eş ya da sevgilinin haksız eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Sakinliğinizi muhafaza edin ve tartışmamaya özen gösterin. Her şeyin bir zamanı vardır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Bugün yaşamınızın her alanında sizin dışınızda değişen gelişmelerle enerjinizin dünyanın kısıtlamaları tarafından bloke edilmiş olduğunu hissine kapılabilirsiniz. Bu duygu sağlıklı kararlar vermenizin önüne geçmemeli. Değişime açık olmayı başaramazsanız bunun sonunda hayata karşı beklenmedik bir fatura ödeyebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda ki değişim gelişmeye açık ve girişimci davrandığınızda sizler için faydalı sonuçları da beraberinde getirebilir. Bu süreçte işbirliği içinde bulunup değişen konuları ciddi bir şekilde değerlendirmek en doğrusu olacaktır. Gökler bugün çarpmalar incinmelere ve kazalara karşı dikkatli davranmanız için uyarıyor sizleri.

üneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Günlerdir yaşananlar ne kadar iyi olursa olsun ruhsal gerginliklerinizin etkisiyle gerçek anlamda huzurlu olamadınız ve yapmanız gerekenlere dikkatinizi yöneltemediniz. Gökyüzü bugün ruhsal enerjinizi yükselterek yaşanan gelişmeleri gerçekçi ve doğru bir şekilde değerlendirerek yapmanız gerekenleri planlamanız ve uygulamaya geçmeniz için sizleri harekete geçiriyor. Şimdi işinize dört elle sarılın ve ruhunuzdaki yüksek enerjiyi tüm gücüyle mesleğinize yansıtın. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanla güven ve aşkı tazeleyeceğiniz birbirinizi yeniden keşfederek var olan birlikteliği daha da kuvvetlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Yaşamlarında özel biri olmayan Yengeç’ler sizler iş hayatınızda gerçekleşecek yeni tanışmalara dikkat edin hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Gökyüzü bugün işinizin finansal yönüyle daha fazla ilgilenmeniz yönünde harekete geçiriyor sizleri. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir birlikte çalıştığınız insanlarla fikir ayrılıkları ve tartışmalar söz konusu olabilir. Maddi konularda yeniden yapılandırmalarda bulunmanız karşılaşabileceğiniz zararlara karşı kendinizi koruma altına almanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda yaşanan bir dargın bir barışık dalgalı gidişat zihninizi daha da karışık bir hale getirebilir. Bugün duygusal konularda tepkilerinizde bir an için kendinizi karşınızdaki insanın yerine koyarak kontrol etmeye çalışın. Ailenizle olan ilişkilerinize de biraz daha özen göstermelisiniz. Belki yoğunluk belki yaşamış olduğunuz stres onları ihmal etmenize sebep oldu. Bir telefon açmanız sevginizi alakanızı göstermeniz için yeterlidir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Bugün iş çevrenizdeki insanlara karşı içinizden yükselen isyan duygusunu hissedersiniz. Göreviniz dışında konularda sorumluluklar almanız istenebilir. Bu durum kendi işlerinizin aksamasına sebep olabileceği için oldukça öfkelenebilirsiniz. Konuşmalarınızda tavırlarınızda acelecilik ve atılganlık baskın gelecektir. Aceleci tavrınız kaza ve aksaklıklara devam edebilir dikkatli davranın ve içinizde yükselen isyan duygusunu bastırmaya çalışın. Kendinizi işinize odaklayın ve bu süreçte yaptığınız her şeyin mükafatını alacağınızdan emin olarak hareket edin. Bir anlık öfkeniz ciddi kayıplar yaşamanıza sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın sağlık problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Gökyüzü bugün hayatınızın ve yaşamınızın önemli bir değişimini gerçekleştirebilmeniz için sizleri destekliyor. İsteklerinizin kuvveti ve değişim ihtiyacının ne olduğunu görmeyi algılamanın gücüyle hangi alanda isterseniz yardımcı sizlere olacaktır. Hayatınızın her hangi bir alanını yeniden yapılandırabilirsiniz. Yeter ki isteyin ve bunu gerçekleştirebileceğinize inanın. Bugün size zararı dokunan alışkanlıklarınızı değiştirmek içinde bir adım atabilirsiniz. Örneğin sigara tiryakisiyseniz sigarayı bırakmak gibi. Zorlanmadan etkili sonuçlar alabilirsiniz. Gerekli olmayan size acı deneyimlerinizi hatırlatan her şeyi hayatınızdan çıkarın. Bunları yapabilmeniz için gökyüzü sizleri destekliyor. İşinizle ilgili konularda ise grup çalışmaları son derece başarılı olur. Yönetici ve patronlarınızda size karşı daha anlayışlı ve fikirlerinizde destekleyicidir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Bugün ruhsal olarak arınma ve gelişme zamanı sizler için kısa sürelide olsa tüm benliğinizle meditasyon yapın dua edin ve ruhsal enerjinizi tamamen arındırın. İşinizle ilgili konularda ortak hareket edeceğiniz insanların tekliflerine hemen evet dememelisiniz bugün. Size sunulanın arkasında farklı konular olabilir. İnsanların düşmanca tavırlarına karşı dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınız da ise birlikte olduğunuz insanın anlam veremeyeceğiniz kıskançlıkları ve suçlamalarına maruz kalabilirsiniz ve Neye patlarsa patlasın ilişkiyi sonlandırmak isteyebilirsiniz. Akıllıca olmayan duygusal patlamalar size zarar verecektir. Sakinliğinizi koruyun ve ilişkinizle ilgili kararları bugün almayın.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Gökyüzü bugün ailenizi ilgilendiren konularla alakadar olacağınıza işaret etmekte. Bir aile bireyinin yaşadığı sıkıntılı durumda yanında yer alabilir ve ona destek verebilirsiniz. Bu durum ilişkilerle ilgiliyse tek taraflı düşünerek hareket etmemeli ve sadece yakınınızın yanında olduğunuzu hissettirerek daha fazlasına karışmamalısınız. Kendi sorunlarınızla boğuşurken gelişecek olayların sorumlusu ilan edilmek istemezseniz! İş hayatınızda ise birlikte çalıştığınız insanların görevlerini tam anlamıyla yerine getirmemeleri yüzünden yoğunluk yaşayabilirsiniz. Bugün yoğunluk ne kadar yorucu olsa da yöneticilerinizin dikkatlerini üzerinize çekmeye çalışın bunu başardığınız takdirde fikirlerinizi ifade edecek ve onların desteğini alarak kariyer hayatınızda olumlu yönde ilerlemeler kaydedebileceksiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Gökyüzü iş ve özel yaşamınızda başarılı olmak için bilginin yeterli olmadığını fark etmenizi sağlayacak olaylarla sınayacak sizleri adeta. Başarı hayallerinizi gerçeğe dönüştürme çabası empati ruhsal güçlülük ve kendine güvenle gerçekleşir. Bunları yapabilmeniz için enerjinizi dengelemeyi öğrenmelisiniz. İstiyorum olmuyor diye düşünebilirsiniz. Bilginin yetmeyeceği gibi istemekte yeterli değildir. Uygulayabilmek için gereken her özelliğe sahipsiniz. Bir an evvel silkinin ve üzerinizde biriken yorgun umutsuz ruh halini geride bırakın. Kendinize güvenden önce inanmalısınız ve yapabileceklerinizin farkına varıp harekete geçmelisiniz. Zaman akıp gidiyor yaşamınıza isteklerinize sahip çıkın hedeflerinize ulaşabilmeniz dileklerinizi gerçekleştirebilmeniz için zamanı yakalamalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Bugün yaşamınızın sorumlulukları ve istekleriniz arasında sıkışıp kalmış gibi hissedebilirsiniz kendinizi. Özellikle de iş hayatınızda sizin dışınızda gelişen konular zorlanmalar ve gecikmeler yaşamınıza sebep olabilir. Ne karamsar davranıp kendi yeteneklerinizi ortaya koymaktan geride kalın ne de olayların üzerine her şeyi ben düzeltebilirim zihniyetiyle yaklaşın. Şimdi yapmanız gereken birlikte çalıştığınız insanlara sorunun kaynağını işaret etmek ve farkına varmalarını sağlayarak ortak kararlar alıp uygulamaya geçmek olmalıdır. İkili ilişkilerde ise iş hayatınızda yaşadığınız strese bağlı olarak kendi sesinizi bile duymaya tahammül gücünüz düşmüşken beraber olduğunuz insanların şikayetlerini dinlemek zorunda kalmak sizi daha da yorabilir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Göksel enerjiler kariyerinizi ilgilendiren konularda verdiğiniz uğraş ve çabaların karşılığını alabileceğinize işaret etmekte bugün. Yapacağınız görüşme ve girişimler hızla istediğiniz gibi sonuçlanabilir ve yeni işleri de beraberinde getirebilir sizlere. Güçlü konuşma tarzınızla insanlar üzerinde yaptırım gücünüzün çok kuvvetli olduğu bir gündesiniz imkansız gözüyle bakılan konularda bile ikna edici tavrınızla olayları lehinize çevirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ise mutluluğunuzdan rahatsız olan birileri canınızı sıkan sözler ya da oyunlar oynayabilirler dikkatli davranın ve usulünce bu gibi şeyleri bir daha yapamamaları adına gerekli uyarıları yapmaktan çekinmeyin.​