@Yiğitt yardım lazım dedin, koştuk.
@Thequeer @Shamkhal @Çiğdem- @YıldırıM @yatutarsa @berkann @vadikızı @Dosi @sokak sanati
Çok ergen la bu, sevmedim. Yüzü güzel ama boyundan aşağı wefad.@Yiğitt yardım lazım dedin, koştuk.
@Thequeer @Shamkhal @Çiğdem- @YıldırıM @yatutarsa @berkann @vadikızı @Dosi @sokak sanati
bu oğlanın konusu açılmıştı resimler bölümünde geç kaldın@Yiğitt yardım lazım dedin, koştuk.
Çok ergen la bu, sevmedim. Yüzü güzel ama boyundan aşağı wefad.
bu oğlanın konusu açılmıştı resimler bölümünde geç kaldın
konusu açıldıysa sen açmışsındır @xemrexxx enin arşivin genişti @Thequeer@Yiğitt yardım lazım dedin, koştuk.
Eee Matbaa kurmak kolay değil canım
Hepsini indiriyorum zaten
kıvançla reklamda oynamışlardı çok uyumlulardı neyse gız sosyal medyaa ergenler bu oğlanla çağatayı karşılaştırıyordu artık sen bu oğlanın 1 numaralı destekçisi olursun @MasacRE-
aa ozaman farklı yamuk kafalı çağatay yakısıklı bile değil benim gözümde sinir bozucu bir tipi var insan gıcık kapıyor bakınca @Yiğitt @MasacRE-kıvançla reklamda oynamışlardı çok uyumlulardı neyse gız sosyal medyaa ergenler bu oğlanla çağatayı karşılaştırıyordu artık sen bu oğlanın 1 numaralı destekçisi olursun @MasacRE-
Arasın gördü oyunculuğunu çağatayı unuttu @xemrexxxBen bilmem o işlerden istifa ettim artık bana kızları sorun
Aras da ecünnü ayoll hepsi birbirinden zibidi bunlarınArasın gördü oyunculuğunu çağatayı unuttu @xemrexxx
kız seninle çok takıldıysa arasın başka yerlerini görüp çağatayı unutması lazım bence @MasacRE-
Aras da ecünnü ayoll hepsi birbirinden zibidi bunların
ne demek çirkin, şu sıfata bak. 😱
ıyyy sanki sana gel gel yapsa gitmcen mi donu zilliben gıcık oluyorum endense bunun halina hareketlerine @xemrexxx
Yoooıyyy sanki sana gel gel yapsa gitmcen mi donu zilli