FF Sorgu Odası-Hafta 70-Sorgudaki İsim Harunnn60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Harunnn60

Emekli
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
49,573
Reaksiyon puanı
44,755
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Ahh çok teşekkürler güzel düşüncelerin için tabikide biliyorum cnm ama her insan gibi duymak her zaman ilk duymuş gibi mutlu ediyor düşüncelerimiz karşılıklı sen de biliyorsun cnm :bhr::bhr::bhr:

Sanal reel fark etmez ben burayı hiç sanal gibi görmedim gerçekte nasılsam sizi yanımda oturuyor gibi düşünüyor olduğum gibi konusuyorum zaten foruma kısa sürede ısınmamda bu samimyeti kurmamda bu önemli faktor oldu samimiyet çok önemli , yeri geldi dostun yeri geldi ablan yanı dertlerine çözüm bulmaya çalıştık . Biliyorsun ben özel sohbet pek kullanmam 2-3 kişi var sadece önemli bişi oldumu reel sıkıntılar çözme amaçlı konusuruz onun harici açık konularda herkesin gözü önünde konusuyoruz . Seninde reel sıkıntılarında şu 5 yılda elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalıştım sen de bana yeri geldimi evet çok şey paylaştık yaşadık :bhr::bhr::bhr:

Aaa son olarak destereyi senden çok sevmedim ayoll :A Onuda senide seviyorum aşırı ayrım yapıp sevdiğim kişilerde sevgisizlik haksızlığı ayrımı yapmam gözümde değerlisiniz inş bu samimiyet devam eder :bhr::bhr::bhr:
Takılıyorum bende her dediğimi ciddiye alma dersin ya sende beni alma :A
Rica ederim.<3
 

Harunnn60

Emekli
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
49,573
Reaksiyon puanı
44,755
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Yaşadıklarımızı öyle güzel anlattın ki hepsini bir çırpıda okudum. :yum: Vay be neler yaşamışız biz. :D

Hediyeni de çok beğendim. Içinde sadece biz eksiğiz. Onuda birgün başaracağımızı çok iyi biliyorum. :bhr::lol:

Sondaki sözün benim sana 'sevdiklerine bir cümle söylersen ne olurdu' sorusunun cevabıydı. Sevildiğimi biliyorum, hissediyorum ve seviyorum. :bhr:

Bu forumda emekli olmanı hiç istemem ki emekli olmana izin vermem şimdilik. Ben favori üye kalsam dahi. 5 yıl az buz değil sonuçta. :D

Umarım hep böyle devam eder, aylarımızı yıllara katlarız. :kissingheart:

Zamanı gelince bende sana bizi anlatacam, biliyorsun. Çok yakında sana ulaşacak. :Z
Rica ederim. <3
Seviliyorsun. :Z
 

S.G.A.T.

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
22,971
Reaksiyon puanı
8,351
Puanı
1,061
Woww :eek::Z
Evet daha önceden hatırlıyorum sanki sen ben sormam bhdn filan diyordum. :D Eğer gerçekten ilk kez benim için soruyorsan aşırı mutlu olurum. :A

Evet şimdi düşüncelerime gelelim bakalım. :hearteyes::grinning::grinning:

Sen benden 1 yıl önce kayıt olmuşsun ama 2013-2014-2015 bu tarihlerde aktifliğin azdı senin. :D Böyle arada bir girerdin. Hatta eski forumu yad ederdin. eskiden şöyleydi böyleydi derdin çok iyi hatırlıyorum. :F O zamanlarda senle öyle meraba meraba filandı.

Sonra 2016 gibi aktif oldun ama 2017'de aştın kendini. :F Herhalde 2012 zamanlarına döndün. :F Gerçekten dedim ki keşke daha öncede tanışsaydıkta kaynaşsaydık senle dedim. :D

Ben sende bir şey çok seviyorum ama buradakilerden daha fazla o özelliğe sahipsin oda dostlarını hep hatırlıyorsun. Her zaman aklında. Şu soğuk nevale :A (FKS14) :A Bak ona baya sahip çıktın şaka maka he. :A İşte bak taktir edilecek bir özellik. :D Eminim gerçek hayatta da 1-2 kişinin yeri sende ayrıdır ve her zaman hatırlarsın.

Ondan sonra 2017 yazın böyle baya senle konuştuk ettin gerçekten keyif aldım sonra sonbaharda da aynı şekil devam etti. Özellikle birkaç yardımın oldu. Doğrunun yanında yer aldın. :A ( Kritik bir karar oldu senin için. :X :A ) Orada daha bir gözüme girdin ama kaç kez taktir ettim seni bilirsin. :D

Geçen hafta mı olması lazım benle özel hayatında bir durumu paylaştın. ilk bana anlattın böyle sevindim. :Z

Kısacası iyi ki varsın. Hep forumda ol. Hep konuşalım. :hearteyecat::grinning::hearteyes:



Buda sen. :A
hqdefault.jpg
Teşekkürler, eyvallah :A
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...