AMC Fear the Walking Dead - 4. Sezon Yorumları

DarkLegenD

Favori Üye
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
24,925
Reaksiyon puanı
19,277
Puanı
1,060
Yaş
25
Konum
Afganistan
Web Sitesi
www.cizikdvdkasetleri.com
Ağır ilerleyen ve psikolojik tarafıyla ön plana çıkan bir bölüm oldu. Hafiften The Walking Dead 4-5. sezon tadı aldım. Almadım desem yalan olur, ki zaten o sezonlar bana göre en iyileriydi. Dizi yine koyu görüntülerle bize sunuluyor.

Bu sezon fırtına ile devam edecek galiba. Jenerik de o yönde. Şunun şurasında 6 bölüm kaldı. Yine birinin öleceğini düşünüyorum.

7.5/10
 

DarkLegenD

Favori Üye
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
24,925
Reaksiyon puanı
19,277
Puanı
1,060
Yaş
25
Konum
Afganistan
Web Sitesi
www.cizikdvdkasetleri.com
Yine diziyi yarıda bırakanları çatlacak bir kapanış oldu.

15. Bölüm

Bölüm 'Morgan'ın yaptığı hatayı fedakârlık ile telafi etmesi' konusuyla geçti. Tempolu olmayıp sıkmayan bir bölüm oldu. Kara kadını öldürmemeleri canımı sıktı ne olursa olsun. Jimbo'nun bira tarifini verme sahnesi güzeldi.

8.5/10

16. Bölüm

Bu bölüm ise 'kim güçlü, kim güçsüz?' ile geçti. Tekrardan ana olay Morgan'ın etrafında gelişti. Kendisinin bu "herkesi kurtarma" çabasından vazgeçtiğini düşünüyorum artık. Ki zaten kara kadın bunun için diziye girdi bence. Sağlam ve gerilim dolu bir bölüm. Kk'nin bir entrikasını bekliyordum aslında. Güç, kendisi için ölüm demekti. Daha güçlü geleceğim dediği için bu toplu öldürme planı gayet iyiydi. Beğendim.

9.0/10

Grubun verdiği son karar umarım olay çeşitliliğine yol açar ve konunun Morgan'ın üzerinde sıkışıp kalmasını engeller. Güzel bir sezon bekliyorum.